- 22 Mayıs 2012
- 10.721
- 29.590
Şimdi mantıken 9*4=36 yapıyo ama
40 hafta= 9 ay 10 günse
36 hafta 8 ay yapıyo olmalı. Bu işler çok karışık.
Doğum korkusu var bu iki üç gündür başladı. Her gün bebeğime hazırlıyorum kendimi ama galiba birazda kafa dağıtmak için birazda bebeğimi aşırı çok seviyorum ben den başka kimse dokunmasın istiyprum daha şimdiden o yüzden bu hırs. Hani istiyorumki beni sevmeyen bana zarar vermiş kimse çocuğumada dokunmasın yaklaşmasın şimdi bana iyi davranmaya başladılar bende buna sinirleniyorum. Hani şey diyoşar kardeşimizin çocugu. Bu laf hamilelikten mi bilmiyorum ama çok kırıcı bence. Ben neyim kaç aydır taşıyorum bu çocuğu. oyy gerekirse yıllarca taşırım çok tatlı ya ultrasonda görüyorum ya ekranı öpesim geliyorBebeğinizin eli kulağında. Sağlıkla mutlulukla kavuşun. Acaba artık şu kayınaileyi yoksayıp ona mı odaklansanız? Oturup kuruyorsunuz fazlasıyla. Aşırı önemsiyorsunuz. Kininiz birikmiş nerden zarar versem diye fırsat kolluyorsunuz. Haklı sebepleriniz olabilir ancak siz şuan hayatınızın en güzel dönemlerinden birinin başlangıcındasınız. Neden kendinize ve bebeğinize bunu yapıyorsunuz ben sizi anlamıyorum.
Doğum korkusu var bu iki üç gündür başladı. Her gün bebeğime hazırlıyorum kendimi ama galiba birazda kafa dağıtmak için birazda bebeğimi aşırı çok seviyorum ben den başka kimse dokunmasın istiyprum daha şimdiden o yüzden bu hırs. Hani istiyorumki beni sevmeyen bana zarar vermiş kimse çocuğumada dokunmasın yaklaşmasın şimdi bana iyi davranmaya başladılar bende buna sinirleniyorum. Hani şey diyoşar kardeşimizin çocugu. Bu laf hamilelikten mi bilmiyorum ama çok kırıcı bence. Ben neyim kaç aydır taşıyorum bu çocuğu. oyy gerekirse yıllarca taşırım çok tatlı ya ultrasonda görüyorum ya ekranı öpesim geliyor
Ben kocama aşığım eltimi seviyorum bazı görümcelerimide seviyorum ama dierleri bana neler neler yaptı buraya yazsam şok olursunuz. İşte bende konuşmayı kesip sonrasında da oh kurtuldum bunlardan dediğim dönem çocuk yaptım. Ve yine peşime takıldılar kurtulamıyorum. Hani benim en büyük hayallerimden biriydi zaten anne olmak. Eşimle sevgililik dönemimizdede oturur saatlerce çocuk konuşur milletin çocuklarını alır gezdirir bakardık onlara hediyeler alırdık. Hala öyleyiz biz çocuk seviyoruz ve bence mükemmel birer anne baba olacağız. Daha şimdiden kendimizi çocugumuza adadık. Gelecekle ilgili her planımızda çocugumuz var. Bu durumdan mutluyum ama ama bir tarafta yedi yirmidört beni izleyip taciz eden insanlar var. Bunlara karşı da bana yol gösterebilecek insanlardan görmüş geçirmiş kişilerden yardım destek belki bir kaç çift güzel söz görmek için yazıyorum ki bazıları gelip abuk sabuk konuşup sinir sistemimi al üst edip gidiyor. İğrenç insanalr her yerde işte ne yapabilirim onlara karşı kendimi kısıtlayamam. Ama gerçekten bir çoğunun yorumud abana güç veriyor. Ben geceleri tek kalıyorum buradan okuduklarım bazen yüreğime su serpiyor Allah öyle insanlardan razı olsun.Sizin konularinizda bugune dek hep bi acabam vardi ama bu eczane konusunda cok emin oldum, siz cok ciddi takmissiniz bu aileye.
Yani anlamsiz bir gelin gorumce, elti muhabbeti icin adam neden meslegini yaksin yahu? Cok sacma.
Siz bu kadar dusmanlastiginiz bi aileden yakanizi kurtarmak varken neden bir de bu ailenin mustesna oglunu baba yapmaya karar verdiniz ki? Daha yasiniz genc, omrunuz boyunca bu anlamsiz kaosla ugrasmaya deger mi?
Ayyy maşallah size. Her kadın bir kahramandır o kadar zor bir ameliyat geçirip ayağa kalkmak bebeğine gitmek mucize resmenHiç korkma allahın izniyle sağlıkla kavuşacaksınız. Zaten doğum yapınca evladını görme arzusuyla insana bir haller oluyor, hemen toparlanıyor. Bazı şeyler kolaylaşıyor. Ben sezaryen oldum mesela evet ilk kalkış zordu ama sonrası normalde 2.80 yatar dinlenicem der, nazdan herkesi bezdirirdim ama oğlumu görmek istediğim için hiç oturmadım. O an yüklenicek emin olabilirsin. Sağlıkla kavuşun birbirinize yeter.
