- 23 Ocak 2016
- 32.652
- 49.007
E nabızdan bakmıyorlar ki ona kendi sistemleri var ilaçlar ne zaman bitiyor günde kaç tane içiyor raporu ne zaman doluyor gibi gibiBen eczacıma ilacımı bir daha ne zaman yazdırabilirim, reçete tarihi ne zaman gelecek diye whatsapptan sorabildiğime göre belli başlı bazı bilgilerimize ulaşabiliyor olmaları lazım.
Kanıt yokken böyle bişey yapsam ben suçlu olurum. Enişte karısına sadece söyler. Ama karısı yolda biriyle tanışsın ona bile kötüler beni şeytan kendisi.Cümleye dikkat diyorum, KV fikrini belirtmiş bence yani yani ben bunları dikizledim bunlarda bir iş vardı gibi.
Konuya geleyim eczacı nasıll hastane sistemine girsin, mümkün değil.
Bunların hepsini geçtim, ona neymiş ki ona ne girip çıkıyormuş tövbe estDümdüz sana ne deseydiniz keşke. Hala geç değil, aç enişteye telefon lafları sen mi yaıyorsun şunun bunun çocuğu de. Sonra da KVye söyle sana ne diye. Ne iğrenç insanlar
Kısır diyip psikolojimi mi bozsunlar.
Ben de belli başlı bazı bilgilerimize ulaşabiliyorlar dedim bu yüzden.E nabızdan bakmıyorlar ki ona kendi sistemleri var ilaçlar ne zaman bitiyor günde kaç tane içiyor raporu ne zaman doluyor gibi gibi
Biraz olgun düşünerek bunu diyorum zaten eskiden saftım insanlar bu kadar kötü olamaz diyordum. Astımım var öksürüyorum diye kanser diyen insanlar bunlardediğiniz şeye bakın yahu. bebek doğmadan evvel biraz olgun düşünmeye başlayın lütfen
Hangi hastaneye gittigi cikiyor ,ilac gecmisi de cikar, ordan yorum yapmislardirEczacı nasıl girebilir ki? Sallamışlar.
Ama burada ben hiç bir eczaneyi görmüyorum sadece doktorlarım gözüküyor onların sistemi farklı heraldeBuradan kontrol edebilirsiniz.Eki Görüntüle 3433494
Son iki yıllık ilaç listesine erişim var ise gebelikle ilgili ilaç yazdırıldıysa anlamıştır enişte. Başka türlü e nabıza girip tahlil bakamaz. Anca tanıdığı doktorun olması ve sizin de e-nabızda tüm hekimler görebilsini seçmeniz gerekir.Tc varsa daha önce hangi ilaç ve hastanelere gittiğinizi görürler (son 2 yıl içindeki)
Eczane niye e nabızda gözüksün yahu tahliller elektronik görüntülemeler raporlar operasyonlar reçeteler gözüküyorAma burada ben hiç bir eczaneyi görmüyorum sadece doktorlarım gözüküyor onların sistemi farklı heralde
Biraz olgun düşünerek bunu diyorum zaten eskiden saftım insanlar bu kadar kötü olamaz diyordum. Astımım var öksürüyorum diye kanser diyen insanlar bunlar
O zaman e-nabızınıza girmemiş.Ama burada ben hiç bir eczaneyi görmüyorum sadece doktorlarım gözüküyor onların sistemi farklı heralde
Yani arkadaş diyor ki girin buraya bakın, hangi tarihte ne zaman girilmiş görünüyor. Eğer o tarihlerde siz girmemişseniz enişte dediğiniz girmiştir diyor. Ya da başkası.Ama burada ben hiç bir eczaneyi görmüyorum sadece doktorlarım gözüküyor onların sistemi farklı heralde
Arkadaşlar e nabıza tabiki giremez ne alakaSon iki yıllık ilaç listesine erişim var ise gebelikle ilgili ilaç yazdırıldıysa anlamıştır enişte. Başka türlü e nabıza girip tahlil bakamaz. Anca tanıdığı doktorun olması ve sizin de e-nabızda tüm hekimler görebilsini seçmeniz gerekir.
Evet ilaç aldım. O yüzden dedim zaten. Çünkü ben hastaneye gittiğim dönem benim hamile olup sakladıgımı bi herkese yaydılar. Eşimin küçük yeğeni gelip sen bi kere daha hamileydin dimi biz biliyoruz dedi (öyle bi durum yok) yoo dedim ne alaka sonra şaka yaptım dedi gerçekten. beni inandırmaya çalıştı. ben rüya gördüm onu dedim felan dedi. Aralarında konuşmuşlar çocuklarda duymuş. bende çocuk çekinince üstüne gitmedim belliki ailesi ona kızacaktı. Şimdi eksik parçalar birleşince kafamda oturdu her şeySon iki yıllık ilaç listesine erişim var ise gebelikle ilgili ilaç yazdırıldıysa anlamıştır enişte. Başka türlü e nabıza girip tahlil bakamaz. Anca tanıdığı doktorun olması ve sizin de e-nabızda tüm hekimler görebilsini seçmeniz gerekir.
Hayır işte yaklaşık bir sene oldu tek tek ip bulmak lazım çok zor iş ama uğraşacağımYani arkadaş diyor ki girin buraya bakın, hangi tarihte ne zaman girilmiş görünüyor. Eğer o tarihlerde siz girmemişseniz enişte dediğiniz girmiştir diyor. Ya da başkası.
Kalkıp da oraya Eczacı Murat giriş yaptı yazacak değil ya
Eczacılar e nabıza giremezler.Yani arkadaş diyor ki girin buraya bakın, hangi tarihte ne zaman girilmiş görünüyor. Eğer o tarihlerde siz girmemişseniz enişte dediğiniz girmiştir diyor. Ya da başkası.
Kalkıp da oraya Eczacı Murat giriş yaptı yazacak değil ya
Dier eczacılar birO zaman e-nabızınıza girmemiş.
Tabii ki kendileri vermişlerdir. Bende de bayağı kişinin e devlet ve mhrs şifreleri var. Hacklemedim veya sağlık kuruluşundan erişim değil.Acaba mhrs e nabız gibi
Sistemleri için kendilerimi verdi
Şifrelerini