- 13 Şubat 2012
- 30
- 6
- Konu Sahibi egeada2012
- #2.681
yuppiii kızlar 55 den 53.2 ye düşmüşüm 2. günümdü bugün ilk gün akşam başladığım için saymadım onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
100 gr.deniyor fakat 300 gr.sapma oluyor basküllerde ama seninki fazla.olmaması gerek.benimde sık sık baskülüm bozuluyor çok sıkcıı birdurumHanımlar,tartıya her çıkışımda kilom farklı çıkıyor ve oynamalar 2 kg arasında değişiyor,yeni de almışdım tartımı ...Size de oluyor mu?Kaç kılo olduğumu anlıyamıyorum
yuppiii kızlar 55 den 53.2 ye düşmüşüm 2. günümdü bugün ilk gün akşam başladığım için saymadım onu
geçmiş olsun..umarım ters bi şey yoktur..
yavrum kıyamammmm.çok geçmiş olsun.tşk ederim canım aslında terslik varda buna şükür diyoruz.8 yaşında kızım okulda dizini burktu.bağ kopması ve menisküs yırtılması oluşmuş.20 gündür alçıda idi.2 gündür koşturduk işte doktorlar mr lar falan işte alçı çıktı bir süre daha dizlikle korunacak((((((
tşk ederim canım aslında terslik varda buna şükür diyoruz.8 yaşında kızım okulda dizini burktu.bağ kopması ve menisküs yırtılması oluşmuş.20 gündür alçıda idi.2 gündür koşturduk işte doktorlar mr lar falan işte alçı çıktı bir süre daha dizlikle korunacak((((((
yavrum kıyamammmm.çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun ablam ((
:95::95::95::95::95:
KAFAM ÇATLIYOOOOOO KIZLAAAAAARRR
çok yordu bu tablo gözlerimi beynimii ruhumuu
ya ilk yaptığımda tamam herşey iyiydi fakat bi hata nelere mal oldu sil baştan tekrar valla beynim uğulduyo,,eşimin gelmesine 10dk kaldı ben kaçıyorum,yaklaşık 1saattir totomun üstünden kalkmadan halletmişim tabloyuuwcye gitmem lazıımm ben kaçaaaarrr
mine39 geçmiş olsun arkadaşım
tşk ederim canım aslında terslik varda buna şükür diyoruz.8 yaşında kızım okulda dizini burktu.bağ kopması ve menisküs yırtılması oluşmuş.20 gündür alçıda idi.2 gündür koşturduk işte doktorlar mr lar falan işte alçı çıktı bir süre daha dizlikle korunacak((((((
evet o tadelleyı yıyen benım çok pişmanım ama ılk defa bozdum kızın bana((
çunkuu bugun sporu artırdım :))
suyu daha cok ıctımm
hepımız guselce kalıcı kılolar veırırız ınsallahh:d