- 20 Nisan 2012
- 316
- 2
- Konu Sahibi egeada2012
- #2.661
Bu arada aranıza yeni katıldım, katıldığım içinde ayrıca çok memnun oldum :)
biz de memnun olduk..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada aranıza yeni katıldım, katıldığım içinde ayrıca çok memnun oldum :)
rica ederim ben zayıfladım istiyorum benim gibi zayıflamak hayal olan insanlar da zayıflasın..sen daha çok verirsin sonucu mutlaka yaz..
bu kadar etkili olmaz zannımca..buarada tavuğu tavaza yağsız ızgara yap ..belki tiksinmezsin..
ablam emziriyor acaba bu diyeti uygularsa sorun olurmu?
tencereye üç parmak yüksekliğinde su doldurup kaynatın. 2 yumurtayı birer birer kepçenin içine kırın. Dağılmamalarına dikkat ederek kaynayan suya aktarın.
2-3 dakika sonra pişen yumurtaları kevgirle sudan alıp servis tabağına yerleştirin. Üzerine sanmsaklı yoğurt ve kırmızıbiber gezdirip servis yapın.
alıntıdır..aslında tereyağıda gezdiriliyor ben çok severim.
haklısın yetki verirseniz kızayım uyarayım birilerini en başta kendime..i ben bugün simit yedim..arkadaş çok ısrar etti..ben de kıramadım bi kerecikten bir şey olmaz dedi..ah o bikerelerden ben bu hale geldim..
ben tavuğun derisini çıkartıp sarımsak,rende domates,fesliyen,roka ve baharatlarla marine edip fırın poşetine koydum fırına verdim harika bir lezzet olduaz önce salatamı yedim
egeada tavuktan azcık tiksindm sanki sadece salata yesem nasıl olur sence :26:
alpim canım ben yine bir cips kaçamağı yaptım dayanamadım napayım :)))
canın sağolsun benimde boğazlar şişti sıcak ballı bı süt istiyorum ama içemiyorum 2gün kaldı benım 13. günümdeyım ama takatım kalmadı resmen
yoğurt olduğu için sabahı uygun değil ama diğer öğünlerde tüketilebilir.protein deposu çünkü.çılbır bunu sabahmı yicez