- Konu Sahibi egeada2012
- #3.281
Evet bugun itibariyle basladımm
Izgara tavuk gogus yesillik ve havuc yedimm
Cizelgeye benide eklermisiniz lutfen kilom 57
Izgara tavuk gogus yesillik ve havuc yedimm
Cizelgeye benide eklermisiniz lutfen kilom 57
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün 5ci günüm vesabah salatayapmak istemedi canım yiyesim de yoktu cacık yaptım kendime onu yadim yanlışmı yaptım acaba birkere de salatama patatezattım 1kere de yumurta koydum değişiklik olsun diye sizce yanlışmı yaptım ama hep tavuk sıkıyor
yok yok suan 68 im ben.önce 71 dim bi hafta yaptiktan sonra 68 oldum bi hafta aram vardi suan kilomu bilmiom :) hafif kacamaklarla diyete devam yani..ama teredtütün olmasin ise yario hic düsünme basla cnm
bende başladım hadi hayırlısı bakalım sonuçlar çizelgede görülcek zaten :)
6da aksam ogununu yeyip yemeyi bırakıcam
Ama aksamları benim canım hep bseyler yemek ister
Nasıl atlatıcam bilmiyorum insallah diyeti bozmamm
bende bu sabah salatamı peynirli yaptım, yarın sabahta yumurtalı yapıcam, sabahları tavuk yiyemiyorum peynir ve yumurta protein oldugu için sorun olacakğını sanmıyorum ama patates karbonhidrat bence patates koymayın salatanıza, bu arada bugun 2.günüm
6da aksam ogununu yeyip yemeyi bırakıcam
Ama aksamları benim canım hep bseyler yemek ister
Nasıl atlatıcam bilmiyorum insallah diyeti bozmamm
canım patatez diyeti yapıyorlar kilo aldırmıyor kaynamış halikızartması değil bende patatez diyeti yaptım 2kilo vermiştim
anladım canım ama bu protein ağırlıklı bir diyet karbonhidratla birleşmesi iyi olmaz bence, buarada patates diyetini tarif eder misin? kaç gün yapılıyor
Canım bence, o zaman tek yönlü bir beslenme olur ve sağlıksız olur. Bir yerden sağlıklı olalım zayıflayalım derken, diğer yandan başka hastalıklara davetiye çıkarmamak lazım. Vücudun diğer sebzelerden meyvelerden bakliyattan vs.. herşeyden ihtiyacımız var. 3 günlük arada o almadığımız vitaminleri alsak bence daha iyi olur gibi...budiyete ara vermesek acaba 10 gün 15 gün sürdürsek ne olur aarkadaşlar fikirleri bekliyorum
Hımmm çizelgeni yanlış görmüşüm pardon, ben de 57 sin sandım, ama o günlerde gelir inşallah Bende geçen perşembe günü başladım, yaklaşık 2 buçuk kilo verdim , iyi ki denk gelmişim bu diyete,sürekli tok hissediyorum kendimi ve yeşillik ve protein çok sağlıklı, yeme alışkanlığım düzene girdi resmen.Meyve ve tahıl yok ama onu da 3 gün ara verdiğimizde yersek , gayet sağlıklı bence egeadaya ve desteleyen arkadaşlara sonsuz teşekkürler
gubidikk senle kilolarimiz yakin gazlayim yaris yapalim olmasmi :)