Selam arkadaslar,
uzun zamandir topigi takip ediyorum.Ilk defa yazdim..Once ne guzel dedim herkes gercek hayatta da bu kadar yardimsever olsa..Ama ne yazikki inandigim tekbirsey varsa biz kadinlar ne yapip ne edip egomuzu tatmin etmedigimizde birseyler oluyor bize hircin,anlayissiz olabiliyoruz...Hep bunu gordugumden soyluyorum..Ben bile bazen hirslandigimda oyle cunku..Mesleklerimizin hic bir anlami yok burda..ic gudusel birsey galiba :))
Hersey cok guzel derken egeada ve nur arkadasin tartismasini okudum ama ne yalan soyliyim ben tahmin etmistim..biz herseyden once kadiniz,..:)) .Ama oncelikle egeadaya paylasimda bulundugu icin tesekkur ederim..nur arkadasada tecrubelerini en dogru sekilde paylastigi ve elinden geldigince kendine yarayani yaramayani bize aktardigi icin tesekkur ederim..
emeklerine saglik...Insaniz neticede olur boyle tatsiz seyler..iyiki yuzyuze bakmiyoruz..o zaman cok kotu hisseder insan :)
Benim 1 ay sonra dugunum var..ne yaptiysam olmadi..diyet yapamadim..ama bir sekilde 1-2 aydir dikkat etmemle birlikte 4 kilo falan vermisim..Ama takildim kaldim..boyda kisa olunca -goguste kocaman olunca cok sisgo duruyorum ki zaten kiloluyum..:)))
oncelikle yasim 26 boyum 1.56 kilom 64.5 ve surekli pc basinda calistigim bir isim var
(
bu sabah basladim..
sabah tavuk yemedim..onun yerine yumurta hasladim..O da priotein..
1 yumurta -salatalik domates-ayran....
oglen eve gidip haslama tavuk -ayran ve salata yiycem..aksam da aynisini yiyip 1.5 falan saat spor yapcam..( 20 dk kosu bandinda yuruyus,10dk twist,10 dk titresimli kemer ve 1 saate yaki egzersiz)
bu sabah tartildim ve bir daha 7 gun sonra tartilcam yani 28 mayis ta..bakalim ise yarayacak mi?
cunku bunyeden bunyeye kilodan kiloya fark eder..
Hepinize basarilar diliyorum..28 mayista sonucu yazmak icin tekrar gelcem ben..harfiyen uycam..Kahvalti disinda :))) sabah sabah tavuk cekilmez gibi geliyorda :)))
Ama her sabah sizin deneyimlerinizi okuyup feyiz aliyorum...o yuzden burda bulunan herkese ayri ayri tesekkur ediyorum..Keske sadece sanalda kurulabilen muhabbetlerimiz olmasaydi..Herkes gercekte de hic kimseyi ayirmadan bu kadar paylasimci olabilseydi..daha dogrusu olabilseydik..:)))