Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldukk şimdi yatıcamm vee yarın yeni düzenimle tekrar geliciyimm iyi geceler
Azracım nasıl gidiyor diyet?
5 günde 5 kilo yapiyodun sen dimi? Onunla az bişe de olsa vermen lazım yaa ben o diyete çok güveniyorum hiç denemedim gerçiGunaydin Ben 10000 adım attim kendi rekorumu kırdım 3.gun et günü yalnız veremiyorum o ayri
Yok artık kesin verirsin canım ama yine de endokrine git sen bi görün :)yeminlen 64 .00 yüksek olasılıkla bende insulün direnci var 5. gün bitsin 6. günün sabahında tartılayım halaaaaaa 64.0 isem doktora gitmem farz olur yalnız 63.9 olsam bile bedenimle yaptıgım bahsı ben kazanırım nıhahahahaa
bu arada Cleo senin uyguladıgın diyet mi yoksa yeni bir ekol mu? ne kadar sürede hangi sartlarda kilo kaybı vaaadediyor yaptıgın seyy
Bugün yeme isim bittii fotodakine arti olarak bir kanat daha yedim ve sözlüm iki ısırık ıslak kek yedirdi zorla 1.5 lt su içtim yatana kadar 2.5 yapcam spor olarak 3 set Squat yapıcam az ama etkili
bu arada o siyah siyah olan şey ciğer arkadaşlar
yere çömelme hareketi kalca ve beli calıştırıyo ama baya zorrrsquat nedir bilmesem eksik kalırım bu arada efulim53 nerdesiiinnn
Sislikler falan 2 3 güne gider canım takma kafana senNasıl gidiyor arkadaşlar? Ben regl donemimdeyim baya sistim ve zayifladigimi hiç hissetmiyorum
İnşallah gider çok kötü hissediyorum ben 2 günde 600 gram verebilmistim onunla bende çok iyi etkiler etmedi odaSislikler falan 2 3 güne gider canım takma kafana sen
yarın yeşil elma diyetine başlama gibi bi niyetim var bakalım
Hadi yaa o zaman hiç denemiyim ben :/ diyetin konu sahibinin 8 günde 10 kilo vermesine aldanmistim :/İnşallah gider çok kötü hissediyorum ben 2 günde 600 gram verebilmistim onunla bende çok iyi etkiler etmedi oda
Kişiden kişiye değişiyor canım belki sende olur 3 gün dene en azındanHadi yaa o zaman hiç denemiyim ben :/ diyetin konu sahibinin 8 günde 10 kilo vermesine aldanmistim :/