kızlarrr yaaaa nerden yapıonuz bunu.tv denmi izlionuz.iyide benim vaktim olmuyoki.
netten de bölük pörçük oluo hangisini yapcağımı şaşırıom.
napim akıl verin.cd sini alan varmı.
cdsinimi alim.
sizde top falan varmı evde yapanlar???
Adet dönemimde olmama ragmen bende bugün plates setlerimin elime ulasmasi ile plates cilginligina katildim:)))
Yani sira diyette yapiyorum.Sabahlari 30/45 dk arasi tempolu yürüyüs yapiyorum.Hemen eve gelip plates yapiyorum.Sonra hafif bir kahvalti.Derken saat 11 oluyor.Ögle yemegini hazirla evi toparla temizle tekrar yürüyüse cikiyorum.Aksamlarida 30 dk kadar plates yapmayi planliyorum.
Bakalim bu tempoda 22 Temmuza kadar kac kilo verebilip kac bede incelebilecegim??
Bir fikri olan varmi:)??
Unutmadan spora baslamadan önce L_carnitin aliyorum!!
canım netten mi yapıon platesi yoksa cd denmi
Cnm bakis acisina bagli sanirim.Bence gayet güzel SIK vede cok rahatlatici bir bayan Ebru salli.Ayrica tonlarca para döküp spor salonlarina gitmektende kurtariyo bizi.Evimizin rahatliginda cok pratik bir sekilde plates yapioruz.Arkadaşlar azminize hayranım..Ben Ebru Şallıya dayanamıorum walla..O plates yaparkenki hareketleri konuşmaları sinir bozucu..
Nzl cim eger okul saatlerine denk geliyorsa sende netten videolarini izleyerek yapabilirsin.bende çok istiyorum aslında ama okul saatlerime uymuyr =/
plates topunu nerden temin edebilirim netten filan alablcğm siteler yada nerelerde hangi fiyata bulunur biri bana yardımcı olurmu ?
Nzl cim eger okul saatlerine denk geliyorsa sende netten videolarini izleyerek yapabilirsin. Sanirim bir cok interet sitesinde satisi yapiliyormus.Ben yurtdisinda yasadigim icin burada bulmak kolay oldu benim icin.[/QUOTE .!.:tmm cnm sitelere bir bakıyım ben (=
gübüşşşşşşş bari zorlama kendini sakın karın hareketlerinde,nekadar oldu senin sezertan olalı???geri kalan kızlar yanmaya devam pazarda durmak yok zaten duramıyorum yapmazsam o günüm mutsuz geçio enerjimi depolıyom pilatesle 4ay oldu:)))devam yazında devam durmak yok yanmaya devam manken gibiyiz kızlar en güzel biziz en sağlıklı biziz neden çünkü pilates yapıyoruz
Kizlar dün günüm o kadar iyi gectiki.
Sabah saat 8,20 de tempolu arazi yürüyüsüe ciktim.Inisli cikisli engebeli bir parkur:)
Saat 9.10 da eve geldim suyumu ictim ve ebru ile platese basladim.
Daha sonra kahvaltimi yaptim
Temizlik yemek yaptiktan sonra 45 dk süren yine ayni parkurda tempolu yürüyüs yaptim.
Cocuklarimi alip eve geldim yemegimi yedim.
45 dk kondisyon bisikleti sürdüm
30 dk plates yaptim.
Dusumu aldim
Bir fican elma cayi ictim.
Veee bebekler gibi uyudum:ecrin_bebek:
şekerim bu nasıl bi tempo birden yüklenme bence bukadar plates ve 30dlik yürüyüş yeterli bence az yap hergün yap böyle birden yüklenirsen çabuk sıkılırsın 22 temmuzda ne var ayrıca düğünmü???:jeyyar:ayrıca bu olayı hayat felsefesi haline getiriyoruz unutmayın arkadaşlar hep böyle spor yapacaz haep az yice sağlıklı yicez ve hep güzel ve fit kalıcaz sırnaşık şeysırnaşık şey
merak ettim bu likit L_carnitinimide nedir acaba bırde ınternetten vıdeo ları nasıl ındırıyorsunuz ben ındırdım ama medıa player da calışmadı
Beremcim L_carnitin yaglari spor ile birlikte daha cabuk yakilmasini ve kasa cevirmesini saglayan sivi bir destek ürünü.Tabletleride var ama ben sivi yani likit olani tercih ediyorum.Daha cabuk cözümleniyor vucutta.L_carnitin ilac degildir!!!
Ayrica videolar icin codec eksigi vardir pc de.O yüzden acilmiyordur cnm.