• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebru sallinin oglu pars

Sagolun. Allah razı olsun. Aslinda corona şüphesi ile gitmedik. Ateşlenme, kusma, bacakta ağrılar gibi belirtiler vardı. Hastanede tek bir kişiyi alacaklarini söylediler. Bende eşimi yanında gönderdim. Belirtiler yüzünden ve eşim doktor olduğu için corona testi yapıldı. Oglum 5 yaşında. Ama şükür atlattı. Simdi iyi.
Çok şükür 🙏
Kimse korktuğuna ugramasin 🙏🙏
Ben hiç kimseyi almadılar sandım, o yaşta yavru nasıl tek başına durur diyecektim, bir kişi demişler şükür ki.
Tekrarını yaşamayin inşallah 🙏

Şu zamanda insan burnu aksa panik yapıyor, Corona olmasa bile evden çıkmak, Dr yüzü görmek bile sıkıntı 😞
Gözlerinin içine bakıyoruz kuzularimizin.

Bu dönem nasıl panik olduysam, oğlum geçen iki kere hapşırıgini tuttu, güzelce anlattık zararlı olduğunu.
Rahatça hapsir, neden öyle yapıyorsun dedik.

Ben hapşırinca siz üzülüyorsunuz dedi 😩😩

Hemen üşüdü mü diye giydirip, açık pencere varsa kapatıyoruz babasıyla.
Yansıtmamaya çalışsak da basaramamisiz, bir de buna ayrı üzüldüm 😔
Evlatlar göz nuru, çok zor..

Acısını yaşayana söyleyecek söz yok, tesellisi yok 😩

Çok şükür 🙏
Kimse korktuğuna ugramasin 🙏🙏
Ben hiç kimseyi almadılar sandım, o yaşta yavru nasıl tek başına durur diyecektim, bir kişi demişler şükür ki.
Tekrarını yaşamayin inşallah 🙏

Şu zamanda insan burnu aksa panik yapıyor, Corona olmasa bile evden çıkmak, Dr yüzü görmek bile sıkıntı 😞
Gözlerinin içine bakıyoruz kuzularimizin.

Bu dönem nasıl panik olduysam, oğlum geçen iki kere hapşırıgini tuttu, güzelce anlattık zararlı olduğunu.
Rahatça hapsir, neden öyle yapıyorsun dedik.

Ben hapşırinca siz üzülüyorsunuz dedi 😩😩

Hemen üşüdü mü diye giydirip, açık pencere varsa kapatıyoruz babasıyla.
Yansıtmamaya çalışsak da basaramamisiz, bir de buna ayrı üzüldüm 😔
Evlatlar göz nuru, çok zor..

Acısını yaşayana söyleyecek söz yok, tesellisi yok 😩

Amin. Allah herkesin evladını korusun. 🤲

Herkese merhabalar
Bugün haberlerde Ebru Sallinin dünyalar tatlısı oğlunun vefatıyla resmen yikikdim. Evet yıkımdım. O kadar üzüldüm ki kendime gelemiyorum. 2 cocuk annesi olarak hayatta en korktuğum şey. Rabbim bizi avlarımızla sınamasın. AMIIIN
Evet bende gördüm dün hiç bilmiyordum hasta olduğunu...Melek oldu inşallah cennette çok mutlu olacak...

Bir çocuğun ölmesi , bir annenin ve bir babanın bu acıyı yaşaması bir anne olarak beni de derinden etkiledi. Çok üzüldüm allah sabır versin diye dua ettim tüm gün.Bizler bu kadar etkilendiysek ana babasi ne durumdadir kimbilir

Ebru salliyi ne takip ederim ne hayranıyım tesadüf üzeri dün oğlunun vefatını gördüm her anne gibi dunyada en korktuğum şey evlatlarimi kaybetmek düşüncesi bile beni hayattan kopmama belli bir süre depresyona girmeme sebep oluyor biraya magazinsel bir şey asla yazmadım sadece uzuntumu dile getirdim çok çirkin yazılar yazılmış malesef insanligimizi yitiriyoruz duygularimiz yok olmuş durumda Allahım kimseyi evladıyla sınamasın mesela dün yine yurt dışında çocuğuna sıfat uygulayan bi anneyi de gördüm onada çok çok üzüldüm o çocuğun geleceğini duygularını düşündüm ve üzüldüm bu da magazin bu da mu bi ünlü yapmayın insanlığı kaybetmeyin

