Evet öyle suç tabi. Bence de giremezler ama belli de olmaz ne bileyim herkesten her şeyi bekliyor insan.Eczacılar e nabıza giremezler.
Kendi sistemlerinden daha önce alınan ilaçları ve gittiği hastaneleri belli süre görürler. Bu bilgileri 3. Kişilerle paylaşması da suçtur
Yok demek istediğim kimse kimsenin e devletine giremez en yakınları şifresini vermediği müddetçeTabii ki kendileri vermişlerdir. Bende de bayağı kişinin e devlet ve mhrs şifreleri var. Hacklemedim veya sağlık kuruluşundan erişim değil.
Niloyatospikk tapu işlemleri de oluyor ama onda sms onayı gerekiyor.
Direkt bir eczaneye gidin. Eczacı veya çırağı sisteme girip size göstersin. Giriş kayıtları alınıyorsa bakarsınız. Eğer yok ise CİMER'den şikayet oluşturun. Bilgi edinme ile de sorulabilir belki.Dier eczacılar bir
Sistemden kullandığım ilaçları görüyor ya. O sistemi nasıl görebilirim demek istiyorum aslında çünkü hiç bir eczane gözükmez bu e nabızda. Dierleride gözükmüyorki oda gözüksün
BEN HİÇ KİMSEYE KISIR DEMEM.!!! BANA KISIR DERLER DEDİM. Okudugunuzu anlama probleminizmi var ben zaten bunun tedavisini görmüş biriyim. Bu insanlar böyleler! böyleler! yani onlar bunu diyip benim psikolojimi bozacakları için sakladım. Söyleseydim emin olun beni bayrak ederlerdi. Annemin cilt hastalıgı var. Bulaşıcı bir şey değil. Bulaşıcıymış gibi tiksine tiksine birilerine anlatan insanlar. Ben görgüsüz kör cahil biri olsam onların içinde milleti kınayıp dururdum. Buraya gelip derdimi anlatıyorum sen bana saldırıyorsun. Bide iftira atıyor sanki ben kısır demişim gibi. Millete kısır deidkleri için diyorum bunu.hanımefendi, kısır dediğiniz infertilite bir engel ya da kusur değildir. tedavisi ve çözüm yolları olan küçük bir rahatsızlıktır. siz aileye damızlık olarak "alındıysanız" ve kendinizi kısır olarak görüyorsanız elbette buna içerlemekte sonuna kadar haklısınız. öte yandan infetilite sorunu yaşayan siz değil de kıymetli oğluşları da olabilir. öyle ise siz eşinizi terk mi ederdiniz ya da sizin aileniz eşinizin gurununu kırar mıydı?
Kanıt yokken böyle bişey yapsam ben suçlu olurum. Enişte karısına sadece söyler. Ama karısı yolda biriyle tanışsın ona bile kötüler beni şeytan kendisi.
İkili doğrulama kapalıysa sms gelmez ama zaten şifreyi bilemeden giremez.ilaçlarınızı görürler. ama tahlil sonucu falan sanmıyorum, hastane sistemine giremezler. kullandığınız ilaçlarınızı görüyolarlar ama o da sanırım o eczaneden alınırsa. edevlete giremez ama asla. zaten şifre geliyor sms olarak.
Üstüne şirket de açıyorlarmışE devletimize mi giriyorlarmış tapuları da üzerlerine geçiriyorlar mıymış bari
Ay evet bu mantıklı olan teşekkür ederim bu şekild eöğrenedebilirimDirekt bir eczaneye gidin. Eczacı veya çırağı sisteme girip size göstersin. Giriş kayıtları alınıyorsa bakarsınız. Eğer yok ise CİMER'den şikayet oluşturun. Bilgi edinme ile de sorulabilir belki.
Belki kendi oğulları kısırdırKısır diyip psikolojimi mi bozsunlar.
Olur mu ogullarını yakında mehdi ilan ederlerBelki kendi oğulları kısırdır
Tövbe yarabbimOlur mu ogullarını yakında mehdi ilan ederler
Neden gizli hastaneye gidiyorsunuz da tedavi oluyorsunuz ? Ayıp mı gunah mi ?Ya şu an aklıma geldi görümcemin kocası eczacı. Ben tedavi ile hamile kaldım. 36 haftalık gebeyim. Hamileliğimi öğrenince eşimin ailesi otururken onlarada müjdeyi verdik. Annesi “ben size demedim mi bunlar hastaneye gitti” dedi. Ben şoka girdim kp orda oldugu için konuşmadım. zaten kv tebrik felan etmedi. Görümcem o zamanlar bana imada bulunuyordu. -şu komşunun gelininin çocugu olmuyomuş herkesten gizli tedavi oluyor. Şu gelinin de çocugu olmuyormuş. Sen çocuk yapmazsın heralde gibi durduk yere laf laf laf.
Ben bunlardan gizli hastanelere gidiyordum. Merkeze gittim felan diyordum bizde o tarafa geldik göremedik seni diyorlardı.