O kıskanma mı denir ne denir bilmiyorum belki de koruma içgüdüsüdür çoğu annede oluyor. Çokta doğal. İstemiyorsan dokundurma. Bende beni sevmeyen insanlara çocuğumu yanaştırmam ne münasebet.
Yine aynı şeyi yapıyosun. Onların laflarına anlam yükleyip kendini üzme. Bak bu sıkıntı stres ve sinir bebeğine inan ki yansıyor. Onlar yüzünden böyle hissettirdiğine değmez. Yoksay geçsin gitsin.
Sizi çok iyi anlıyorum. Bende herkesten gizlemiştim tedavimi, eşim bir kez ağzından annesine kaçırdı 2 hafta olmadan herkes öğrendi. Milletinde ağzı torba değil ki büzesin, öz teyzem bile bana kısır dedi şaka yoluyla.ben gizli hastaneye gitmiyorum eşimin ailesinden gizli gidiyorum onlar bilirse benim psikolojimi bozacaklar ellerine koz vermiş gibi olucam tabagım kırılsın o kırık tabagı sakalrım çünkü sakar derlerrr!
Onu zaten şikayet etmeden bırakmam. Allah razı olsun çok teşekkür ederiimSizi çok iyi anlıyorum. Bende herkesten gizlemiştim tedavimi, eşim bir kez ağzından annesine kaçırdı 2 hafta olmadan herkes öğrendi. Milletinde ağzı torba değil ki büzesin, öz teyzem bile bana kısır dedi şaka yoluyla.
Zaten tedavi yoruyor bir de bunların konuşması insanı çileden çıkarır.
Siz yine de bildiğinizi yapın kim sorarsa bişey demeyin. Biz biliyoruz diyenleride nerden biliyorsunuz dersiniz. Eğer şu enişteyse şikayet edin.
Bu arada Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin
Burdan zaten çoktaan bozulmuş görünüyor.Kısır diyip psikolojimi mi bozsunlar.
36 küsür haftalık gebelikte artık bu mu önemli.Kısır diyip psikolojimi mi bozsunlar.
Önce e devlet şifrenizi değiştirin içiniz rahat olsun diye.Ya şu an aklıma geldi görümcemin kocası eczacı. Ben tedavi ile hamile kaldım. 36 haftalık gebeyim. Hamileliğimi öğrenince eşimin ailesi otururken onlarada müjdeyi verdik. Annesi “ben size demedim mi bunlar hastaneye gitti” dedi. Ben şoka girdim kp orda oldugu için konuşmadım. zaten kv tebrik felan etmedi. Görümcem o zamanlar bana imada bulunuyordu. -şu komşunun gelininin çocugu olmuyomuş herkesten gizli tedavi oluyor. Şu gelinin de çocugu olmuyormuş. Sen çocuk yapmazsın heralde gibi durduk yere laf laf laf.
Ben bunlardan gizli hastanelere gidiyordum. Merkeze gittim felan diyordum bizde o tarafa geldik göremedik seni diyorlardı.
Benim tedavi gördüğümü bu enişte karısına söylemiş ve herkes biliyorsa direkt dava açacağım. Nerden öğrenebilirim. Bu eniştnein karısıyla konuşmuyorum zaten moralim bozuldu kesin her şeyin farkındaydılareğer böyle bir durum varsa bunu kanıtlamam lazım. (Bir kere bundan yıllar önce bi ilacı ondan almıştık öylelikle tc numaram onda var)
Sisteme erişimi ne denli mümkün sınırı nedir bilemiyorum ama yazdığı ilaçları görmesi bile yeterli, hangi bölümden hangi ilacı verdiler biliyorlardır. İnfertilite tedavisinde kullanılan ilaçları yazmışlarsa fikri vardır yani. Ama ne farkeder yani bu durum. Siz tedavi olmadım falan mı dediniz? Ciğerin ,böbreğin gibi üreme organlarında da hastalık olabilir . Ben tedaviye gidiyorum diye en başından beri söyledim gizleme gereği duyacağım bir konu bile değil. Toplum olarak hem ruhsal hemde üreme hastalıklarında inanılmaz geri kafalıyız çıldırıyorumYa şu an aklıma geldi görümcemin kocası eczacı. Ben tedavi ile hamile kaldım. 36 haftalık gebeyim. Hamileliğimi öğrenince eşimin ailesi otururken onlarada müjdeyi verdik. Annesi “ben size demedim mi bunlar hastaneye gitti” dedi. Ben şoka girdim kp orda oldugu için konuşmadım. zaten kv tebrik felan etmedi. Görümcem o zamanlar bana imada bulunuyordu. -şu komşunun gelininin çocugu olmuyomuş herkesten gizli tedavi oluyor. Şu gelinin de çocugu olmuyormuş. Sen çocuk yapmazsın heralde gibi durduk yere laf laf laf.
Ben bunlardan gizli hastanelere gidiyordum. Merkeze gittim felan diyordum bizde o tarafa geldik göremedik seni diyorlardı.
Benim tedavi gördüğümü bu enişte karısına söylemiş ve herkes biliyorsa direkt dava açacağım. Nerden öğrenebilirim. Bu eniştnein karısıyla konuşmuyorum zaten moralim bozuldu kesin her şeyin farkındaydılareğer böyle bir durum varsa bunu kanıtlamam lazım. (Bir kere bundan yıllar önce bi ilacı ondan almıştık öylelikle tc numaram onda var)