Ebru salliyi ne takip ederim ne hayranıyım tesadüf üzeri dün oğlunun vefatını gördüm her anne gibi dunyada en korktuğum şey evlatlarimi kaybetmek düşüncesi bile beni hayattan kopmama belli bir süre depresyona girmeme sebep oluyor biraya magazinsel bir şey asla yazmadım sadece uzuntumu dile getirdim çok çirkin yazılar yazılmış malesef insanligimizi yitiriyoruz duygularimiz yok olmuş durumda Allahım kimseyi evladıyla sınamasın mesela dün yine yurt dışında çocuğuna sıfat uygulayan bi anneyi de gördüm onada çok çok üzüldüm o çocuğun geleceğini duygularını düşündüm ve üzüldüm bu da magazin bu da mu bi ünlü yapmayın insanlığı kaybetmeyin
Evet malesef bazı insanlar acımasız. Bir kadın olarak uzuntunuzu dile getirmişti niz ama bazı sacmaliklar pes dedim. Umursama yın.

Kimbilir annesinin içi nasıl yanıyordur. Böyle acılar şok etkisi yapıyor. Sadece Öldüğü gün değil acı çekmeye başladığı anda bence annesi şok ve üzüntü yaşadı. Yaşıyor.
löseve destek olmaya karar verdim.
insanların bilinçlenmesi çok önemli .

Şu konuda bile nasıl tartışma çıkıyor aklım almıyor. İnsan başkasının dertlerini de dert edinebilir. Hangi acının kimde ne kadar etki yaratacağının bir matematiği yok ki. Bir çocuk ölmüş. Üstünde konuşmanın kimseye faydası yok diye insan içinde mi yaşamalı duygularını? Robotuz sanki.

Yani? Konunun amaci ne? Sadece evlat degil bende zor bir donemden geciyorum ve olum acisini iliklerime kadar yasiyorum. Allah dusmanima bile yasatmasin. Insanlarin acilari varken ebru salliya bu konu ne kazandiracak. Yaptiginiz hos gelmedi. Belki de bir cok insanin yarasini kanatiyorsunuzdur.
Kesinlikle size katılıyorum. Gerek yoktu böyle bir başlığa. Olumsuz yorum yazanlarda çıkıyor illaki. Çok derinden etkilendiyseniz yaşın okursunuz. Ailesine dua edersiniz bu kadar.

Ebru Şallı benim için sadece bir magazin figürüydü tıpkı diğer ünlüler gibi. Oğlunun hasta olduğunu dahi bilmiyordum, dün haberi okuyunca çok üzüldüm, instagramına baktım genellikle işi için kullanmış. Ailesini, yaşadığı zorlukları hiç malzeme yapmamış helal olsun. Yaşadığı çok büyük bir acı, allahım sabırlar versin. Mekanı cennet olsun miniğin inşallah.

Burada saçma sapan demagoji yapanlara da üşemedim tek tek beğenmedim attım.

Burası bir derdim var sayfası. Kadın haberi okuyunca çok etkilenmiş konu açmış. Konu actin derdimi destin de neyin Saçmalığı pes. Ben de 6 ay önce kardeşimi kaybettim zaten her dakika üzülüyorum. Ama bu konu açıldı diye yara desme olayı yok. Begenmeyenlere de selamlarimi sunuyorum şimdiden.

Bir anne olarak coook üzüldüm gerçekten rabbim sabirlar versin inşaallah...
Hergun şehit haberi alıyoruz
Geçen gün imam olan şehit babasının yaptığı konuşma ve kızkardeşinin beni beyazlar içinde goremedin diye ağlaması beni benden aldı...
Evlatlar ölmesin anne babalar ağlamasın
Amin.amin.amin

Rabbim Kimseye Evlad açısı yaşatmasın.. Evladı Vefaat eden bütün kardeşlerime rabbim sabırlar versin,acılarını dindirsin...

Çok çok çok üzücü gerçekten... Allah sabır versin. İki gün öncesinde yakın bir akrabamizin oğlu, yeni evlenmiş ve bir bebeği olmuştu. Şu süreçte çalışmak zorunda olan bir iş grubundandi ve gece 20 yaşında sarhoş bir sürücü çarpıp ölümüne sebep oldu. Bu ara üst üste gelen bu olaylar. Yıktı bizleri de...

Tek teselli ahirete inanıyor olmak kendi adıma. Rabbim kimseyi evlat acisiyla sinamasin. En zor imtihandır herhalde...

Çok üzüldüm.. Allah’ım sabır versin annesine babasına.
Hiçkimse evlat acısı yaşamasın inşallah. Allah kara gün göstermesin kimsenin evladına..

Back
X