selam ,
canim zaten yapamadim..Sabahin 7 sinde evden cikiyorum aksam 7 de eve geliyorum..1-2 gun guzelce gitti..Ama malesef yasadigim yerin kosullarina da bagli olarak duzenli gitmem mumkun olamadi..Sabah esimle kalkiyoruz,kahvaltisiz evden cikmiyor...Hos son gunlerde onu bile hazirlayamiyorum..Uzerimde gereksiz bir yorgunluk ve uyku hali var
Aksamlari 7 de ofisten cikiyoruz...oglenleride disari cikip izgara tavuk-salata seklinde menum oluyor..Eve gidisimiz 7.30-8.00..ee sadece kendime salata yapip oturamiyorum koseye..Ona da yemek hazirlamak lazim..Yemekleri hizlica hazirlamak 9.00 oluyor..Zaten benim diyet seruvenlerim yuzunden ac kaldi..Arada sikayet etmeye basladi...Eskiden 3 cesit hazirlardin,sofran zengin olurdu diye ...belki sakasina soyluyor ama aliniyorum da icten ice..Bide biz yani evliyiz..Hatta dugunumuz bile olmadi henuz (sadece nikahlar)...
Simdilerde hirsla baska diyete basladim..Ne zamandir tartida hep ayni rakami goruyordum. bir gun 64.6 birgun 65.2 sonra yine 64.6 ya geri geliyordum..Bu sabah ilk defa 62.6 yi gordum..sporda yapiyorum..Bakalim..
Benim durumum biraz vahim bu aralar..dugunume 3 ,TR ye gelmeme 2 hafta kaldi..Ve ben hala yerimde sekiyorum kilo konusunda
((