- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
-
- Konu Sahibi sonkiucdort
evet ebru şallının belirttiği süreler dahilinde yaptım, dvd de bilgiler mevcut zaten. samba cdlerini ben çok beğendim, 20 dk gibi kısa bir sürede ter içinde bırakan hem de çok zevk aldığım bir egzersiz. 1 haftada çok değişiklik beklemeyin biraz sabırlı olun :) bende bir kaç aydır uğraşıyorum istediğim vücudu elde etmek için. şu an günde minimum 1,5-2 saat spor yapıyorum...
evet önce bacak, sonra karın dvdsini yaptım. sırada 21 günde yağlarınızdan kurtulun, sonra da selülitsavar olacak. pilates müthiş sıkılaştırıyor ama gram kilo verdirmiyor, kardiyo şart kilo vermek istiyorsanız. ben belki kardiyoyu bırakırım daha fazla kilo vermek istemiyorum çünkü.
merhaba skinny jeans dvd sinde hangi aletler kullanılıyor söyleyebilir misiniz?
tekrar merhaba kızlar, süper bir karın dvd si kürünü de bitirdim. ebru şallı bu işi biliyorbelim 62 cm ye kadar inceldi, yağlar eridi, karın dümdüz. düğmesini kapatamadığım kotlarımdan iki tanesini dün gece denedim kapanıyor düğmeler
şimdi 2 gün ara verip 21 günde yağlarınızdan kurtuluna geçeceğim. sambaya da devam tabi ki, bir gün ritmik samba diğer gün brezilya sambası olarak değişimli yapıyorum. çok eğlendiğim bir kardiyo egzersizi oldu benim için. ekipmana da gerek yok.
kimse yazmamış, sizler napayorsunuz??
tebrikler greengirl, gerçekten imrendim. buraya da sürekli yazıp somut bilgiler verdiğin için teşekkür ederim ayrıca.
ben selülitsavar yapıyorum haftada 4 gün, 3 gün callanetics ve bol bol yürüyüş. 7 hazirandan sonra hem skinny jeans hem de 21 gün'ü bir arada yapmayı planlıyorum. o zamana kadar güçlenmiş olacağım, kaldırabilirim diye düşünüyorum.
evet, Ebru Şallı bu kadar medyatik bir figür olmasaydı ve geçmişini bilmeseydik şu an pilates konusunda onu eleştirenler eleştirmiyor olurdu. ingilizce, beslenme vs konusunda hala cahil bence ama pilateste rüştünü ispatladı.
teşekkür ederim. pilateste sorunlu bölgeye odaklanıp her gün egzersizleri yapmak sonuç veriyormuş gerçekten de bunu anladık... aynı gün içinde 2 porgramı birden mi yapacaksın, yanlış mı anladım acaba?
ben pek magazinsel boyutla ilgilenmediğim için ve programlarını izlemediğim için ne söyledi ne dedi bilmiyorum ilgilenmiyorum da açıkçası
ama beslenme konusunda çok temel kurallar var; bizzat deneyerek gördüm; kahvaltı mutlaka sıkı yapılmalı, yapılmazsa gece acıkmaları ve saldırmaları oluyor. öğlen de sıkı yenmeli, akşam çok hafif. 17.00 ara öğünü mutlakaaaaa yapılmalı.
açıkçası ben gaza gelmek için aylardır ünlü mankenlerin, victorias secret meleklerinin vs. beslenme,diyet, spor programlarını inceliyorum, gaz veriyor insanabeni etkileyen natalia vodianovanın bir cümlesiydi: eğer bir domuz gibi yersem kendimi domuz gibi hissederim tarzı bir cümle... domuzların beslenmesini bilirsiniz pislik yerler... biraz kötü bir cümle ama ne yerseniz o olursunuz ana fikri açısından önemli bence.
başka kimse bir şey yapmıyor mu
ben de magazinle ilgilenmiyorum da Ebru Şallı'nın instagram hesabını takip etmeye başladım, "pilates peasful" falan yazmıştı, ordan gördüm :)
güzel bir cümleymiş, biz de yürüyüş (sağlıklı ve fit bir yaşam için...) başlığında böyle motive edici şeyler paylaşıyoruz, oraya da uğrayabilirsin. ben de pinterest ve tumblr'da motive olmaya çalışıyorum, bazen kendi günlüğümde de paylaşıyorum.
evet aynı gün içinde 2 program yapıcam ama haftasonları yapmıycam. yani 1 ayda bitiricem 21 günlük programı...
yaaa sinir oluyorum böyle paylaşmayanlara, baksana kaç kişi okumuş konuyu, içlerinde denemiş olanlar mutlaka vardır ama yazmıyorlar. motive olmak için motive etmelisiniz arkadaşlar.
zaman sıkıntısı yoksa enerjiniz yerindeyse yapılabilir herhalde ama zaman sıkıntınız varsa ve verimsiz bir saatte de yapıyorsanız zorlayabilir. kendiniz daha iyi anlarsınız yaşam şartlarınıza göre. karınsavarda ağır bi program yani uzunda sürüyordu hatırladığım kadarıyla.bence bir gün deneyin isterseniz baktınız çok yoruldunuz birini bitirip diğerine başlarsınız ama yürütebiliyorsanız devam edersinizKarın ve skinny jeans aynı günde yapılsa hatta ard arda yapılsa ağır mı olur sizce?
