Geçen gün konuşurlarken eniştenin bizim her şeyimizi görebildiğini e devletimize bile girdiğini söylediler laf arasında. İnşallah giremiyorlardır.Giremiyorlar diye biliyorum biz bir kez eczaneye gittiğimizde reçete kodunu istediler kağıdı kaybetmişim ben e nabızdan girip reçete numarasını bulup söylemiştim.
Ben bunu nasıl öğrenebilirim şuan sadece şüphe var hiç bir kanıtım yok doktorum görebilir mi acabaEvet ogrenebilir ama izniniz olmadan bakmasi, kisisel bilgilerinizi paylasmasi yasak. Hasta gizliligini ihlalden sikayet edebilirsiniz.
Eczacı nasıl girebilir ki? Sallamışlar.Geçen gün konuşurlarken eniştenin bizim her şeyimizi görebildiğini e devletimize bile girdiğini söylediler laf arasında. İnşallah giremiyorlardır.
Eşimle gezmeye giderken hastaneye gittik genelde. O test yaptıgımız günde alışverişe gittik elimizde dolu geldik nasıl bunu söyledi anlamadımSisteme kimin girip baktığı görünüyor e-nabızdan. Bir de ayarlardan erişim kısıtlama var. Herkes erişebilir seçili değilse göremez.
Şüpheli hareketlerden dolayı tahmin yürütmüş olabilirler. Annem de bazen kesin şuraya gittiler diyor biri için, ben ne alakası var diyorum. Sonra haberi geliyor ki doğru tahmin etmiş.
Acaba mhrs e nabız gibiEczacı nasıl girebilir ki? Sallamışlar.
Reçete numarasıyla alakası yokGiremiyorlar diye biliyorum biz bir kez eczaneye gittiğimizde reçete kodunu istediler kağıdı kaybetmişim ben e nabızdan girip reçete numarasını bulup söylemiştim.
E devletimize mi giriyorlarmış tapuları da üzerlerine geçiriyorlar mıymış bariGeçen gün konuşurlarken eniştenin bizim her şeyimizi görebildiğini e devletimize bile girdiğini söylediler laf arasında. İnşallah giremiyorlardır.
E nabız sistemine ne zamanlarda girilmiş hepsini kayıtları var.Ben bunu nasıl öğrenebilirim şuan sadece şüphe var hiç bir kanıtım yok doktorum görebilir mi acaba
Hayır anlamadınız. Bu bizim ailedekilerin e devletine giriyormuş. Bunlar ona randevu felan aldırıyo ilaç aldırıyor.E devletimize mi giriyorlarmış tapuları da üzerlerine geçiriyorlar mıymış bari
Kesin bakıyordur ve söylüyordur. Çıldırıcam ya bunu kanıtlamam lazım. Çünkü bu imlarda durduk yere bulunmazlardıTc varsa daha önce hangi ilaç ve hastanelere gittiğinizi görürler (son 2 yıl içindeki)
Ben de kayınpederimin eşimin annemin e devletlerine girebiliyorum ama şifresini bilmeyen kimse kimsenin e devletine giremez e nabıza da doktorlar girebiliyor laboratuvar çalışanları girebiliyor diye biliyorum eczacı sanmıyorum.Hayır anlamadınız. Bu bizim ailedekilerin e devletine giriyormuş. Bunlar ona randevu felan aldırıyo ilaç aldırıyor.
Kısır diyip psikolojimi mi bozsunlar.tedavi ile hamile kaldığınızı öğrenmelerinde ne gibi bir sakınca var?