- 10 Haziran 2012
- 1.389
- 3.263
Almayın eve aynı binada olmak da problem bence. Doğumdan sonra sizden cikmamanin yolunu yapıyorlar bence sınır koymazsanız sizi zor günler bekliyor.doğum yaklaştığı için herkes birden melek oldu iki haftadır her gün bizdeler. Bence asıl korkunç olan durum bu çünkü sevmediğim ve bana zarar vermiş insanlar benimle samimi olmaya çalışıyor.iletişimi kv ile kesiyorum inanılmaz bir şekilde sürekli bizde anneler gününd ebile gitmedim aramadım da bide aynı binadayız
Ben neler dedimde işte ( allah herkesi varlıkla sınamaz kimisini yoklukla sınar kadın oglunu karısından ayırmış çünkü kendini haşa Allahtan büyük sanıyor. Şeytanın aklıda böyle çalışır cehennemi garantilemiş vs vs) ama bir süre sonra bu sesler kafanızda yankılanmaya başlıyor bende laf dalaşıyla kavgayla hareket etmek yerine her şeyi saklıyorum.Böyle bir şey varsa hasta gizliliği ihlali sıkıntıya sokabilir bu kişiyi ama neden kafanıza takıyorsunuz ki? Tedavi olarak bebek sahibi olabilirsiniz, doğal yıllardan olabilirsiniz, hiç bebeğiniz olmayabilir sağlık sorunları nedeniyle ya da istemiyor olabilirsiniz. Neden bu durumlardan karşınızdakinin ağzına lafı tıkamıyoruz? Onlar bizim her şeyinizi karışmayı kendilerinde hak görüyorlarsa alacakları cevaba da katlanacaklar
Kısır olsaydınız şuan hamile olabilir miydiniz sizce?Kısır diyip psikolojimi mi bozsunlar.
Sanki konu sahibi de çok normal değil ya. Aile apartmanında yasayip ,görümcem penceremi silsin diye bekleyen, benim her aldığımı aliyorlar diye konu açan kişi. Aile apartmanında yaşıyorsa olacaklar bunlar zaten. Kendisi ya da kocası susturamiyorsa bilemeyecegim.Anlattıklarına bakılırsa anormal tepkileri/söylemleri olan bir aile. niye söylesin de modunu düşürsün ki hassas ve yorucu olan bi süreci daha da ağırlaştırır anca
Ben kısırım diye nerede yazmışım onu etiketlermisiniz lütfen??Kısır olsaydınız şuan hamile olabilir miydiniz sizce?
Ne ayıp ne de günah sizi haklı buldum ben.ben gizli hastaneye gitmiyorum eşimin ailesinden gizli gidiyorum onlar bilirse benim psikolojimi bozacaklar ellerine koz vermiş gibi olucam tabagım kırılsın o kırık tabagı sakalrım çünkü sakar derlerrr!
Evet benim de kardeşim eczacı ve sisteme bir kere kayıtlı kişinin adından her şeyi görebiliyorsun. Özel muayneler çıkmıyor sadece sanırım.Ya şu an aklıma geldi görümcemin kocası eczacı. Ben tedavi ile hamile kaldım. 36 haftalık gebeyim. Hamileliğimi öğrenince eşimin ailesi otururken onlarada müjdeyi verdik. Annesi “ben size demedim mi bunlar hastaneye gitti” dedi. Ben şoka girdim kp orda oldugu için konuşmadım. zaten kv tebrik felan etmedi. Görümcem o zamanlar bana imada bulunuyordu. -şu komşunun gelininin çocugu olmuyomuş herkesten gizli tedavi oluyor. Şu gelinin de çocugu olmuyormuş. Sen çocuk yapmazsın heralde gibi durduk yere laf laf laf.
Ben bunlardan gizli hastanelere gidiyordum. Merkeze gittim felan diyordum bizde o tarafa geldik göremedik seni diyorlardı.
Benim tedavi gördüğümü bu enişte karısına söylemiş ve herkes biliyorsa direkt dava açacağım. Nerden öğrenebilirim. Bu eniştnein karısıyla konuşmuyorum zaten moralim bozuldu kesin her şeyin farkındaydılareğer böyle bir durum varsa bunu kanıtlamam lazım. (Bir kere bundan yıllar önce bi ilacı ondan almıştık öylelikle tc numaram onda var)
He şu ara psikolojik olarak beni etkileyen ve bir çok sağlık sorunumun sebebi olan arkadaş çevremle aramı açan bu insanlardan başka buraya yazabileceğim bir derdim yok. Bu insanların yetiştridiği adamla evli oldugum için bu insanalrla muhattabım zaten. Yoksa nerde görücekler beni tanıyacaklar ki. Ben eşimle aynı seviyede bir insan oldugum için birbrimizle tanışma imkanına nail olduk. Ve bir ilişkimiz oldu. Yoksa kendinizle eş olmayan biriyle denk gelseniz en fazla ismini cismini öğrenip onunla muhattap olmazsınız.Sizin hayat zor gerçekten. Ne derlerse desinler. İnsanları takarak yaşayamayız. Artık her bilgiye kolayca ulaşılıyor. Zaten eczacılar da görüyor herşeyi. Kuzenim eczacı benim bütün ilaç bilgilerimi görüyor mesela.
