- 25 Mart 2011
- 1.406
- 28
- Konu Sahibi egeada2012
- #3.381
Günaydın arkadaşlar dün akşam tartıldım 4 günde 1kg vermişim, bugun 5. günüm haftasonu iki gün ara verip hafta içi tekrar başlayacağım diyete,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah..benim 2 yaşında çok hareketli bi oğlum var bilgisayara bayılıyor..onunla yazmak o kadar zor ki..dediğin gibi karne süreci bitiyor..meb iş çıkarmassa dinleniriz..bol bol da topiğe yazarız..
yarın karne dağıtılacak...offffff vefat eden öğrencimin karnesini velisine vermek çooooooooooooook zor olacak..acı çok acı..
evettttttttttt arkadaşlar dün 7 günü tamamladım vesabah tartıldım 4,5 kilo vermişim çok mutlu oldum hemen bana olmayan pantolonumu giydim tak diye oturdu daha da mutlu oldum ve sabah hafifi bir kahvaltı yatım sonra da 1,5 saat parka gidip sipor yaptım
konuyu açan arkadaşaçok ama çok teşekkür ediyorum allah senden razı olsun
Canım tebrikler çok güzel kilo vermişsin ben de 1 haftadır bu diyeti yapıyorum ama malesef sadece 1 kilo vermişim hemde günde 2 saat yürüyüşle,neden böyle oldu anlamadım ama canım çok sıkkın . Ben spor yapmadan daha çok veriyordum anlamadın ne yapacağımı.
evettttttttttt arkadaşlar dün 7 günü tamamladım vesabah tartıldım 4,5 kilo vermişim çok mutlu oldum hemen bana olmayan pantolonumu giydim tak diye oturdu daha da mutlu oldum ve sabah hafifi bir kahvaltı yatım sonra da 1,5 saat parka gidip sipor yaptım
konuyu açan arkadaşaçok ama çok teşekkür ediyorum allah senden razı olsun
hay massallah bacim naptin sen ben bugun 85.5 ciktim yani 1.5 kilo vermisim 2 dilim pasta disindada hiç kacamak yapmamistim oysa yarin ve pazar gunu ara verip pazartesi devam edicem bugun son gunumdu yarin sabah ins 500 gr eksik cikarim diyecegim ama bi mucize olur bu
aç kaldım yanapayım vermemlazım bu kiloyu amabugün kahvaltıyapacağım diye nasıl hecanlandım bilsen ama korktum yemeye boşagitmesin 1haftamdiye yarım haşlama yumurta kepekekmeğine tostodaküçük dilim yarım domatez 1 salatalık onlardabile şiştim ama bennormal çay içemiyorum artık ya
kızlar ben beş günümü de bitirdim
3 günlük arada aldığım 500 gr mı verdim anca
hiç abartmadığım asla abur cubur yemediğim halde
son beş günümün içerisinde şöylede bi olay yaşadım
banyoya girerken gözlerim karardı sallanmaya başladım kendimi durduramıyorum titremek değil sallanmak yani
neyse bi süre sonra geçti ama çok korktum halsizlik te yaptı bende
velhasıl ben sağlıklı beslenmeyle daha iyi kilo veriyodum keşke bunu hiç denemeseydim kilo vermem durdu 15 gün eziyetin sonunda 2 kilo verebildim
devam edicek arkadaşlara tavsiyem en azından sabah kahvaltınızı sağlam yapın