Selam herkese. Ben de size katılmak istiyorum. Bugün sabah tartıldım : 69 kg. Şok oldum 5 gün önce 64 kiloydum!! Neyse zaten 64 de fazlaydı , 69 u görünce hemen o an bu diyete başladım, bir itici güç oldu aslında. Salata (bir kaşık z.yağı, havuç ve salatalık turşusu da var içinde) içine önce haşlanmış sonra actifry da 1 kaşık yağla pişirilmiş 3 te bir tavuk göğsü attım, yanında da bir bardak ayran içtim. Bütün gün sadece bunu yiyebildim çünkü tavuk ve salatayla aram yok. sadece hamurişi seviyorum malesef meyve et sebze yok yani. polikistik over hastalığım da var bakalım bana bile kilo verdirebilecek mi bu diyet çünkü bu hastalık öncesinde yine aynı beslendiğim halde 51-53 kilo civarındayken 2 senedir hasta oldum aşırı kilo aldım ve veremiyorum çok dirençli. Yanlış yaptığım bir şey yoktur umarım actifry kızartma yerine geçer de diyeti bozar mı ki? önceki sayfalarda salataya havuç koymak serbest demişti sanki ege sorun olmaz herhalde? 1 ay içinde normal kilolara gelmem lazım çünkü büyük ihtimalle işe başlıcam ve hiç bir şey yakışmıyor. Neyse kısaca başlangıç kilom:69, hedefim:53. Beni de listeye ekler misiniz? Tabi 1 ayda bu kadar veremem 60 olsam yeter şimdilik. Artık psikolojim bozuldu ya 2 senedir insan içine çıkmak istemiyorum psikiyatriste gittim ama kilomu hiç umursamadı bir de kilo aldıracak ilaçlar verdi kafayı yemek üzereyim. Rejim de yapamıyorum çünkü kilo veremeyince sabredemiyorum bozuyorum hemen. Son çarem burası kaldı birbirimize destek olalım, fazla kilolar yüzünden hayatı kendime zehir ettim.