ben 1 kere yaptım içime pozitif bişeyler doldu
acaba fit olurmuyum ki? :sinifsinif:
arkadaşlar sabahları yetişemiyorum ben bu platese başka takip edebileceğim bi yer var mı çok istiyorum yapmayı acele cevap bugünden başlamak istiyorumda
arkadaşlar sabahları yetişemiyorum ben bu platese başka takip edebileceğim bi yer var mı çok istiyorum yapmayı acele cevap bugünden başlamak istiyorumda
şekerim yanlış anlaşılma olmasın akşam altıda değil sabah altıda bir tekrarı var ayrıca gece birde tekrarı var bununlada kalmıyor cmrts pzr 9:30da var bence birinden biri sana uyar uymuyosada uydur bence istersen herşey olur ben şiddetle tavsiye ediyorum faydalarını fazlasıyla gören biri olarak bencce bu bir yaşam tarzı olursa herşey harika oluyor ve zaten bağımlılık yağtığı için vücut istediği için bırakamıyor insan sana bol pilatesli günler geceler dilerim kolay gele en çok sen yanasınzemuszemus
tamam canım uymaya çalışacağım bide arkadaşlar demiş ya bi kere izlesen sonra kendin yaparsın diye sürekli aynı egzersizlermi yayınlanıyo ben bu konuda çok bilgisizim benim acil bel bölgemi zayıflatmam gerekiyo ne olursa deniyorum artık
şekerim yanlış anlaşılma olmasın akşam altıda değil sabah altıda bir tekrarı var ayrıca gece birde tekrarı var bununlada kalmıyor cmrts pzr 9:30da var bence birinden biri sana uyar uymuyosada uydur bence istersen herşey olur ben şiddetle tavsiye ediyorum faydalarını fazlasıyla gören biri olarak bencce bu bir yaşam tarzı olursa herşey harika oluyor ve zaten bağımlılık yağtığı için vücut istediği için bırakamıyor insan sana bol pilatesli günler geceler dilerim kolay gele en çok sen yanasınzemuszemus
bende dün gece yaptım ilk defa çok sevdimm ama henüz topum ve lastiğim yok
şimdiii netten bakarak plates yaptım platesteki 2.günüm karın hareketlerinde bugün zorlandım çünkü dünden hamlık vardı üzaerimde yanlız anlayamadığım ben bunları yaparken çok terlemiyorum zayıflama olmayacak gibi geliyo yoksa sadece vücut mu forma girecek birde bu dvd nin fiyatı ne kadar bilen var mı netten hergün takip etsem kota olur 1500:)