• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğer hamileysem mucize olur

Hamilesn kesin diyorm bnmde testm bndan daga silimti gozle gorulmick kaddardi

inşallah Allah gönlüne göre versin :KK51: benim adetim 1 gün geciktiğinde yapmıştım , bundan daha silikti.

Hayır gelip hamile değilim diyebilir yani.konuya bakıp buraya gelmemesi işin ilginci. Neyse rabbim inşallah bi bebek nasip eder

inşallah Allah gönlüne göre versin :KK51: benim adetim 1 gün geciktiğinde yapmıştım , bundan daha silikti.
önemli olan cizginin netligi degilki hcg degerinin artmasi bende 2 ay önce silik cikti hep silik kaldi hic artmadi düsük oldu kanama basladi yani. Simdi allaha sükür iyi gidiyor rabbim herkesin kalbine göre versn isteyen herkese nasip etsin insallah

Umarım değildir çünkü çok kötü bi taraftan yakaladı insanları.
bosver trolsede allah kalbine göre versin dalga gecerse elalemle cevabinida alir merak etme. Ama degildir sanmam sadece morali bozuk diye öyle yazmiyodur bana öyle geldi bide kanamayi durdurma konusuna baksana :( malesef iyi görünmüpyor

Ayrica bu kadin hani burda uzun süredir vardi? Daha yeni üye olmus diyor profilinde! Neyse bosverin yazmak isteyen yazardi canlar. Hadi ben kactim.

Bir yildir bebek isteyen biri olarak başta gözlerim doldu test sonucunu görünce sonra ne insanlar var dedim resmen bizimde duygularimizla oynanmış. ..

Kizlar enson adet kanamasini kesmek icin topigine bakmis muhtemelen adet oldu yazmak istemiyor :(

İnşallah bebek vardır özelden yazdım cvp vermiyo troll olduğunu düşünmüyorum.cunku bu konu troll olacak kadar basit bir konu değil öyle olursa ahımı alır 6 yıllık evliyim çocuğum yok çok zor bir durum bu durumu biri alay konusu edemez yani Allahtan korkar insan.yine söylüyorum bu hanım ya çok mutlu yada çok mutsuz inşallah mutludur

Back