Edirne///22

selam keşanın hangi mahallesinden komşuların siz hangi semtte oturuyosunuz

selam mahale olarak bilmiyorum ama sorar ögrenirim komşularımdan gerci uzun köprüye gitmiştik gelin almaya komşu oglunu evlendirdi gece oldugu için pek göremedim bende istanbulda oturuyorum

selam mahale olarak bilmiyorum ama sorar ögrenirim komşularımdan gerci uzun köprüye gitmiştik gelin almaya komşu oglunu evlendirdi gece oldugu için pek göremedim bende istanbulda oturuyorum

selam kayın validemler aşağı zaferiyede oturuyorlar ben eşimin işi nedeniyle balıkesir erdekte oturuyorum

selam kayın validemler aşağı zaferiyede oturuyorlar ben eşimin işi nedeniyle balıkesir erdekte oturuyorum

ewt bende malatyalım dogma büyüme istanbul gerci malatyayada bi sefer gittim çok uzak oldugu için pek gidemiyoruz komşularıma çok özeniyorum sabah gidip akşam geliyolar köylerine yakın olunca balıkesirde güzeldir yegenleim tatile gitmişlerdi çok begenmişlerdi

erdek yazın çok güzel faaliyeti fazla ama kışın in cin top oynuyor hiç çekilmiyor ama ben memlekete yakın olunca arada gidiyoruz

merhaba ben tekirdağlıyım ama edirnede universitede okudum 4 yıl.... yıldızevler ve valikonağının yakınında oturdum. binevleri iyi bilirim :Saruboceq:

Edirneli hanımlaaaar.site çok zayıf valla böööle ummamıştım yine de herkese selam

selam kızancıklar bende edirne meriçliyim.kurban olurum ben edirnemede edirnelisinede.tanışmak isteyenler olursa özelden de tanışabilriz.hadi üperim hepinizi.

ha bu arada kızlar ben gebelik öncesi alternatif tıp bölümündeyim.yani gebe kalmak için birsürü uğraş veriyorum.eğer böle bi sorununuz var ki inşallah yoktur.buyrun topiğime beklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…