- 3 Nisan 2010
- 314
- 32
- Konu Sahibi sonkiucdort
bugün 4.yüde yaptım.
başka yapan yok herhalde.
başka yapan yok herhalde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
söylemeyi unuttum bende esneme ve ısınmayı kendim yapıyorum çünkü öbür türlü çok uzun sürüyor bu arada kimse önerilere uyup uymadığından bahsetmemiş? greyfurt suyu içmek yumurta yemek ılık limonlu su içmek yeşil çay içmek vb. ben 4 gündür greyfurt suyu içiyorum yumurtaya fırsat olmadı başlayacağım yarın yemeye ama 5 tane imkansız tabiki maksimum 2 yerim. ılık limonlu suyada dıkkat etmeyi düşünüyorum.sizler hangilerine uydunuz? ayrıca programı tamamlayanlar sadece cm olarak bahsetmiş biraz da şekillendi mi bacaklar kaslandı mı neler oldu o konu hakkında bi bilgi verebilir misiniz?:)
söylemeyi unuttum bende esneme ve ısınmayı kendim yapıyorum çünkü öbür türlü çok uzun sürüyor bu arada kimse önerilere uyup uymadığından bahsetmemiş? greyfurt suyu içmek yumurta yemek ılık limonlu su içmek yeşil çay içmek vb. ben 4 gündür greyfurt suyu içiyorum yumurtaya fırsat olmadı başlayacağım yarın yemeye ama 5 tane imkansız tabiki maksimum 2 yerim. ılık limonlu suyada dıkkat etmeyi düşünüyorum.sizler hangilerine uydunuz? ayrıca programı tamamlayanlar sadece cm olarak bahsetmiş biraz da şekillendi mi bacaklar kaslandı mı neler oldu o konu hakkında bi bilgi verebilir misiniz?:)
Bence kas kutleniz arttigi icin baslarda kilonuz artmis gozukuyor olabilir. Ayni seyi annemde yasamisti sonra birden gitmeye basladi kilolar :)Selam arkadaslar benımde bugun ıkıncı gunum sabahları altıbucukta kalkıp yapıorum ayrıca yaklasık altı aydır yuruyus bandı aldım sabahları yuruyus yapıorum kılom yuruyus yapmama ve yedıklerıme haylı dıkat etmeme ragmen artmıs gozukuo acıkcası anlam veremedm ayrıca sıkılasmak ıstıyorum ınsallah faydası goruruz hepımızde hepınıze kolay gelsın:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne demek :)) zamanini tam olarak kestiremiyorum fakat ayni sorunu yasadi uzun bi sure veremedi hatta siskinlik sorunu bile yasadi ama birakmadi sonra bir anda vermeye basladi bizde sasirdik. Umarim sizde en kisa surede vermeye baslarsinizCosok arkadasım cok tesekkurederım sıze yemınedıorum resmen ıcıme su serptınız pekı annenız nekadar zamanda vermeye basladı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kızlar...
geçmiş yorumları okudum da öncelikle 5 yumurta değil, 5 yumurta beyazı yiyin diyor ebru şallı. 1 yumurta beyazı 15 kcal dır ve tok tutar ayrıca kas yapımına yardımcı olan protein içerir... size kalmış, ben yemiyorum mesela. greyfurt suyu da ilaç kullananlar için dikkatli olunması gereken bir içecek.
ben kendi maceramı anlatayım kızlar. mutlu sona ulaştım sayılır:) önce skinny jeans, sonra da süper bir karın yaptım. şu an süper bir karının son 2 günündeyim. muhteşem etki ediyor, karnım dümdüz oldu diyebilirim. benim asıl sıkıntım alt karındı, o da %100 olmasada %85-90 eridi diyebilirim...
ilk zamanlarda bende hiç kilo vermedim, kıyafetlerim bollaştığı halde...sonra egzersizlere kardiyo ekledim, örneğin haftada 3 gün samba yapıyorum 20 dk, 2 gün de 4,5 km yürüyüş yaklaşık 1 saat yani. anında 3 kilo gitti :)
55-56 arasıyım ki daha da vermek istemiyorum, şu san vücudum şiş, muhtemelen 34 bedene bile girebilirim ama, 36 da gayet iyi benim için. boyum uzun, kalçasız göğüssüz olmak istemiyorum.
beslenme konusuna gelince, ilk zamanlardaki şeker krizlerimi yaşamıyorum artık. sağlıklı besleniyorum, dileyenler için ne yediklerimi de yazabilirim. en önemlisi akşam yemeğinden sonra hiçbirşey yemiyorum, bazen 1 meyve ya da 1 bardak kefir ya da süt vs... olabiliyor.
azmin elinden bir şey kurtulmaz bayanlar
Skinny jeans i 2 hafta mi yaptiniz?? Bittikten sonra super bir karin dvd si ile devam ettirdiniz mi? Bencede cardio eklemek sart bu hafta cok fazla ekleyemedim iki gun samba cd si ekledim sadece iki gun de karin hareketi ekledim ve skinny jeans birinci haftam bitti haftaya daha bol cardio dusunuyorum fakat ben o samba cd sini(nesfit) cok yararli bulmadim sanki az geliyor birseyler eksik gibi o cd de. Ilk haftam bitti beden veya kiloda bi degisiklik yok cm olarak olcmedgim icin bilemiyorum incelme var mi fakat bi sikilasma sozkonusu simdilik :))
evet ebru şallının belirttiği süreler dahilinde yaptım, dvd de bilgiler mevcut zaten. samba cdlerini ben çok beğendim, 20 dk gibi kısa bir sürede ter içinde bırakan hem de çok zevk aldığım bir egzersiz. 1 haftada çok değişiklik beklemeyin biraz sabırlı olun :) bende bir kaç aydır uğraşıyorum istediğim vücudu elde etmek için. şu an günde minimum 1,5-2 saat spor yapıyorum...
evet önce bacak, sonra karın dvdsini yaptım. sırada 21 günde yağlarınızdan kurtulun, sonra da selülitsavar olacak. pilates müthiş sıkılaştırıyor ama gram kilo verdirmiyor, kardiyo şart kilo vermek istiyorsanız. ben belki kardiyoyu bırakırım daha fazla kilo vermek istemiyorum çünkü.
selülitsavar skinny jeans'ten sonra biraz hafif gelebilir, korumanıza yardımcı olur yine de. hareketler hemen hemen aynı, yalnız selülitsavarda toplar ve lastikten başka alet kullanmıyor o yüzden daha kolay.
eğer ebru şallı'dan başka bir şey denemek isterseniz brazil butt lift programındaki high&tight videosuna da bir göz atabilirsiniz.