Valla canim ben 1.5 senedir Turkmenistan'dayim..Burda Ruslarda cok..yarisindan cagu diyim..Butun kizlar zayif, bakimli ...Ama bildigim birsey varsa 30 larindan sonra yaslari 31 dahi olsa 40-50 gosteriyorlar..ama yinede zayiflar.. :))
Ben yesil caya bagliyorum..Birde burda fast food kulturu yok...oyle bir yerde yok...(Burasi bizim ulkemizin30-40 yil gerisinden geliyor diyebilirim..)
Bende mesela hic kilo alamadim burda..Mesela 1 hafta boyunca abartisiz diyorum,oglen lahmancunlar aksam etler ekmekler tatlilar..abarti bir sekilde yedim..1 hafta hic tartiya cikmadim korkudan ..sonra esim zorla cikardi beni ..anaaa bi baktim onca seye ragmen yin ayni kilodayim..64.5 :)))
Esim bile inanamadi..sonra baska tartiya cikardi, yine ayni..
O yuzden bende yesil caya bagliyorum,dedim ya gunde nerdeyse 8-10 bardak iciyorumdur abartisiz..Birde bi o kadar hatta daha fazla su..
Ofisteki cayciya her cayin yaninda 1 bardak su getirmesini soylemistim...caylarin ardindan hoop su..Belkide Yesil cay sabitleyicidir..:))
Bu arada birsey sormak istiyorum sana..sen twist disinda bir spor yaptin mi?
Ya ben aksam spora baslayamadim da..Elimi incilttimde azcik
Birde ustune bu sabah kahvalti yapamadim..Kahve ictim..
Sen hep duzenli mi yaptin diyetini?Mesala en son kacta yedin aksam yemegini? (keza ben aksam 8 den once evde olamiyorum da) yardimci olursan cok sevinirim :)
Cunku duzen de cok onemli dimi ?