- 20 Nisan 2012
- 316
- 2
- Konu Sahibi egeada2012
- #3.481
araştırmadığım yöntem kalmadı benim kilolardan kurtulmam gerekiyor bunu anlatsamda birşey değişmez ama insanları çok çabuk mutsuz ve umutsuz hale getiriyor kilolar belki yakışıyor bazılarına sevimli kılıyor insanları ama öyle değil rahat olmak ve rahat haraket etmek isterken hep mutsuz ve umutsuz hiç insan kendisini düşünemiyor etrafına bakmaktan cünkü onlar gibi olmayı istemeyen kim olabilir ki okadar kilosu varken ...diyet falan hiç işe yaramadı cünkü günlük 7 bin kalori yakıcaksın ki 1 kilo kaybeceksin peki bunun mümkünatı var mı bayanlar evde oturarak yada işte calısarak bu kadar enerjıyı kaybetmıyorlar e birde dengeli beslenmeyince ne olucak sen sporda yapsan harakette işe yaramıycak cunku bir yandan kalori harcıycak biryandan tekrar alıcaksın ... insana yardımcı bir etken gerek doktor bana x ile başlayan bir ilaç verdi ama hiç bir yerde yok ilaç kaldırılmış tek ümidim o derken yine mutsuzluga baslamıştım ama cevremde bir kaç kişiden görüp duyunca inanamadım herbalife kullanmaya başladım ve 3 haftada 7 kilo verdim salı gunu tekrar ölçümlere ve eğitimlere gidicem değişiklik olursa size iletirim inaşallah tum bu konuda yardım isteyenlere allah yardımcısı olur ...
öncelikle hoşgeldiniz,herbillife biliyorum ben Konyada öğrenciyken adım başı reklamı yapılıyordu..çevremde kullananlar da oldu güzel kilo verdiler ama sonrası hüsran..hatta çevremden bu ilacın yaptığı hasardan tedavi görenler de olmuştu,bi kızı biliyorum bağırsak tedavisi oluyordu sürekli kusuyordu..siz de dikkat edin..bugün tavsiye edilen ilaçlar bi bakıyorsun piyasadan toplanmış..ben diyet-spor taraftaıyım..