• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğer hamileysem mucize olur

20 yılın mükafatı bu olsa gerek, bu test yanılmış olamaz ya silik falan değil çok belli, gözünüz aydın inşallah kan da da onaylanır daha çok seviniriz hepimiz. Allah kucağınıza almayı nasip etsin, Rabbim isterse 20 yıl sonra verir bu bir mucize demek ki her zaman bir umut var. İçime sıkıntı düştüğü anda aklıma sizi getireceğim, olmazları olduran Allah var çok şükür

Özel de yaptırmayın kan testi, devlette acilde ücretsiz yaptırın

hemen belirdiyse kesinlikle hamilesiniz ama bazı testlerde önce çıkmasada bekleyince çıkyor bir defa başıma gelmişti hamileim sanmıştım ama diilmişim. Rabbim gönlünüze göre versin bende merakla bekliyorum güzel haberlerinizi

İnşallah Allahım sevincini boşa çıkarmaz kucağını boş bırakmaz.Sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Konuyu okurken insallah hamiledir dedim icimden.
Testi gorunce cok mutlu oldum.
Kan testinden de guzel sonuc alacagina eminik ben.
Allah gonlune gore versin cok sevindim :)

Tüm kalbimle dua ediyorummmm inşallah inşallahhh inşallahhhhhhhh hamilesindir :) arkadaşlar hepimiz birer ayetel kürsü okuyalım :KK200::dua::dua:

Back