• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğer hamileysem mucize olur

amin kızlar seviyorum hepinizi inşallah amin güzel dilekleriniz için tahlil için eşimi beklemem lazım akşam 6 sonra dedi bekle dedi beraber gideriz dedi yani maddi açıdanda eşimi beklemem lazım ama söz kızlar tahlil sonuçlarımı burda sizinle paylaşıcam ben azmı burda sizin için sevinç gözyaşları döktüm dualar ettim hepimiz birbirimize dua edelim

amin kızlar seviyorum hepinizi inşallah amin güzel dilekleriniz için tahlil için eşimi beklemem lazım akşam 6 sonra dedi bekle dedi beraber gideriz dedi yani maddi açıdanda eşimi beklemem lazım ama söz kızlar tahlil sonuçlarımı burda sizinle paylaşıcam ben azmı burda sizin için sevinç gözyaşları döktüm dualar ettim hepimiz birbirimize dua edelim
güzel haberlerle gel inşallah. :KK200:

Teste göre Hamilesiniz. Rabbim inşallah tamamına erdirir. Çok sevindim sizin adınıza bide kanda baktirin allah saglikla kucağınıza almayi nasip etsin...

Bence sen bi tane eczaneden farkli marka bi test daha al bir de onu dene:) allahim nasil heyecanlandim kalbim kut kut atiyor
tamam kız gidiyorum eczaneden alcam gebelik testi doğru bide onlan deniyeyim bide bi aç deyilim açken daha iyi çıkar dimi yemek yemiyem 2. 3 saat cıkar ozaman dimi

Canım teste göre hamilesin. İnşallah sana da banada ve isteyen herkesin kucağına bir yavru verir yüce rabbim.. güzel haberlerini bekliyoruz

Ay inş hadi çok sevindim 20 yıl dile kolay inş bebek vardır da sağ salim kucağına alırsın canım

Back