Bu insanlar şöyle bu insanlar böyle diyorsunuz ama o insaların yetiştirdiği ile evlisiniz. Gözünüzde çok da büyütmeyin derim. Bir de çok şanslısınız ki başka derdiniz yok sanırım bu saçma insaları takıyorsunuz. Bebeğinizin keyifini çıkarın derim
ağlamak istiyorum karnım burnumda gelip o camı ben silerim dedi. kendim yüksek bi yere çıkınca başıp dönüp düşüyorum eşimde silemedi beceremedi annem geldi oda fiziğinden ötürü çıkamadı cama. görümcem daha önce o camı elli kere silmiş gelip bir kereliğine daha silse nolur. Maddi manevi her zaman destek oldugum biri. Bu durum normal değilse neden normal olmadığını açıklarmı sınız çünkü ben anlamadım. Camlarımı silmem lazım dogum yaklaştı bi tek o kaldı deidm oda balkonu ben silerim dedi.Sanki konu sahibi de çok normal değil ya. Aile apartmanında yasayip ,görümcem penceremi silsin diye bekleyen, benim her aldığımı aliyorlar diye konu açan kişi. Aile apartmanında yaşıyorsa olacaklar bunlar zaten. Kendisi ya da kocası susturamiyorsa bilemeyecegim.
İki gün sonra misafir gelecekmiş onalrın içinde bir söyleşeyim bakalım neler olacakNe ayıp ne de günah sizi haklı buldum ben.
İnsan yeri geliyor diyette olduğunu bile söylemiyor ki abuk subuk konuşmasinlar, gizlemekte çok iyi yapmışsınız.
Baktınız ogrenemiyorsunuz zarf atın tıbbi kayitlarima bakılmış Dr söyledi başka Dr bakmış sanırım dava açacağım savcılığa gideceğim diyerek. Hiç onlardan suphelenmemis gibi. Eğer yaptılarsa tutuşurlar.
Yorumda sen kısır dedin diye bir şey yazılmamış ki niye böyle yükseldin?BEN HİÇ KİMSEYE KISIR DEMEM.!!! BANA KISIR DERLER DEDİM. Okudugunuzu anlama probleminizmi var ben zaten bunun tedavisini görmüş biriyim. Bu insanlar böyleler! böyleler! yani onlar bunu diyip benim psikolojimi bozacakları için sakladım. Söyleseydim emin olun beni bayrak ederlerdi. Annemin cilt hastalıgı var. Bulaşıcı bir şey değil. Bulaşıcıymış gibi tiksine tiksine birilerine anlatan insanlar. Ben görgüsüz kör cahil biri olsam onların içinde milleti kınayıp dururdum. Buraya gelip derdimi anlatıyorum sen bana saldırıyorsun. Bide iftira atıyor sanki ben kısır demişim gibi. Millete kısır deidkleri için diyorum bunu.
Şuan hamileliğin vermiş olduğu bir durum söz konusu olabilir evet ama genelde insanlar gözleriyle görüp sonra bana nasıl dayanıp sabır edebiliyorsun diye soruyorlar. Kv min kendi kız kardeşi bile ksuura bakma kızım diye gelip benimle konuştu. Kendi akrabalrı sürekli sen altan alıyorsun teşekkür ediyoruz sana diyorlar.Yorumda sen kısır dedin diye bir şey yazılmamış ki niye böyle yükseldin?
Geçen gün şekerin bebeğe zararını anlatmıştım, üfff ben bebeğe şeker mi veriyorum iftira atıyosun demiştin bana da
Bence o apartmandan derhal kaçmalısın.
Tüm psikolojin yerle yeksan olmuş ayrıca algın bi değişik geldi bana eş ailesini de böyle yanlış mı anlıyorsun diye bi şüphelenmedim değil.
Bak bebek olunca onu bile hesaplamaya kafa kalmıyor.Ama bu çok büyük bişey yarın öbürgün yine aynısını yaparlar ki. Suç yani cezai işlemi olan bir durumbu arada 36 hafta 9 ay olmuyor mu
Yok benimki gebelikle alakalı galiba kaç gündür kramplardan uyuyamıyorum uykusuzluktan kafayı yedimOradan taşınma ihtimaliniz yok mu?
Eş ailesi kötü diyelim ama sizde bunlara maruz kalmaktan mıdır bilmem çok iyi değilsiniz.
Şimdi mantıken 9*4=36 yapıyo amaBak bebek olunca onu bile hesaplamaya kafa kalmıyor.