Ebru Şallı ile skinny jeans

Ben 3-4 haftadir yapiyorum skinny jeans i sadece 36 beden oldum daha fazla farketmedi. Yuzmeyle desteklemeyi dusunuyorum. Ama haftalardir ugrasip 34 beden olamamak cok umut kirici dogrusu. Sizlerin basarilariniza ve motivasyonunuza imreniyorum umarim istediginiz sonuca cabuk ulasirsiniz.

ben yıllardır 34 beden olup, sonra 36 bedene çıkan birisi olarak 34 bedeni çok da sevmuyorum şu an. sıkı bir 36 beden çok daha kadınsı duruyor. boy kilo ölçüler nedir?

21 günde... dvdsini 2 kere yaptım deneme amaçlı, müthiş. cumartesi mi başlayacaksın 21 gün dvdsine? aslında bir challenge başlığı mı açsak :)

cumartesi başlama hedefim herhangi bir aksilik olmazsa tabiki...dün mesela hiç spor yapamadım, acil bir hasta ziyaretine gitmemiz gerekti, gece 10 da da pizza yedim :KK43:

yeni bir başlık açılabilir çünkü skinny yapmıyorum ben şu an, karın da bitti. 21 gün dvd si için yeni bir başlıkta toplanabiliriz...

21 günde... dvdsini 2 kere yaptım deneme amaçlı, müthiş. cumartesi mi başlayacaksın 21 gün dvdsine? aslında bir challenge başlığı mı açsak :)

cumartesi başlama hedefim herhangi bir aksilik olmazsa tabiki...dün mesela hiç spor yapamadım, acil bir hasta ziyaretine gitmemiz gerekti, gece 10 da da pizza yedim :KK43:

yeni bir başlık açılabilir çünkü skinny yapmıyorum ben şu an, karın da bitti. 21 gün dvd si için yeni bir başlıkta toplanabiliriz...

açalım o zaman :) acaba ben de mi seninle beraber başlasam diyorum 21 gün'e...

Teşekkür ederim :)

2 haftada 2 beden incelme olayı zaten reklam amaçlı.

Cardiyo,diyet ve gerekli dinlenme yaptınız mı

Birde fiziğinizi bilmiyorum ama 36 beden de iyidir ?

Boyum 1.66-67 uzun degilim malesef. Cevremdekiler fizigimi begeniyor ama bence en onemlisi insanin kendini rahat ve guzel hissettigi beden. Kardiyo onerisi istemistim, ogrendim bi bakicam simdi. 1 senedir diyet yapiyorum artik aliskanlik oldu ama 5 kilo verdim sadece.

Teşekkür ederim :)

2 haftada 2 beden incelme olayı zaten reklam amaçlı.

Cardiyo,diyet ve gerekli dinlenme yaptınız mı

Birde fiziğinizi bilmiyorum ama 36 beden de iyidir ?

38-36 arasiydim zaten yarim bedencik farketti sadece:KK43: Ve daha once konusuldugu gibi pilates kilo verdirmiyor. Yuzme de kas yapiyor yapim geregi malesef. Kardiyo yaptiginizdan bahsetmissiniz, nereden yaptiginizi soyleyebilir misiniz acaba? Herkes farkli videolari kullaniyor sanirim.

benim temel kardiyom yürümek... leslie sansone'la yürüyorum, dışarda yürüyorum. daha yeni yürüyüşten geldim :) çok fazla terlemeyi, nabzımın fırlamasını sevmiyorum o yüzden low impact denilen kardiyolar yapıyorum.
bunun dışında brazil butt lift serisindeki kardiyo dvdsini seviyorum, samba vs yaptırıyor, yarım saat. youtube'da da çok güzel 10 dklık kardiyo videoları var, onları daha denemedim ama indirdim. victoria's secret fat blast gibi bir adı vardı, yakında denemeyi düşünüyorum.
ayrıca 34 bedene inmek için sabırlı olmak gerek, boyunuzu da bilmiyorum... 38 bedenden sonra kilo vermek, incelmek zorlaşıyor.[/QUOTE]

Onerilerinize bakacagim, cok tesekkur ederim. Boyum 1.66-67.

ben yıllardır 34 beden olup, sonra 36 bedene çıkan birisi olarak 34 bedeni çok da sevmuyorum şu an. sıkı bir 36 beden çok daha kadınsı duruyor. boy kilo ölçüler nedir?