Benim tedavi gördüğümü bu enişte karısına söylemiş ve herkes biliyorsa direkt dava açacağım. Nerden öğrenebilirim. Bu eniştnein karısıyla konuşmuyorum zaten moralim bozuldu kesin her şeyin farkındaydılareğer böyle bir durum varsa bunu kanıtlamam lazım. (Bir kere bundan yıllar önce bi ilacı ondan almıştık öylelikle tc numaram onda var)
Peki böyle insanlarla neden görüşmek aynı ortamda olmak hatta hamileliğinizi paylaşmak zorundasınız? Böyle insan anam olsa sormam, aramam.BEN HİÇ KİMSEYE KISIR DEMEM.!!! BANA KISIR DERLER DEDİM. Okudugunuzu anlama probleminizmi var ben zaten bunun tedavisini görmüş biriyim. Bu insanlar böyleler! böyleler! yani onlar bunu diyip benim psikolojimi bozacakları için sakladım. Söyleseydim emin olun beni bayrak ederlerdi. Annemin cilt hastalıgı var. Bulaşıcı bir şey değil. Bulaşıcıymış gibi tiksine tiksine birilerine anlatan insanlar. Ben görgüsüz kör cahil biri olsam onların içinde milleti kınayıp dururdum. Buraya gelip derdimi anlatıyorum sen bana saldırıyorsun. Bide iftira atıyor sanki ben kısır demişim gibi. Millete kısır deidkleri için diyorum bunu.
Yıllar öncesinin kaydı duruyormudur ya ! Hiç aklıma yatmadı yillar öncesinden beri sürekli işi gücü bırakıp senin tedavi geçmişine mi bakiyorlardi ?Ya şu an aklıma geldi görümcemin kocası eczacı. Ben tedavi ile hamile kaldım. 36 haftalık gebeyim. Hamileliğimi öğrenince eşimin ailesi otururken onlarada müjdeyi verdik. Annesi “ben size demedim mi bunlar hastaneye gitti” dedi. Ben şoka girdim kp orda oldugu için konuşmadım. zaten kv tebrik felan etmedi. Görümcem o zamanlar bana imada bulunuyordu. -şu komşunun gelininin çocugu olmuyomuş herkesten gizli tedavi oluyor. Şu gelinin de çocugu olmuyormuş. Sen çocuk yapmazsın heralde gibi durduk yere laf laf laf.
Ben bunlardan gizli hastanelere gidiyordum. Merkeze gittim felan diyordum bizde o tarafa geldik göremedik seni diyorlardı.
Benim tedavi gördüğümü bu enişte karısına söylemiş ve herkes biliyorsa direkt dava açacağım. Nerden öğrenebilirim. Bu eniştnein karısıyla konuşmuyorum zaten moralim bozuldu kesin her şeyin farkındaydılareğer böyle bir durum varsa bunu kanıtlamam lazım. (Bir kere bundan yıllar önce bi ilacı ondan almıştık öylelikle tc numaram onda var)
Anlattıklarına bakılırsa anormal tepkileri/söylemleri olan bir aile. niye söylesin de modunu düşürsün ki hassas ve yorucu olan bi süreci daha da ağırlaştırır ancaNeden gizli hastaneye gidiyorsunuz da tedavi oluyorsunuz ? Ayıp mı gunah mi Paylaşmak istememiş olabilir ne var bunda?
BEN HİÇ KİMSEYE KISIR DEMEM.!!! BANA KISIR DERLER DEDİM. Okudugunuzu anlama probleminizmi var ben zaten bunun tedavisini görmüş biriyim. Bu insanlar böyleler! böyleler! yani onlar bunu diyip benim psikolojimi bozacakları için sakladım. Söyleseydim emin olun beni bayrak ederlerdi. Annemin cilt hastalıgı var. Bulaşıcı bir şey değil. Bulaşıcıymış gibi tiksine tiksine birilerine anlatan insanlar. Ben görgüsüz kör cahil biri olsam onların içinde milleti kınayıp dururdum. Buraya gelip derdimi anlatıyorum sen bana saldırıyorsun. Bide iftira atıyor sanki ben kısır demişim gibi. Millete kısır deidkleri için diyorum bunu.
Böyle diyecek karakterde insanlarsa bence görüşmeyin. Tedavi ile hamile kalmak da kötü birşey değil yakınlarınız bilebilir bu kadar saklamaniz sizi strese sokar. Bende tedavi oldum hamile kaldım ama düşük yaptım çevremdeki yakınlarıma söyledim hep ayip değil, eksiklik hiç değil bana kısır diyebilecek karakterde birinin yüzüne bile bakmam zaten.Kısır diyip psikolojimi mi bozsunlar.
ben gizli hastaneye gitmiyorum eşimin ailesinden gizli gidiyorum onlar bilirse benim psikolojimi bozacaklar ellerine koz vermiş gibi olucam tabagım kırılsın o kırık tabagı sakalrım çünkü sakar derlerrr!Neden gizli hastaneye gidiyorsunuz da tedavi oluyorsunuz ? Ayıp mı gunah mi ?