:) tamamdır o başlıkta da aktif olurum, ben paylaşmayı çok seviyorum, ama sanırım ikimizden başka kimsenin paylaşası yok ya da okuyup okuyup harekete geçmiyorlarama açıkçası ilham kişinin içinden geliyor en çok, başkasının zorlaması ile bir yere kadar
bence çok memnun kalacaksın iki programdan da, cumartesi yeni programa başlıyorum onları da paylaşacağım :)
kızlar benim 10. günümde bitti bi sıkılaşma sözkonusu ama net bi incelme olduğunu söyleyemem. zaten sadece üst bacak sorunum var ama biraz şekillendi. tam istediğim gibi sistemli cardio yapamadım kesinlikle cardio şart 2 kilo vermek istiyorum çünkü ve benim okul dönemimin yoğun olduğu bi zamana denk geldi anca skinny jeans ı yapabiliyorum okulda karşıda her gün git gel çok yorgunluk oluyor. karın rutinimi ekledim hareketlere bi tek bide ilk hafta 2 kez falan nesfit samba yapabildim. ben bu skinny jeans i 3 haftaya tamamlamayı düşünüyorum. ilk hafta belkide zor olduğu için verimli yapamamışımdır diye düşündüm bu yüzden ilk hafta hazırlık haftasıymış gibi düşüncem :) ve koşu veya yürüyüş gibi cardiolar ekliycem
Ben 3-4 haftadir yapiyorum skinny jeans i sadece 36 beden oldum daha fazla farketmedi. Yuzmeyle desteklemeyi dusunuyorum. Ama haftalardir ugrasip 34 beden olamamak cok umut kirici dogrusu. Sizlerin basarilariniza ve motivasyonunuza imreniyorum umarim istediginiz sonuca cabuk ulasirsiniz.
evet her gün üst üste yaptım ama genellikle akşam saat 11 de yaptım. içim rahat etmiyordu geç saatte olduğu için ama ebru şallı nın yazılarını okudum istediğiniz her saatte yapabilirsiniz diyor. bende o saatlerde anca enerjimi toplamış oluyorumher gün üst üste yapabildin mi peki? ben şu an selülit savar yapıyorum, hareketleri her iki tarafa eşit yapmıyor onda da. o yüzden bir gün sağ tarafla bir gün sol tarafla başlıyorum. durdurmaktan daha pratik, içim rahat ediyor öyle de deneyebilirsin.
bir de ısınma hareketlerini hızlı hızlı kendin geçebilirsin ama soğumada bayağı stretching yaptırıyor, bence kasları uzatmak önemli, soğuma olarak en azından bacaklarını esnet derim ben.:
evet her gün üst üste yaptım ama genellikle akşam saat 11 de yaptım. içim rahat etmiyordu geç saatte olduğu için ama ebru şallı nın yazılarını okudum istediğiniz her saatte yapabilirsiniz diyor. bende o saatlerde anca enerjimi toplamış oluyorumama alabilirsem daha erkene almayı düşünüyorum tabiki. evet haklısın durdurmak zor oluyor bende öyle denerim teşekkürler :)
aksam yapman daha iyi bile olabilir, oddk Leslie sayfasinda aksam yapilan egzersiz bazal metabolizmayi daha cok hizlandiriyor diye yazmisti... usenmeyip aksam yaptigin icin ayrica tebrik ederim :)
zaman sıkıntısı yoksa enerjiniz yerindeyse yapılabilir herhalde ama zaman sıkıntınız varsa ve verimsiz bir saatte de yapıyorsanız zorlayabilir. kendiniz daha iyi anlarsınız yaşam şartlarınıza göre. karınsavarda ağır bi program yani uzunda sürüyordu hatırladığım kadarıyla.bence bir gün deneyin isterseniz baktınız çok yoruldunuz birini bitirip diğerine başlarsınız ama yürütebiliyorsanız devam edersiniz
Ben 3-4 haftadir yapiyorum skinny jeans i sadece 36 beden oldum daha fazla farketmedi. Yuzmeyle desteklemeyi dusunuyorum. Ama haftalardir ugrasip 34 beden olamamak cok umut kirici dogrusu. Sizlerin basarilariniza ve motivasyonunuza imreniyorum umarim istediginiz sonuca cabuk ulasirsiniz.
[
38 bedenden mi 36 oldun tatlım? gayet güzel öyleyse. o 2 haftada 2 beden saçma sapan bir şey.. ben de şu an 36 bedenim 34e geri dönmeye çalışıyorum. yıllar önce 34 beden olduğumda çok az yiyordum, 1 buçuk ayda falan 34 olmuştum. günde yarım saat spor ve çok az yemekle.
artık istediğim gibi yiyip bol sporla 34 bedene ulaşmak istiyorum. bu süreç daha uzun oluyor ama daha kalıcı ve sağlıklı. pes etmeyelim ulaşıcaz hedefimize
Birde esneme ve soğumaları atladım hepkendim kısa kısa yaptım. bundan sonra atlamasam mı acaba. ama çok uzatıyor o kısımları birde farkettiniz mi cd de bir hareketi bi tarafa yapıp diğer tarafa yapmayı unutuyor o benim çok motivemi bozuyor durdurup kendim diğer tarafada yapıyorum. hani şu yan yatıp ustteki bacağı kaldırıyoruz sonra alttaki bacağıda kaldırıyoruz ikisini birlikte indiriyoruz işte o hareket.