Boyum 1.66-67, kilom 54. Tek tek olcum yapmadim ama alt bacaklarim daha kasli mesela bu dvd ye baslama sebebim de buydu.

Eveet 2. skinny jeanside yaptım ama uzun bir ara verdiğim için saymıyorum ve 1. olarak kabul ediyorum

Gece de karın savar yapacağım.

Etkili olacak gibime geliyor bakalım ölçüm zamanı gelince :) Gerçi ben cmlere değilde aynadaki görüntüyü,pantolonlardaki duruşu dikkate alıyorum. Öyle ölçerim artık :)

merhaba kızlar..
1 haftadır çok fena motive oldum ve bu hafta yediklerime dikkat edip akşam hafif geçiştirerek 2 kilo verdim
haftada 3 gün 1 saat yürüyorum ve haftasonu 2 gün ebru şallı selülitsavar yapıorum, diyet de yapıyorum
benim 10 kilo verme hedefim var, bunun yanında bacaklarım vücuduma oranla daha kalın olduğu için bacak egzersizi yapmam gerekiyor, yani hem kardiyo hem bölgesel
bu samba vs.. cdlerini nerden bulabilirim, bir de tecrübeli arkadaşlar cvplarsa sevinirim: hem kilo verip hem sıkılaşmak için yaptıklarım doğru mudur? en çok 2 ayda 10 kilo vermeliyim

merhaba kızlar..
1 haftadır çok fena motive oldum ve bu hafta yediklerime dikkat edip akşam hafif geçiştirerek 2 kilo verdim
haftada 3 gün 1 saat yürüyorum ve haftasonu 2 gün ebru şallı selülitsavar yapıorum, diyet de yapıyorum
benim 10 kilo verme hedefim var, bunun yanında bacaklarım vücuduma oranla daha kalın olduğu için bacak egzersizi yapmam gerekiyor, yani hem kardiyo hem bölgesel
bu samba vs.. cdlerini nerden bulabilirim, bir de tecrübeli arkadaşlar cvplarsa sevinirim: hem kilo verip hem sıkılaşmak için yaptıklarım doğru mudur? en çok 2 ayda 10 kilo vermeliyim

Samba cd leri nesfit kahvaltilik gevreklerinin uzerinde de hediye olarak var dilerseniz d&r den de bakabilirsiniz. Bence pilates olaral ebru salinin 21 gunde yaglarinizdan kurtulun dvd sinide yapabilirsiniz.tebrik ederim bi haftada cok iyi vermissiniz :) devami gelir insallah fakat 2 ayda 10 kilo cok saglikli gozukmuyor daha yavas verirseniz vucudunuz daha az deforme olur diye dusunuyorum yinede vucudunuzu siz daha iyi tanirsiniz

Kizlar bu arada benim yarin 2 haftam doluyor :) tabiki iki bedenlik bi incelme beklemiyodum gerceklesmedide zaten bence ebru salli gaza getirme amacli boyle bir isim vermis dvd ye :) incelme degilde ciddi bi sikilasma sözkonusu ben baslamadan once ust bacak resmimi cektim sonra birde 10. Gun resim cektim yan yana koydum baktim yeni baslayacaklarada bu yontemi tavsiye ederim daha net anlarsiniz cevremdekilerde sikilastigini dusunuyor fakat yinede yeterince tatmin edici degil benim acimdan cunku alt bacagim uste gore ince kaliyor o yüzden ben 1 hafta daha uzatacagim bu kürü

