• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebru sallinin oglu pars

Insallah. Ben Ebru Şallıyi takip etmiyorum. Kim olsa olsun insan çok üzülüyor böyle haberleri okuyunca. En büyük korkukarimizada dokunuyor çünkü.
Ben bir ara pilates videolarına bakardım . Çocuğunun hasta olduğunu bile bilmiyordum. İnsan olan üzülür, üzüntün varsa bile insanın gücü olmaz konuyu eleştirmeye. Çok garip geldi valla yorumsuz yorumlar, beğenmedim ifadeleri.

Burada gündem diye bir başlık yok hanımefendi. Insanlikla alakali yaptığınız eleştiri yanlis belki ben ondan daha çok üzülmusumdur. Konu açınca en çok üzülen o olmuyor
tamam kimse sizin kafanıza okuyun yorumlayın diye silah dayamıyor hanımefendi.konuyu buraya uygun görmüyorsanız bildirsiniz geçersiniz.burdaki yorum yapanlara saydırmaya hakkınız yok.kimse sizin acınıza da acınızı yaşayışınıza da bi laf etmedi. Mune Mune tartışmaya bi göz at istersen konu kavgaya dönüşücek.

tamam kimse sizin kafanıza okuyun yorumlayın diye silah dayamıyor hanımefendi.konuyu buraya uygun görmüyorsanız bildirsiniz geçersiniz.burdaki yorum yapanlara saydırmaya hakkınız yok.kimse sizin acınıza da acınızı yaşayışınıza da bi laf etmedi. Mune Mune tartışmaya bi göz at istersen konu kavgaya dönüşücek.
Ben yorum yapanlara saydırmadım onlar benim mesajimi alıntıladı yalnız. Ben silah dayadılar da demedim .Kendi görüşümü belirttim .Sizle alakalı bir durum yok yanı . Ha ayrıca ben kavga etmem , konuyu kapattım kavgaya dönüşecek hissi nerden uyandı :)

Ben bir ara pilates videolarına bakardım . Çocuğunun hasta olduğunu bile bilmiyordum. İnsan olan üzülür, üzüntün varsa bile insanın gücü olmaz konuyu eleştirmeye. Çok garip geldi valla yorumsuz yorumlar, beğenmedim ifadeleri.

Bilmiyorum. Belki insanların içinde başka bir yere dokundu 🤷‍♀️ Ben konu sahibinin bunu sırf duyar kasmak için yaptığını bir saniye düşünmedim. Oğlum hastanelik oldu iki hafta önce. Corona yüzünden yanına bile bırakmadılar beni. Babası doktor olduğu için yanındaydı. Bu durum beni çok etkiledi. Bir insanın evladı söz konusu olunca dünya duruyor. Zaten hassastim bu yüzden. Bugün bu haberi okuyunca çok üzüldüm.

Gereken uyarı yazısını yazdımHoppa yineleyeyim bu bölümde benzer içerikli konular var, bölüme uygun bir konu bu sebeple Bir Derdim Var'da olmasında herhangi bir sakınca yok, ki bölüme uygun olmasaydı taşıyıp konu dışından banlamakta bir an bile elim titremezdi bunu en iyi sizler biliyorsunuz.
Üye troll de değil, yalnızca içerikte ünlü bir mankenin oğlu olduğundan dikkat çekmek için açıldı zannedilmiş olabilir ama burada haberlere konu olmuş halktan ama bizlerin tanımadığı evlatlar için de konular açıldı, evlat acısının ünlüsü ünsüzü olmuyor, Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın, Allah sabır versin, artık konuya yorum yapılır tartışma yaratılmazsa sevinirim, annesini bir kenara bırakın ölen küçücük çocuğun hatırına lütfen.

Ayrıca kendiyle alakalı bir şey değil. Burda gelip duyarlılık mesajı vermeye lüzum yok. Herkes haberi gördü,herkes üzüldü burda tekrar gündeme getirip konu açmanın mantığı ne ?. Beğenmedim atanlar size soruyorum amaç ne ? Biz üzülmedik bizene mı yazıyoruz ne bu tepkiniz ? Siz şimdi buraya yorumlar yazdıkça bunun ebru salliya moral olarak döneceğini mı saniyosunuz. Cevap hayırsa burda iç dökmeye lüzum yok.Uzulen sabır duası eder zaten. Hepinize alkış
Kendi adıma amacımı söyleyeyim begenmedim atan biri olarak. Her görüşe saygılıyım. Ancak ben kendi görüşümü söylediğimde direk begenmedim atmışsınız bende sizinkine katılmıyorum anlamında karşılık verdim. Ayrıca size durumu acıklıyoruz. Evet Ebru şallı burayı okumuyor. Ama geçen gün 35 yaşında bir eczacı öldü ben o kadar etkilendim ki gece sürekli ailemi kendimi ölü düşünüp içim sıkıldı ve arkadaşlarıma yazdım. Birkaç cümle beni topladı. Bildiğim şeylerdi. Ama iyi geldi. Bu insan belki bir iki iyi cümle duymak için açtı bu konuyu. Neden bu kadar empati yapmak zor ?

