• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebru sallinin oglu pars

Ayrıca kendiyle alakalı bir şey değil. Burda gelip duyarlılık mesajı vermeye lüzum yok. Herkes haberi gördü,herkes üzüldü burda tekrar gündeme getirip konu açmanın mantığı ne ?. Beğenmedim atanlar size soruyorum amaç ne ? Biz üzülmedik bizene mı yazıyoruz ne bu tepkiniz ? Siz şimdi buraya yorumlar yazdıkça bunun ebru salliya moral olarak döneceğini mı saniyosunuz. Cevap hayırsa burda iç dökmeye lüzum yok.Uzulen sabır duası eder zaten. Hepinize alkış

Herkese merhabalar
Bugün haberlerde Ebru Sallinin dünyalar tatlısı oğlunun vefatıyla resmen yikikdim. Evet yıkımdım. O kadar üzüldüm ki kendime gelemiyorum. 2 cocuk annesi olarak hayatta en korktuğum şey. Rabbim bizi avlarımızla sınamasın. AMIIIN
Bu konuyla ilgili ben açıcaktım konu hatta yazımı bile hazırladım sonra vazgeçtim sildim ..!!! Benide derinden etkiledi şu günlerde sevdiklerimi kaybetme korkusu yaşarken risk grubundalar covid-19 için ve bi evlat sahibiyken bugün gördüm kendimi onun yerine koydum gün boyu kendime gelemedim Allah kimseyi evladıyla sınamasın dilerim nasıl bi ateştir kimbilir biz böyle kalbimizden üzüntü duyuyosak o nasıl bi acının içindedir ya giden melek daha sevdiklerine doymadan yaşayamadan 😢😢😢😢😢 ne hayalleri vardı kimbilir okadar çok söz varki içimde söylenecek ama söylerkende boğazım düğümleniyo söz bitiyo acısı kalıyo 😞 ışıklar içinde uyusun annesinin ponçikosu 😢😢😢 Allah ımmmm nolur hiçbir anneyi evladıyla sınama çok büyük bi acı olsa gerek 😢😢😢😢 sabır metanet diliyorum fazlaca 🤲🏼

Ayrıca kendiyle alakalı bir şey değil. Burda gelip duyarlılık mesajı vermeye lüzum yok. Herkes haberi gördü,herkes üzüldü burda tekrar gündeme getirip konu açmanın mantığı ne ?. Beğenmedim atanlar size soruyorum amaç ne ? Biz üzülmedik bizene mı yazıyoruz ne bu tepkiniz ? Siz şimdi buraya yorumlar yazdıkça bunun ebru salliya moral olarak döneceğini mı saniyosunuz. Cevap hayırsa burda iç dökmeye lüzum yok.Uzulen sabır duası eder zaten. Hepinize alkış

Ben başlığı acan kadının duyar kastigini düşünmüyorum. Iki çocuk annesi olarak etkilenmis belli ki. Sonuçta her annenin en büyük korkusu bu. Etkilendiğini dile getirmiş sadece. Bu zamanlar insanlar zaten ekstra hassas. "hepinize alkış" gibi laflara gerek yok bu yüzden

Ben başlığı acan kadının duyar kastigini düşünmüyorum. Iki çocuk annesi olarak etkilenmis belli ki. Sonuçta her annenin en büyük korkusu bu. Etkilendiğini dile getirmiş sadece. Bu zamanlar insanlar zaten ekstra hassas. "hepinize alkış" gibi laflara gerek yok bu yüzden
Her uzuldugumuz acı haberi burada bir derdim var diye açmalı mıyız peki ? Açmazsak üzülmemiş mı oluyoruz ?

Katılıyorum size, çok etkilenmiş ki ben de ilk gördüğümde çok etkilendim pilates videolarında sevimli halleriyle annesinin omzuna çıktığı geldi aklıma. Bugün bir tanıdığım para yetmiyor işte diye gönderdi üzülerek bu haberi bana. Kimse ama kimse bu caresizligi bu kaybı yaşamasın :(

Yorumlara çok şaşırdım konuyu açan kisiye trol de denmiş. Burada gündemde olan konular açılır. Yeri degilse adminler konuyu taşır yada kapatır. Hepimiz insanız uzuluruz, Anne değilim ilk gördüğümde çok üzüldüm. İnsanlığımızı yitiriyormuyuz ne ...
Burada gündem diye bir başlık yok hanımefendi. Insanlikla alakali yaptığınız eleştiri yanlis belki ben ondan daha çok üzülmusumdur. Konu açınca en çok üzülen o olmuyor

Bende çok üzüldüm melek oldu zaten rabbim kimseyi sevdikleri ile imtihan etmesin 😔haberi gördüğümden beri leman sam ağıt şarkısını dinliyorum 😭😭😭

Her uzuldugumuz acı haberi burada bir derdim var diye açmalı mıyız peki ? Açmazsak üzülmemiş mı oluyoruz ?

Size kim üzülmüyorsunuz dedi ki? Bu hırçınlik niye? Ve bu bölümde bir cok gündemde olan haber paylaşıldı 🤷‍♀️İstediğiniz kadar begenmedim buttonu çökertin. 🤷‍♀️

Burada gündem diye bir başlık yok hanımefendi. Insanlikla alakali yaptığınız eleştiri yanlis belki ben ondan daha çok üzülmusumdur. Konu açınca en çok üzülen o olmuyor
Anlayamıyorum ben dedim ki konu yanlışsa adminler kapair yada taşır. Burada üzüntü yarışması da yok . Trol demenin de anlamı yok.

Katılıyorum size, çok etkilenmiş ki ben de ilk gördüğümde çok etkilendim pilates videolarında sevimli halleriyle annesinin omzuna çıktığı geldi aklıma. Bugün bir tanıdığım para yetmiyor işte diye gönderdi üzülerek bu haberi bana. Kimse ama kimse bu caresizligi bu kaybı yaşamasın :KK43:

Insallah. Ben Ebru Şallıyi takip etmiyorum. Kim olsa olsun insan çok üzülüyor böyle haberleri okuyunca. En büyük korkukarimizada dokunuyor çünkü.

Hanımlar sakin olabilir miyiz lütfen?
Topik magazin içerikli olsaydı veya bölümle alakasız bir içeriğe sahip olsaydı taşınırdı ve üyeye de konu dışından banlama işlemi yapardık ama bir evladın ölümüne üzülmüş bunu da içselleştirip üzüntüsünü paylaştığı bir konu açmış ki benzer içerikli konular var.
Konu açan üzülmüştür açmayan veya yorum yazmayan üzülmez gibi bir genelleme de yapılamaz, bu sebeple boşuna birbirinizi incitmeyin, polemiğe de girmeyin rica ediyorum.

Back
X