Kizlar bu arada benim yarin 2 haftam doluyor :) tabiki iki bedenlik bi incelme beklemiyodum gerceklesmedide zaten bence ebru salli gaza getirme amacli boyle bir isim vermis dvd ye :) incelme degilde ciddi bi sikilasma sözkonusu ben baslamadan once ust bacak resmimi cektim sonra birde 10. Gun resim cektim yan yana koydum baktim yeni baslayacaklarada bu yontemi tavsiye ederim daha net anlarsiniz cevremdekilerde sikilastigini dusunuyor fakat yinede yeterince tatmin edici degil benim acimdan cunku alt bacagim uste gore ince kaliyor o yüzden ben 1 hafta daha uzatacagim bu kürü

Bende 1 gün yapıp 1 gün ara vericem

Bugün araydı . Dün yapamadığım karın savarı bugün yapcam

Kızlar ben de yarın başlamak istiyorum.Ben 38-40 beden giyiyorum acaba ne kadar faydası olur?Ne kadar kilo verebilirim???
Acikcasi ben 36-34 arasiydim amacim yarim beden incelmekti fakat o bile gerceklesmedi yani sikilasma sozkonusu oluyor cardio ben ekleyemedim malesef cok az ekledim cardio eklenmezse kilo kaybida olmuyor. Bacaklatimda bi sekillenme incelme soz konusu evet fakat kilo olarak 500 gram fazla bile ciktim anlamadim kas kutlem mi artti yediklerimede dikkat ederim oysaki.herhalde cardio da eklerseniz rahat rahat 38 e girer olursunuz. Siz bi elinizden geleni yapin belkide daha buyuk bir degisim soz konusu olur herkesin vucudu farklı tepki veriyor sonucta. Ben oncesindede duzenli spor yapan bi insan oldugum icin vucudum suan daha fazla direnc gostermis olabilir gibime geliyor.

Ben once bir hafta kadar 21 gunde yaglarinizdan kurtulun yaptim. Bir kilo kadar verdim. Ancak birkac gun yapmayinca geri aldim. Bir de bunu deneyim dedim. Hadi bakalim insallah ise yarar. Onerebileceginiz birsey var mi biraz hizli zayiflayabilmem icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam arkadaslar benmde bugun 10.gunum ben ayrıca yuruyuste yapıorum yememe dıkkat edıorum ama bendede anlamadgm bı kılo artısı oldu maalesef bırıncısı regl olamıorum bırde kas kutlemız artmıstr dıe dusunuorum saolsun bı arkadas solemıstı burda sankı kalcam kalktı basenlerım ortaya cıktı anlamoa deılım bırde kotlarımn ıcıne gıremıorım ınanılmaz bunalıma gırdım ama ınatlada bırakmıcam bırde burdakı kurlerden bırını ıcıorum onun faydası tok tutuo ve tuvalete cıkarıo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam arkadaslar benmde bugun 10.gunum ben ayrıca yuruyuste yapıorum yememe dıkkat edıorum ama bendede anlamadgm bı kılo artısı oldu maalesef bırıncısı regl olamıorum bırde kas kutlemız artmıstr dıe dusunuorum saolsun bı arkadas solemıstı burda sankı kalcam kalktı basenlerım ortaya cıktı anlamoa deılım bırde kotlarımn ıcıne gıremıorım ınanılmaz bunalıma gırdım ama ınatlada bırakmıcam bırde burdakı kurlerden bırını ıcıorum onun faydası tok tutuo ve tuvalete cıkarıo

Kilon ne kadar artti acaba??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesınlıkle faydasını gordum mesela bacaklarm daha sıkılastı ama anlamadgım kılo almam belkıde kas yapmısmdr belkıde regl olamamamdan kaynaklanıodur doktora gıttım hap verdı ıkı gun sonra olmam lazım onu beklıorum sabırsızlıkla olduktan sonra tekrar tartılcam ve ölcum yapıcam bence yapın ben daha oncedende pılates yaptım cok faydasını gormustum

X