Arkadaşlar,
eeose kirpik uzatıcı kullanan var mı? Almaya niyetlendim ama 93 liraymış. Klinik çalışmaları falan var sayfasında, iyi görünüyor ama az para değil önce sorayım dedim? Kullanan varsa lütfen yazsın
ben kullandım şişe bitmek üzere 3 4 günlük kaldı ama pek etkisini görmedim sadece birazcık belirginleştirdi
Eeose yi bilmemde hint yağı aldım 3-4 gün sürdüm bir baktım kirpiklerim eskisinin 2 katı olmuş çipil gözlerim kirpik nedir bilmezdi. ben hint yağından çok memnun kaldım badem yağı da iyi hatta ikisini karıştırmak en iyisi.
Bnim 4hafta oldu,gozle grulur bi şkilde uzatyo,fakat gurlestrme etksni gormdm sadece minick diplerdki kiprkleride uzatdgi icn daha gür gbi duruyormemnunum diyen arkadaşlar. size sorum var. 1 şişe (şişe dediğimde 10ml) bittikten sonra yenisini almaya gerek var mı. uazdıktan sonra ürünü kullanmayı bırakırsak etkisi kaybolur mu. yani rimel gibi hep kullanmamız gereken bir ürün mü yoksa 1 kere kullanmak yetiyor mu
Cnim bn grcktn etskni gördm bir sisedn snra braz ara verip yeni bir sışeye bslamak terch meselesi,ama kiprkleri gurlestrmyo uzatyo ve telleri kalinlasiyo bi cnlilik geliyoarkadaşlar yardımcı olun lütfen bende alıcam fakat kiminiz işe yarıyor çok güzel muhteşem diyorsunuz. Kiminiz almayaın günah paranız boşa gitmesin diyorsunuz lütfen yardımcı olun benim de kaşlarım çok seyrek kirpiklerim uzun ama seyrek yardımcı olursanız sevinirim. Gerçekten kullanan birisi ciddi bir şekilde yorum yaparsa benim gibi almak isteyen arkdaşları yönlendirmiş olursunuz arkdaşlar şimdiden çok teşekkür ederim, yardımınız için.
Bnim 4hafta oldu,gozle grulur bi şkilde uzatyo,fakat gurlestrme etksni gormdm sadece minick diplerdki kiprkleride uzatdgi icn daha gür gbi duruyor
hangi marka hint yağı aldın benim aldığım hint yağı işe yaramamıştı markayı bana özelden atarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?