- 2 Ağustos 2009
- 69
- 1
- Konu Sahibi egeada2012
- #3.321
kızlar ben de tam spordu diyetti sürünürken başlığa rastladım. yarın sabah başlamak istiyorum ama kafama takılan şeyler var. mesela bi öğünde ne kadar tavuk yiyoruz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
patatesde nişasta olduğu için önermiyorlar.patates diyetini biliyorum..ama sağlıksız diyorlar..[/QUOTE .!.:hıııııımm tama bundan sonra koymam amabenpatatez diyetini yapmıştımvermiştim de kg neyse koymam artık teşekkürler
mutlaka ara verilmeli çok uzun süreden bahsediyorsunuz..
tamam yarın son ara vereyim napayım çokb kşlom olduğu için vermesem de diyeom versem bir an önce kurtulsam kilolarda
kızlar ben de tam spordu diyetti sürünürken başlığa rastladım. yarın sabah başlamak istiyorum ama kafama takılan şeyler var. mesela bi öğünde ne kadar tavuk yiyoruz?
aybir soru daha patlıcan salatası yesek bişey olurmu akşama eşime yapıyorum dapatlıcan salatsı çok ta severim
Bende patlıcan salatasını ve mantarı merak ediyorum, keşke biri cevaplasa Mantarda sonuçta protein deposu ama yesem mi yemesem mi merak ediyorum
az önce bir tanıdık dut getirdi öyle güzel görünüyorki bu sene daha hiç dut yemedim birkaç tane yesem bişey olurmuki uff ya daha ilk gündende kaçamak yapmak istemiyorum yok yok ben en iyisi yemiyim bana destek olun nolur yoksa buda diğer diyetlerim gibi başlamadan bitecek
Herşey bir tane yemekle başlar gerisi gelir ama 1 taneden bişey olmaz ama sadece 1 tane
1 2 tane ye denefsin körelsin özenirsin ama arkası gelmesin
mantar salatası nası ilk defa duydum ben nasıl yapılıyor
Canım gerçi yanlış yönlendirmekde istemem,bu benim düşüncem ama diyeti bozacağı aşikar
gerçekten ya baktım yazan ykbende cacık yapıp yadim şimdi slatayı da saat 4 de yamiştim ben 4 den sonra yemek yani salata yemiyorum
böylemi düşünüyorsunvazgeçtim ozaman yemiyorumhırslandım şimdi kimse beni tutamaz zayıflıyacam
Canım bence şimdi bozma diyetini derim, 3 gün ara verdiğinde azda olsa yersin Ben meyve hakkımı o zamana saklıyorum.Hem hiç pes etmek yok devam, artık gitsin şu hergün taşımak zorunda oldugumuz fazlalıklar
haklısın pes etmek yok bişey soracam regliykende kilo veriliyomu acaba :44:
Veren arkadaşlar varmış okumuştum. Ben o hafta veremedim ama hiç gramda almadım. regl bittikten sonra kilo vermeye başladım.