- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- Konu Sahibi egeada2012
- #3.521
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım seninki stepper.
Twister şöyle bişey.Eki Görüntüle 446225
ama benimkinin kutusunda mini twister yaziyor bilmiyorum ama super bi alet 2 yil once almistim ilk aldigimda gunde 10 dk yapiyordum 2 hafta sonra selulit diye birsey kalmamisti tavsiye ederim ben ne spor aletleri aldim power plate diye bi alete 300 euro verdim bisikletiydi kosu bandiydi ama hiç birinin faydasini bunun kadar gormedim ustelikte bunu 30 euroya almistim
Canım bak stepperların twister olarak kullanılanlarıda var,seninki sağa sola dönüş yapıyor mu?
Ayrıca 2haftada selülit yokoldu ne demek yaa,bak gider bunuda alırım:) hassas noktalarıma basıyosunuz:)))
Merhaba kızlar:)
Bende geçen hafta ptesi başladım bu diyete
evde otururken çok spor yapamadım ama bazı akşamlar yemekten sonra yürüyüşe gittim.
Bugün tartıldım ve 2 kg vermişim ama biraz suçluyum çünkü bazen açlığa dayanamadım salatama biraz barbunya yemeğinin tanesinden attım tok tutsun diye
:26::26::26::26::26::26::26:
Ama sevindim 2 kg da iyi bişey şimdi yarın izin günüm başlıo sanırım 3 günlük.
Sizler neler yapıyosunuz bu izin gününde?
Ben çok abartmadan özlediğim şeyleri yerim diye düşündüm ama tecrübeden de bilgi almak istedim:)))
:26::26::26::26::26:
Bir de bende bu twistten yok ama yürüyüş yaptığım parkta bu aletlere yoğunluk veriyorum yanlarımdan dolayı.
Eki Görüntüle 446599
Eki Görüntüle 446600
Sizce twistin yerini tutar mı?
anım
Evet canım twistin yerini tutar hatta daha etliki yanlara..mola güünde her şeyden ye ama az ye..tam doyma c
bu sayfanın başlığı değiştikten sonra kimse uğramaz oldu bende zor buldum zaten başlık değişmiş diye,
selam kızlar 3-4 gündür bütün yazılanları okumaya çalışıyorum inanın beni gaza getirdiniz doğumdan kalan 15 kiloyla tos tos oturuyordum taa ki burayı görene kadar hemen başlamak istedim ama önce yazılanları merak ettim şimdi bitirdim pazartesi başlıyorum inşallah hem spora hem diyete.