Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eğer hamileysem mucize olur
- Konu Sahibi Ahben1234
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- 598
amin kızlar seviyorum hepinizi inşallah amin güzel dilekleriniz için tahlil için eşimi beklemem lazım akşam 6 sonra dedi bekle dedi beraber gideriz dedi yani maddi açıdanda eşimi beklemem lazım ama söz kızlar tahlil sonuçlarımı burda sizinle paylaşıcam ben azmı burda sizin için sevinç gözyaşları döktüm dualar ettim hepimiz birbirimize dua edelim
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
güzel haberlerle gel inşallah.amin kızlar seviyorum hepinizi inşallah amin güzel dilekleriniz için tahlil için eşimi beklemem lazım akşam 6 sonra dedi bekle dedi beraber gideriz dedi yani maddi açıdanda eşimi beklemem lazım ama söz kızlar tahlil sonuçlarımı burda sizinle paylaşıcam ben azmı burda sizin için sevinç gözyaşları döktüm dualar ettim hepimiz birbirimize dua edelim
Canim yerine gore degisir ama 20-30 liraya yaptiriyordun ben. Yada aile hekiminden ucretsiz yaptirabilirsin ama yarin cikar sonuclarikızlar özel hastanelerde hamilelik tahlil ücretleri nedir bilen varmı tahmini
- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
20tl diye biliyorum canım ama devletten acilden ücret ödemedenyaptırabilirsin veya sabah 9-10arası sağlık ocağındankızlar özel hastanelerde hamilelik tahlil ücretleri nedir bilen varmı tahmini
- 7 Temmuz 2009
- 316
- 190
- 103
- 45
tamam kız gidiyorum eczaneden alcam gebelik testi doğru bide onlan deniyeyim bide bi aç deyilim açken daha iyi çıkar dimi yemek yemiyem 2. 3 saat cıkar ozaman dimiBence sen bi tane eczaneden farkli marka bi test daha al bir de onu dene:) allahim nasil heyecanlandim kalbim kut kut atiyor
Ac tok fark etmez ki kan icin idrar icin de en az 4 saat turtugun bir idrar olsun yeterlitamam kız gidiyorum eczaneden alcam gebelik testi doğru bide onlan deniyeyim bide bi aç deyilim açken daha iyi çıkar dimi yemek yemiyem 2. 3 saat cıkar ozaman dimi
- 15 Şubat 2013
- 716
- 831
- 103