- Konu Sahibi egeada2012
- #2.401
Fıstıklarımmm ben geldim :)))
sabah 2 yumurta yedim yetti 30 dakika sporda yaptım şimdilik acıkmadım :)))
sabah 2 yumurta yedim yetti 30 dakika sporda yaptım şimdilik acıkmadım :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eklimya 73 kg - 70,30 kg. - 67 kg. - 8.gün
Eklimya 73 kg - 70,30 kg. - 67 kg. - 8.gün
Konuyu açan arkadasa teşekkür etmekle başlıyım öncelikle 11 gün sonra oğlumun sünnet düğünü var ve benim acil zayıflamam gerek tek sorunlu bölgem göbeğimm
Inşşş. Kilo verebilirim bu arada 86 kilo ile başladım 66 ya düştüm fakat son 1 ayın içinde kilo aldım ve şuan 72 küsür falanım sabah tartılıp bildiriyorum sizeee bye kızlar
ben cuma günü burdan ihtiyacı olan arkadaşlara duyuru yapmıştım canım.
Canim ozaman etraftaki en yakin ilce semt ne varsa bakabilirsin ben burda bulamadigim birseyi baska yerde oturan tanidiklardan almalarini istiyorum sagolsun lar herzaman yardimcilar
son listee
Kirlangiclar.................. ........70................................ 68
Beetlee.............................. 64.................................60.50
fayntenks............................61.50........ . ...................58.40
Pelonik............................... 69.60.............................68,60
Asya27................................57.......... .......................56.50
Büsra44...............................64.40...... .......................
Se_zen................................53.......... ........................52
YsmnZ.................................53,5....... .. ....................52 (5. gün sonu)
Yelizfalan..............................86....... .........................85.50
T_N.....................................84........ .........................81.90
Eklim....................................73..... ...........................72.50
Selalmaz...............................58......... ........................57
Xeyrocan..............................86........ ......................80.500(10 günde)
Lara.....................................70.60.... .........................69
Reyhanxx54...........................90.40.... ......................
Dedniz mil..............................68.......... ....................
RainbowColors........................58.3.... ........................57.1...3.gün
Alpim....................................65.3. ............................62.3
Sewil087...............................58,7... ..........................57,1 (3.gün)
Pegasu..................................90. ..............................86 (7.gun)
maddie..................................59.8 00.........................58.800(4. günün sabahı)
mine39..................................68.8 ............................66.9
dafi.......................................99..... ........................ 97.1 (5. gün)
toystory................................66. ..............................64.6
akzpp....................................88 ...............................
ezgi_18.................................59 ................................?
sallagitsinbe...........................64........ .........................
zeynep_zeliha..........................75......... .......................
laparaa...................................73.8.... ..........................73.3.........1.gün
triendy...................................60.7.... ..........................59.4..........(1.gün)...............hedef:55
balıkesir.......................
nazlma..................56.4...................... 55.3....................hedef 50..............
basiyazmalikiz...........53....................... .... .............
retbutterfly...............75.............
hasgul......................99....
cadycady...................88........
sude cisem.................90...............
beyazlim...........................
rapunzel77..................71........
forever1212.................68........
pataloji......................82.800
azraserra.................104.................?... ............70
deryacık.................58.................?..... ...................50
HERKESE günaydın arkadaşlar
bende dün başladım bu diyete,bir şey soracktım ayran ne kadar içebiliriz?
Tebrik ederim
Bende dün başladım
Nasıl yapıyorsun bilgilendirirmisin
Spor yapıyormusun?
sağolasın canım. ben 7 günü tamamladım şimdi aradayım. ilk 5 gün spor yapamadım. ama baktım gram az gitmeye başladı. ben de hemen akşam yemekten sonra yürüyüşlere başladım.
şimdi regl dönemindeyim şişkinliğim de var.3 gün aradan sonra 5 güne devam edicem. bakalım toplamda kaç kg. olucam.
Eklimya maşallah canım 8 günde 6 kilo çok iyi :)))
spor yapıyor musun???
Teşekkür ederim yanıtladığın için
Ben çalışıyorum eve gidiyorum saat 7
Ağustosta düğünüm var kendi evimde tadilatta sonra o eve gidiyorum derken akşam oluyor
Spor zor yaa ama evde twister ve condisyon bisikletim var
Onlarla en azından 10-15 dk çalışcam hareket olur
kızlar ben düngece çok kötü bişey yaptım utanıyorum valla söylemeye dayanamadım napıyım tatlı krizi tutdu yemedim ama devam etti 1 saat sürdü anlamadım nie öle etti inatdanmı ne gece 2 falandı kalktım helva yaptım yedim yaaa bugün 4.günüm
ben geçen ay protein diyeti yaptım. daha önce ne yapsam kilo veremiyordum.bu protein diyetiyle 14 günde beş kilo verdim .gözlerime inanamadım ve 4 beden küçüldüm.bir süre durdu ama devam ettim.diyet değiştirdim ama yine karbonhidrat almamaya çalıştım iki kilo daha verdim..bu diyete geçtim bugün beşinci günüm 2 kilo gitti.2 beden daha küçüldüm göbeğim eridi gıdı hemen hemen hiç kalmadı. ve dizimden ameliyat olduğum için sporda yapamıyorum. sizde verirsiniz eminim. yeterki karbonhidrat almamaya dikkat edin.merhaba arkadaşlar,ben bir haftadır deli gibi diyete gidiyorum we sadece twist deil her türlü kardio+egzersizi yapıyorum.ama 1 haftada tüm bunlara rağmen were were 1 kg wermişim,çok sinirliyim we de moralim bozuk diyetisyenimi boşwerip yarından itibaren ben de buna başlıcam.3 senedir kilo weremiyorum.werememek şöyle dursun üstüne sürekli kilo alıyorum.eğer bu diyetle zayıflarsam dile benden ne dilersen.sırf kilolarım yüzünden nişanı erteleyip duruyorum bu bedenle nişanlanmam die ((