- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
-
Çok şükürSagolun. Allah razı olsun. Aslinda corona şüphesi ile gitmedik. Ateşlenme, kusma, bacakta ağrılar gibi belirtiler vardı. Hastanede tek bir kişiyi alacaklarini söylediler. Bende eşimi yanında gönderdim. Belirtiler yüzünden ve eşim doktor olduğu için corona testi yapıldı. Oglum 5 yaşında. Ama şükür atlattı. Simdi iyi.
Çok şükür
Kimse korktuğuna ugramasin
Ben hiç kimseyi almadılar sandım, o yaşta yavru nasıl tek başına durur diyecektim, bir kişi demişler şükür ki.
Tekrarını yaşamayin inşallah
Şu zamanda insan burnu aksa panik yapıyor, Corona olmasa bile evden çıkmak, Dr yüzü görmek bile sıkıntı
Gözlerinin içine bakıyoruz kuzularimizin.
Bu dönem nasıl panik olduysam, oğlum geçen iki kere hapşırıgini tuttu, güzelce anlattık zararlı olduğunu.
Rahatça hapsir, neden öyle yapıyorsun dedik.
Ben hapşırinca siz üzülüyorsunuz dedi
Hemen üşüdü mü diye giydirip, açık pencere varsa kapatıyoruz babasıyla.
Yansıtmamaya çalışsak da basaramamisiz, bir de buna ayrı üzüldüm
Evlatlar göz nuru, çok zor..
Acısını yaşayana söyleyecek söz yok, tesellisi yok
Evet bende gördüm dün hiç bilmiyordum hasta olduğunu...Melek oldu inşallah cennette çok mutlu olacak...Herkese merhabalar
Bugün haberlerde Ebru Sallinin dünyalar tatlısı oğlunun vefatıyla resmen yikikdim. Evet yıkımdım. O kadar üzüldüm ki kendime gelemiyorum. 2 cocuk annesi olarak hayatta en korktuğum şey. Rabbim bizi avlarımızla sınamasın. AMIIIN
Evet malesef bazı insanlar acımasız. Bir kadın olarak uzuntunuzu dile getirmişti niz ama bazı sacmaliklar pes dedim. Umursama yın.Ebru salliyi ne takip ederim ne hayranıyım tesadüf üzeri dün oğlunun vefatını gördüm her anne gibi dunyada en korktuğum şey evlatlarimi kaybetmek düşüncesi bile beni hayattan kopmama belli bir süre depresyona girmeme sebep oluyor biraya magazinsel bir şey asla yazmadım sadece uzuntumu dile getirdim çok çirkin yazılar yazılmış malesef insanligimizi yitiriyoruz duygularimiz yok olmuş durumda Allahım kimseyi evladıyla sınamasın mesela dün yine yurt dışında çocuğuna sıfat uygulayan bi anneyi de gördüm onada çok çok üzüldüm o çocuğun geleceğini duygularını düşündüm ve üzüldüm bu da magazin bu da mu bi ünlü yapmayın insanlığı kaybetmeyin
Kesinlikle size katılıyorum. Gerek yoktu böyle bir başlığa. Olumsuz yorum yazanlarda çıkıyor illaki. Çok derinden etkilendiyseniz yaşın okursunuz. Ailesine dua edersiniz bu kadar.Yani? Konunun amaci ne? Sadece evlat degil bende zor bir donemden geciyorum ve olum acisini iliklerime kadar yasiyorum. Allah dusmanima bile yasatmasin. Insanlarin acilari varken ebru salliya bu konu ne kazandiracak. Yaptiginiz hos gelmedi. Belki de bir cok insanin yarasini kanatiyorsunuzdur.
Bir derdim var bölümünde kafa mı dağıtıyorsunuz ?Belki benim de cok acim vardir. Aklimi oynatmamak icin burada kafami dagitiyorumdur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?