- 5 Haziran 2012
- 31
- 0
- Konu Sahibi egeada2012
- #3.301
merhabalar bende dun basladımmm bu dıyete daha oncede uygulamıstım 3 gün 3 kılo vermiştim gercekten tam anlamıyla uygularsa verebılıyor ınsan motivasyonumuzu kaybetmeyelım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabahları haşlanmış yumurta yiyorum ben kılo verıyorum problemyokKızlar merhaba
Bende yarın bu diyete baslicam nasipse
Baslangıc kilom 57 hedef 47
Sormak istediğim bir iki sey var bilen biri cevaplarsa cok sevinirim
-Bazı arkadaslar sabahları tavuk değil de yumurta yediğini soylemiş. Bu sekilde de aynı etkiyi yapıyor mu?
-Aksam kactan sonra yemeyi bırakıyorsunuz?
-Diğer sorumda salatadan kastınız sadece yesil salata mı yoksa domates havuc soganda dahil mi?
Birileri yardımcı olabilirse cok sevinirimm:)
merhabalar bende dun basladımmm bu dıyete daha oncede uygulamıstım 3 gün 3 kılo vermiştim gercekten tam anlamıyla uygularsa verebılıyor ınsan motivasyonumuzu kaybetmeyelım..
sabahları haşlanmış yumurta yiyorum ben kılo verıyorum problemyok
aksam 8 de falan yıyorum
marul maydonoz soğan domates salatalık ne bulduysam evde ne varsa yıyorum ılk yaptıgımda sadece domates bıber yemıstımbu ıkıncı genelde yeşilyıyorum kolay gelsın
merhabalar hanimlar
87 kilo ile basladigim dietim de bugun 85.8 gordum 5. gundeyim bugun.
1.200 kilo gitmis toplamda cumartesi pazar ara verip pazaretesi tekrar yapmayi dusunuyorum
tesekkur ederim alpim
artık sorularıma cevap geleceğinden umidi kesmistim oysaki=)
merhaba kızlar..İş güç derkkadaşlar..en topiğe yazamadım..bana teşekkür eden arkadaşlar sağolun bana dua edin yeter..
canım sen daha iyi bilirsin daha önce uygulayıp kilo verdiğin için ben bazen patazet koyuyorum salatama 2 kere öyle yaptım bir zararı yani kilo vermem me engel olurmu normal de patatez rejimi de yapıyorlar ya kafam karışıyor[/QUOTE
patatesde nişasta olduğu için önermiyorlar.patates diyetini biliyorum..ama sağlıksız diyorlar..
budiyete ara vermesek acaba 10 gün 15 gün sürdürsek ne olur aarkadaşlar fikirleri bekliyorum