Ebru sallinin oglu pars

Yani? Konunun amaci ne? Sadece evlat degil bende zor bir donemden geciyorum ve olum acisini iliklerime kadar yasiyorum. Allah dusmanima bile yasatmasin. Insanlarin acilari varken ebru salliya bu konu ne kazandiracak. Yaptiginiz hos gelmedi. Belki de bir cok insanin yarasini kanatiyorsunuzdur.

Arkadaşlar ortada ölen masum bir çocuk var. Ölüm hepimizde aynı etkiyi yaratmıyor bazen hiç tanımadığımız birinin ölümünden çok etkilenebiliyoruz. Kadın cinayetlerinde vs. kendimiz gibi birkaç gün etkisinden çıkamayabiliyoruz. Konu sahibide muhtemelen içselleştirdi bu durumu ve konuşarak azalacağına inanıyor, konuyu açmasına tepki gösterenlere anlam veremiyorum.

Belki de en çok ölümler yaşamış biri olarak çok acımasız buldum sözlerini. Üzüldüm yazik

Belki de en çok ölümler yaşamış biri olarak çok acımasız buldum sözlerini. Üzüldüm yazik

Bende konuyu cok acimasiz buldum. Burda bir suru bebegini ailesini kaybetmis insan var. Hepimizin yarasini kanatmaya hakki olmadigini dusunuyorum. Cok uzulduysen dua edersin gelip konu acmazsin. Kendi acisi olsa acisini paylassak tamam diyecegim.

Bende konuyu cok acimasiz buldum. Burda bir suru bebegini ailesini kaybetmis insan var. Hepimizin yarasini kanatmaya hakki olmadigini dusunuyorum. Cok uzulduysen dua edersin gelip konu acmazsin. Kendi acisi olsa acisini paylassak tamam diyecegim.
Cok etkilenmistir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…