selam çıtırlarım nasılsınız bakem görüşmeyeli :)
ben 25 inde tartılıcam demiştim ama bugün tartıldım ve diete son verdim artık.baya inceldim.yüksek ihtimalle yogun yağ yaktım.üst bedenim 38 den 36 ya düştü :)) ki benim üst bedenim daha kiloludur.artıkın değil
ufak tefek pürüzler kaldı onları da bütün yaz spor yaparak hallederim.hem kilomu da korumam lazım.neyse lafı uzatmayayım sonuca geleyim.diete 10 mayısta başladım.başlangıç kilom 61.5 bugün tartıldım 54.9
yani toplamda 6.6 kg vermişim.benim hedefim bir ayda 8 kg vermekti.ama bu rakamda yüzümü güldürdü
1 ay boyunca diete sürekli uyduğum söylenemez.aralarda kaçırdıgım oldu fakat diet yaptıgım günlerde hiç kaçamak yapmadım.yogurt -tavuk salata-tavuk salata şeklinde gitti.sporumuda tam yapamadım.çok yogunum bu aralar degil spor yapmak bilgisayarı açıp size bile bakamıyorum
yani sonuç olarak canlarım eger benim kilo aralıgımdaysanız.diette kaçamak yapmaz spor ile desteklerseniz 1 ayda 8 kg garanti diyorum ben
benim son kilolarım oldugu için baya bir ugraştırdı beni.diyeceksiniz ki sürekli tavuk salata sıkmaz mı bizi.zaten egeada nın da belirttiği gibi aralıklı yapın denilmiş. hazır laf açılmışken dieti paylaştıgı için egeadaya da teşekkür ederim
şimdi sıra geldi korumaya.korumada yavaş yavaş sebze sonra meyve en son da bakliyatları ve ekmegi eklemeyi düşünüyorum.tabi ki sporla birlikte.umarım başarılı olurum kızlar.
şimdiye kadar kilo veren tüm hanımları tebrik ediyorum.yeni başlayan hanım kızlarımızın da sabırlı olmalarını ve dietlerine sadık kalmalarını tembih ediyorum
en kötü ihtimalle benim gibi 6.6 kg verirsiniz ki bence güzel bir rakam.
hepinizi tek tek öpüyor ve bol kilo vermeler diliyorum hanımlarr