Bilmiyorum. Belki insanların içinde başka bir yere dokundu 🤷‍♀️ Ben konu sahibinin bunu sırf duyar kasmak için yaptığını bir saniye düşünmedim. Oğlum hastanelik oldu iki hafta önce. Corona yüzünden yanına bile bırakmadılar beni. Babası doktor olduğu için yanındaydı. Bu durum beni çok etkiledi. Bir insanın evladı söz konusu olunca dünya duruyor. Zaten hassastim bu yüzden. Bugün bu haberi okuyunca çok üzüldüm.
Size çok geçmiş olsun, oğlunuz nasıl şimdi? Çok üzüldüm yaşadıklarıniza.

Kendi adıma amacımı söyleyeyim begenmedim atan biri olarak. Her görüşe saygılıyım. Ancak ben kendi görüşümü söylediğimde direk begenmedim atmışsınız bende sizinkine katılmıyorum anlamında karşılık verdim. Ayrıca size durumu acıklıyoruz. Evet Ebru şallı burayı okumuyor. Ama geçen gün 35 yaşında bir eczacı öldü ben o kadar etkilendim ki gece sürekli ailemi kendimi ölü düşünüp içim sıkıldı ve arkadaşlarıma yazdım. Birkaç cümle beni topladı. Bildiğim şeylerdi. Ama iyi geldi. Bu insan belki bir iki iyi cümle duymak için açtı bu konuyu. Neden bu kadar empati yapmak zor ?
Benim soylememdeki sebep şuydu. Üzülmedim bizene tarzında bir düşüncem asla yok. Sadece bu benim görüşümdü bana göre buraya açılmasının bi faydası yok bu sebeple yorum yaptım.Herkesin uzuldugunde hem fikirim zaten. Amacım ne kavga ne linç sadece fayda sağlamaz dua edin dedim herkes polemik yaratmaya çalıştı. Inanın şaşkınım

Size çok geçmiş olsun, oğlunuz nasıl şimdi? Çok üzüldüm yaşadıklarıniza.

Çok sagolun. Şükür iyi şimdi. Birden bire öyle ateşlenince corona testi de yapıldı. Hepimiz karantinaya uyuyoruz. Eşim ama doktor. Onun icin tabi endiselendik. Ama şükür test sonucu negatif di ve şimdi iyi. Başka bir virüs sebep olduğunu söylediler. Ben bir kaç gün içinde perişan oldum öyle. Ebru Şallı nin şu anki halini hayal dahi edemem. Allah sabır versin

Çok geçmiş olsun 😟
Oğlunuz kaç yaşında, ne hastalığı vardı, Corona şüphesi olduğu için mi yanina almadılar 😞
Çok üzüldüm sizin için de, inşallah iyileşmistir kuzunuz.

Çok sagolun. Şükür iyi şimdi. Birden bire öyle ateşlenince corona testi de yapıldı. Hepimiz karantinaya uyuyoruz. Eşim ama doktor. Onun icin tabi endiselendik. Ama şükür test sonucu negatif di ve şimdi iyi. Başka bir virüs sebep olduğunu söylediler. Ben bir kaç gün içinde perişan oldum öyle. Ebru Şallı nin şu anki halini hayal dahi edemem. Allah sabır versin
Tekrar geçmiş olsun. Ben anne olamadim ama o kadar iyi anlıyorum yada anlamaya calisiyorum. Kimse evladigiyla sinanmasin .

Bencede konuyu açmanız anlamsız . Bu sizin derdiniz değil ayrıca. Ebru sallı ve evladı için hepimiz üzüldük. Anne olan olmayan herkesin içi sızladı eminim ki.Allah sabrını versin yardımcısı olsun.Dua edebilirsiniz buraya konu açmanız bi fayda getirmez .
Bu ne abuk bir savunma yahu?Sizin derdiniz değil ne demek?Nasıl öldüğü farketmeksizin ölen her çocuk benim derdim.
Anlamsız onca konu açılıyor burda hergün,bu mu anlamsız geldi.Yazık!

Çok geçmiş olsun 😟
Oğlunuz kaç yaşında, ne hastalığı vardı, Corona şüphesi olduğu için mi yanina almadılar 😞
Çok üzüldüm sizin için de, inşallah iyileşmistir kuzunuz.

Sagolun. Allah razı olsun. Aslinda corona şüphesi ile gitmedik. Ateşlenme, kusma, bacakta ağrılar gibi belirtiler vardı. Hastanede tek bir kişiyi alacaklarini söylediler. Bende eşimi yanında gönderdim. Belirtiler yüzünden ve eşim doktor olduğu için corona testi yapıldı. Oglum 5 yaşında. Ama şükür atlattı. Simdi iyi.

Back
X