Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önemli olan cizginin netligi degilki hcg degerinin artmasi bende 2 ay önce silik cikti hep silik kaldi hic artmadi düsük oldu kanama basladi yani. Simdi allaha sükür iyi gidiyor rabbim herkesin kalbine göre versn isteyen herkese nasip etsin insallahinşallah Allah gönlüne göre versin benim adetim 1 gün geciktiğinde yapmıştım , bundan daha silikti.
öyle ama iste morali bozuksa paylasmak istemiyordur normal bu. Belkide troll dür bilemeyiz...Hayır gelip hamile değilim diyebilir yani.konuya bakıp buraya gelmemesi işin ilginci. Neyse rabbim inşallah bi bebek nasip eder
Umarım değildir çünkü çok kötü bi taraftan yakaladı insanları.öyle ama iste morali bozuksa paylasmak istemiyordur normal bu. Belkide troll dür bilemeyiz...
bosver trolsede allah kalbine göre versin dalga gecerse elalemle cevabinida alir merak etme. Ama degildir sanmam sadece morali bozuk diye öyle yazmiyodur bana öyle geldi bide kanamayi durdurma konusuna baksana malesef iyi görünmüpyorUmarım değildir çünkü çok kötü bi taraftan yakaladı insanları.