- 20 Nisan 2012
- 316
- 2
- Konu Sahibi egeada2012
- #2.901
bugün regl olmuşum hiç bir şey yapamayacağım gibi geliyor ama sizlere 1 sorum olacak regl döneminde spor sakıncalı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen hasgül bende doğumumdan sonra tam 90 kıloydum 30 kılo almıstımHasgülüm ben 90 küsürlerden bu kiloya indim
hamilelikten kalan kilolar bu arada
yaklaşık bir yıl içerisinde yavaş yavaş gitti kilolarım
ama şimdi tahammülüm kalmadı hemencecik hedef kiloma varmak istiyorum çok sabırsız oldum bu konuda
bu diyeti de tam olarak uygulayamıyorum sabah bir dilim ekmek yumurta peynir yeşillik ögle ve akşam bazen peynirli bazen tavuklu salata yiyorum sanırım ondan dolayı istediğim gibi gitmiyo kilolar
ama aradan sonraki 5 günde harfiyyen uymak istiyorum belki o zaman burdaki arkadaşlar gibi birer birer gider kilolar
sende hiç moralini bozma elbet gidicek ama zaman ve sabır
1 haftadamı verdin 5 kiloyu sporda yaptınmı?
banada çok geldi ne güzel ya .biz gram gram veriyoruz:/(((((((((((
bugün regl olmuşum hiç bir şey yapamayacağım gibi geliyor ama sizlere 1 sorum olacak regl döneminde spor sakıncalı mı?
Regly döneminin bayanlar için en zorlu dönem olduğunu biliyoruz özellikle zayıflamaya çalışırken regly döneminde vücudun ödem toplaması nedeniyle kendinizi kilo almış hissediyoruz bizler için bu oldukça zor bir durumdur bu Vücudun ödem toplaması her kadın için gerçekleşen genel bir durum olmasa da çoğu kadında yaşanan bir gerçek ödem oluşması ne yazık ki tartıda en azından 1 ile 2 kilo a oynama yapıyor bazen basenlerinde şişme göğüste şişme yaşanırken kimi kadınlarda ise şişme karın kısmında oluyo yani benim göbüşüm şişiyo hiç diyeti bırakmaya deymiyor ben adetken başladım salata diyetiyle 2 kilo verdimcok guzel soru.benimde sorum regl doneminde diyete devammi edicez?cevablandirirsaniz seviniriz:44::44:
cok sıkıcı oldu bu topik ya ne oldu böyle nazar deydi herhalde
hakketen niye böyle oldunuz kilo veriliyor işte motivasyon kaybı niye ben 10 gün yaptım ara verdim bugün başlıyım dedim zorlandım bıktım tavuktan en zor gelende tavuklara güvenmiyorum
acaba tavuk yerine yağsız et kıyma
Yada yine protein niyetine peynir yoğurt falan yesek olmaz mı ki
kızlar bu işin profesyonel kimyasal boyutunu bilemem.ama gördüğümü anlatayım size belki huzurlu olursunuz.benim abim a.b.d yaşıyor.ve türkiyede iş kurmak isteyince bir tavuk çiftliği oldu bu iş.çok bildik bir markanın piliçlerini yetiştiriyor ve ben çok sık gidip görüyorum.(bu arada abim emekli imam.diyeceksiniz ki ne alaka.yurtdışında bildiği tarzda beslenemezler bazen. bu yüzden yüzlerce kilometre gider helal kesim sağlıklı et alabilmek için.böyle bir adam kendi yetiştirdiği piliçleri yer mi sizce sağlıksız olsa?...)her evresini gördüm piliçlerin ne dendiği gibi hareketsiz ne de sağlıksızlar.bildiğiniz kümesin büyüğü sanki.hepsi neşeli cıvıl cıvıl...:))))))).bu tavuk yazıları ve maillerinde başka bir amaç var bence.mesela kızrmızı ete ya da balığa talep artsın diye. bu benim fikrim tabi. ama olamaz mııı?hakketen niye böyle oldunuz kilo veriliyor işte motivasyon kaybı niye ben 10 gün yaptım ara verdim bugün başlıyım dedim zorlandım bıktım tavuktan en zor gelende tavuklara güvenmiyorum