- 20 Nisan 2012
- 316
- 2
- Konu Sahibi egeada2012
- #3.501
yazık yaaa allah ailesine sabır versin
amin canım,çok zor...................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazık yaaa allah ailesine sabır versin
çok soru soruyorum ama bişe daha:) 5dk kese yapıp yıkayınca mı sürcem yoksa keseyi bu kürle mi yapıcam?2 tatlı kaşığı kahve 1 limon banyoda kese yapıyorsun 5 dk. yıkayınca 1 ayda etkisini görüyorsun..
Hiç böyle düşünmemiştim tatlım,ilk defa duyuyorum bunu.twisti sandalyeye koyup üzerine oturuyorsun,sonra ayaklarını kaldırıp sağa sola dönüyorsun..bunu yapabildiğin kadar yap ben 3 dakikada mahvoluyorum..twisti de 10-15 dk. yapıyorum...ilk etapta 2 dk.fazla yapamıyordum ama alıştm..
2 tatlı kaşığı kahve 1 limon banyoda kese yapıyorsun 5 dk. yıkayınca 1 ayda etkisini görüyorsun..
slm kızlar bende tam umudumu kesmiştim kilo vermekten bu başlığı gördüm. okuyum bi dedim kilo verenleri okudukça bende gaza geldim bugün başladım inş. kaçamak yapmam sabah bi kase salatamın yanında haşlanmış tavugumu 3 de birini yedim. 3 çocuğum var doğum kiloları diyemem çünkü çok az kilo alıyorum hamileliklerde benimkisi doğumdan sonra pis boğazlılıktan kaynaklanan kilolar :) 28 yaşındayım boyum 1,70 kilom 72,2 bu kiloda tombalak tombalak gezmek istemiyorum artık
işe giderken bakıcıma dedimki ben diyetteyim sakın bana öylen geldiğimde yemek memek yapma çocuklar ne yiyorsa onu yap :) özetle beni günaha sokma dedim :)
benim merak etiğim meyve yemek serbestmi yani karbuz yesek bi öğnde de tavuğun yanına olmaz mı
çok soru soruyorum ama bişe daha:) 5dk kese yapıp yıkayınca mı sürcem yoksa keseyi bu kürle mi yapıcam?
Hiç böyle düşünmemiştim tatlım,ilk defa duyuyorum bunu.
Sen kendi kendine mi buldun bu yöntemi,maşallah:)
şu twisti bulayım ben hemen,evde ama nerde:)
günaydın kızlar moraller nasıl?güne hep güzel başlayalım..
canım kahve derken nescafe mi türk kahvesi mi? bir de keseyi bununla mı yapıcaz yoksa yıkadıktam sonra mı kese yapıcaz, uygulamayı detaylı yazar mısın acaba?
moraller iyi ahbide açolmasakcanım tamgirdimsanabişeysoracaktımalahtanburdaymışssın ben şimdi2. etaptayımbu etabı 5gün müyapacağımyoksa 7 yimi tammalıyacağım sanki 5gibi aklım dakaldı da
bime nezaman geldi ki
yaa kimse cevap vermeyince ipsizini sipariş ettim inş faydası olur
sevndm,açlık zor ama sonu insanı mutlu ediyor mecbur katlanıyoruz.2. aşama 5 gün..
yaklaşık 3 hafta oluyor ben bime geldiği gün buradan paylaşmıitım canım.
bizimkisi basit alet yuvarlak..
bizimkisi basit alet yuvarlak..