Eczane sisteminden bütün hastane kayıtlarımıza erişebilirler mi😯

Almayın eve aynı binada olmak da problem bence. Doğumdan sonra sizden cikmamanin yolunu yapıyorlar bence sınır koymazsanız sizi zor günler bekliyor.

Ben neler dedimde işte ( allah herkesi varlıkla sınamaz kimisini yoklukla sınar kadın oglunu karısından ayırmış çünkü kendini haşa Allahtan büyük sanıyor. Şeytanın aklıda böyle çalışır cehennemi garantilemiş vs vs) ama bir süre sonra bu sesler kafanızda yankılanmaya başlıyor bende laf dalaşıyla kavgayla hareket etmek yerine her şeyi saklıyorum. bence çok yorucu. bide yanlışın yanlış olduğunu anlatmak çok zor.

Şüpheniz varsa şifrenizi değiştirin.
Ve onlar sizi yokluyor.Doktora gittiğimiz zaman tahliller,teşhisler görünürken eczane nasılsın bakabilir?saglık bakanlığını arayıp sorun .

Sizin hayat zor gerçekten. Ne derlerse desinler. İnsanları takarak yaşayamayız. Artık her bilgiye kolayca ulaşılıyor. Zaten eczacılar da görüyor herşeyi. Kuzenim eczacı benim bütün ilaç bilgilerimi görüyor mesela.
Bu insanlar şöyle bu insanlar böyle diyorsunuz ama o insaların yetiştirdiği ile evlisiniz. Gözünüzde çok da büyütmeyin derim. Bir de çok şanslısınız ki başka derdiniz yok sanırım bu saçma insaları takıyorsunuz. Bebeğinizin keyifini çıkarın derim

Anlattıklarına bakılırsa anormal tepkileri/söylemleri olan bir aile. niye söylesin de modunu düşürsün ki hassas ve yorucu olan bi süreci daha da ağırlaştırır anca
Sanki konu sahibi de çok normal değil ya. Aile apartmanında yasayip ,görümcem penceremi silsin diye bekleyen, benim her aldığımı aliyorlar diye konu açan kişi. Aile apartmanında yaşıyorsa olacaklar bunlar zaten. Kendisi ya da kocası susturamiyorsa bilemeyecegim.

ben gizli hastaneye gitmiyorum eşimin ailesinden gizli gidiyorum onlar bilirse benim psikolojimi bozacaklar ellerine koz vermiş gibi olucam tabagım kırılsın o kırık tabagı sakalrım çünkü sakar derlerrr!
Ne ayıp ne de günah sizi haklı buldum ben.
İnsan yeri geliyor diyette olduğunu bile söylemiyor ki abuk subuk konuşmasinlar, gizlemekte çok iyi yapmışsınız.
Baktınız ogrenemiyorsunuz zarf atın tıbbi kayitlarima bakılmış Dr söyledi başka Dr bakmış sanırım dava açacağım savcılığa gideceğim diyerek. Hiç onlardan suphelenmemis gibi. Eğer yaptılarsa tutuşurlar.

Eczacı olarak göremez ve bir eczacı e devletinize erişemez ancak şu anda Interten de herkesin bilgileri dolaşıyor eczacı olmasına gerek yok herhangi birisi sizin bilgilerinize ulaşabilir.telegraaam da satılıyordu bi ara bilgilere erişme panelleri,burdan da bişey ispat edemezsiniz ama

Evet benim de kardeşim eczacı ve sisteme bir kere kayıtlı kişinin adından her şeyi görebiliyorsun. Özel muayneler çıkmıyor sadece sanırım.

He şu ara psikolojik olarak beni etkileyen ve bir çok sağlık sorunumun sebebi olan arkadaş çevremle aramı açan bu insanlardan başka buraya yazabileceğim bir derdim yok. Bu insanların yetiştridiği adamla evli oldugum için bu insanalrla muhattabım zaten. Yoksa nerde görücekler beni tanıyacaklar ki. Ben eşimle aynı seviyede bir insan oldugum için birbrimizle tanışma imkanına nail olduk. Ve bir ilişkimiz oldu. Yoksa kendinizle eş olmayan biriyle denk gelseniz en fazla ismini cismini öğrenip onunla muhattap olmazsınız.
ağlamak istiyorum karnım burnumda gelip o camı ben silerim dedi. kendim yüksek bi yere çıkınca başıp dönüp düşüyorum eşimde silemedi beceremedi annem geldi oda fiziğinden ötürü çıkamadı cama. görümcem daha önce o camı elli kere silmiş gelip bir kereliğine daha silse nolur. Maddi manevi her zaman destek oldugum biri. Bu durum normal değilse neden normal olmadığını açıklarmı sınız çünkü ben anlamadım. Camlarımı silmem lazım dogum yaklaştı bi tek o kaldı deidm oda balkonu ben silerim dedi.

İki gün sonra misafir gelecekmiş onalrın içinde bir söyleşeyim bakalım neler olacak

Yorumda sen kısır dedin diye bir şey yazılmamış ki niye böyle yükseldin?
Geçen gün şekerin bebeğe zararını anlatmıştım, üfff ben bebeğe şeker mi veriyorum iftira atıyosun demiştin bana da
Bence o apartmandan derhal kaçmalısın.
Tüm psikolojin yerle yeksan olmuş ayrıca algın bi değişik geldi bana eş ailesini de böyle yanlış mı anlıyorsun diye bi şüphelenmedim değil.

Şuan hamileliğin vermiş olduğu bir durum söz konusu olabilir evet ama genelde insanlar gözleriyle görüp sonra bana nasıl dayanıp sabır edebiliyorsun diye soruyorlar. Kv min kendi kız kardeşi bile ksuura bakma kızım diye gelip benimle konuştu. Kendi akrabalrı sürekli sen altan alıyorsun teşekkür ediyoruz sana diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…