Eger bu dogruysa neden böyle sizce?

falwlessone1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2023
1.103
-44
19 yasindayim şu an ama ki o zamanlar sanırım 15tim. Eski psikologlarimdan biri 30 yaşındaki gibi davrandığım soylemisti.Neden sizce?

Birkaç kez psikiyatri ve psikolog tecrübem oldu, hiç biri böyle bir yorumda bulunmadı. Zamanında psikologunuza sormaliydiniz.
Bir de anlamadığım şu var hadi diyelim çok olgunum ama psikiyatristim de duygusal açıdan geç olgunlasacaksin demişti sanki son seannsimda.

Bir de anlamadığım şu var hadi diyelim çok olgunum ama psikiyatristim de duygusal açıdan geç olgunlasacaksin demişti sanki son seannsimda.
Belki her ikisi farklı yorumluyordur. 15 yaşında gittiniz sonra örneğin 18 yaşında farklı birinden destek aldınız diyelim, yorum farkı olacaktır.

yaşınızın duygularını yaşamıyorsunuzdur yüzleşme yapmak için böyle demiştir

çok ağır, yaşına uygun bir yaşama sevincin yok, aşırı düşüncelisindir yaşından olgunsun demiştir
bi o kadar da kararlar alırkan olgunluğun verdiği tecrübe, analız yeteneğin tam. oturmamıştır o yüzden de geç olgulaşacaksın demiştir

Bu soruların cevabını kk de alabileceğini sanmıyorum. Zamanla neden böyle demiş olabileceğini anlarsın. Üzerinde düşünerek sadece kendini yorarsın. Kafaya takacak yeterince şey olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bu soruları boşver. Konuşmak güzeldir ama herkesin sözleri doğru olacak diye bir kural yok. Psikoloğunun söylediğini de normal bulmadım. Hangi akılla bir genç kıza 30 yaşında gibisin demiş anlamadım.

Katılıyorum.

Ayrıca psikoloğun daha 15 yaşında bir çocuğa karakter analizi yapması da yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…