Ya bilen bir arkadas varsa cevaplarsa cok sevinirim..
Simdi daha onceden egeada arkadas (topik sahibi) haslamadan sikilanlar icin izgarada olur demisti..(Ama kendisi haslama yemisti ilk diyeti boyunca)
Ben basladigimdan beri 1 kere disinda hic haslama yiyemedim..Tavuk sis-salata ayran seklinde gidiyorum..Sabahlarida haslama yumurta-salata sadece..
Acaba yanlis mi yapiyorum..Cunku bakiyorumda herkes degistiriyor yada tam anlamiyla yapmiyor..tabi bende...
Oysa egeada ilk 7 gun sabah aksam oglen tuzsuz ,yagsiz haslama tavuk - salata (icine tuz yag limon vs. atilabilir) arada da ayran icerek vermisti kilo..Sonra 3 gun ara verip 5 gun daha yapmisti ve tam 9 kilo vermisti...
Nur diye bir arkadas da tipki egeada gibi yapip hic arti birsey yememisti ve sporlada destekleyip,64.5 dan 55'e dusmustu...
onar kadar kilo veren daha olmadi..hatta daha kilolu arkadaslarin daha cok vermesi lazimdi..ama yok onlarda oyle hemen cok vermedi..yanlis giden birseyler mi var?
yarin pazar..Evdeyim..Esimde yok..himm..Ben yarin sabah kahvalti itibariyle onlar gibi yapcam.. bende 63.6'ydim bu sabah..yarin 62 leri gormeyi umut ediyorum..Sonra 7 gun daha yapip insallah 58 leri falan gorurum..3 gunluk arada da bol bol cilek yogurt ,meyve suyu falan ,siviyla gecistirsem ..,sonra 5 gun daha ..bakalim o zaman nasil olcak..
bu arada hergune 2 saat de spor ...
evet bu sekilde yarindan itibaren basliyorum..Hadi bakalim,herekse kolay gele :))))