- 22 Temmuz 2011
- 799
- 94
- Konu Sahibi egeada2012
- #2.721
Iyi kandiller kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi kandiller kızlar
amin canım hepimizin inşallah bende taktım bu 50 olayına ideal kılom 55 ama ben 50 ıstıyorum 55ten 60 çıkmak cok kolay oluyo çünkü istediğimiz kıloya ulaşırız en kısa zamanda inşallahkızlar sabah 57.8 çıktım ben günde 300-400 gr veriyorum.günde 1 kg veren varsa helal olsun walla.sadece ilk 2 gün 1-1 gitti kilo.onlarda ödemdi
ağır ama emin adımlarla yürüyorum yolumda.önüme 4 hafta aldım.bolca kaçamak yapsam bile 1 ay sonra 50 yim bu 50 olayına öyle bir taktım ki tlfn kilit şifrem bile 5050 dir
hepinize hayırlı kandiller,allahım ihtiyacı olan herkesin duasını kabul etsin inşallah
kandiliniz mübarek olsun kızlar
bugun oruçluyum akşam tavuga devam doyarım umarım yarın son günüm Rabbim sabır versin hepinize
ben de güzelce devam edemedim ya bu diyete ne güzel inmeye başlamıştım..
eğer bir yerden fire verirsek devamı geliyor
dün akşam eşimle gezmelere gittik köfte yedim tabi altında yatan pideleride
ben hiç başlamamış sayıyorum kendimi bu diyete..
daha güzel bir şekilde tekrarlamalıyım
herkesin kandili mübarek olsun inş dualarımız kabul görenlerden olsun ..
amin canım.dogru söylüyorsun ben 60 -70 kg da da yoyo gibi sürekli 60-65 arası gezdim.kilomun 52-53 te kalmasını istiyorum o yüzden o 50 yi mutlaka görmek lazım.senin boyun kaç ?amin canım hepimizin inşallah bende taktım bu 50 olayına ideal kılom 55 ama ben 50 ıstıyorum 55ten 60 çıkmak cok kolay oluyo çünkü istediğimiz kıloya ulaşırız en kısa zamanda inşallah
aynen gormek lazım 60 65 arası kılo ınsanın ustune yapısan ve çok zor gıden kılo aralıgı neden acaba bıçok kişi öyle 60 ın altına ınersem işim kolay mesele 59 olmak bakalım benim boy163amin canım.dogru söylüyorsun ben 60 -70 kg da da yoyo gibi sürekli 60-65 arası gezdim.kilomun 52-53 te kalmasını istiyorum o yüzden o 50 yi mutlaka görmek lazım.senin boyun kaç ?
kızlar kaçamaksız giderseniz gerçekten yüzünüzü güldüren bir diet.tartıda hergün eksildiğinizi görmek çok güzel bir duygu.biraz azim biraz sabır.az kaçamak bolca kilo verme
twisterım geldi kızlar 15 dk yaptım leslie yapıyordum iyi oldu bu değişiklik artık dönüp dururum evde