Ebru Şallı ile her sabah yapanlar buraya.

kızlar ben dvdsini aldım ama bişeyi anlamadım
ısınma egzersiz,top,lastik böyle devam ediyo
şimdi nasıl yapıcam ben yani ısınma yapıcam sora nasıl devam edicem
vafers bana da bi el at canım ya bazı rahatsızlıklarım var o yüzden şimdiki hareketler ağır geliyo başlangıcı dvdden yapmam lazım ama hiç bişe anlamadım

Son düzenleme:
tatlım ebru şallı nın dvdsini aldın değilmi?orda zaten hergün rütin yapacağın hareketler var nefesle onlarla başlayıp devam eden hareketler var bence her sabah programdan takip edersen daha iyi,sabah 10:20 de var sabah 6da var ve gece 1de var canım,zaten o ilk cd başlangıç cdsi o hareketleri hergün rütin yapabilirsin elli dak.tabi sen ayarla artık biraz lastik hareketi bi gün topla yap dvdyi almadığım için içeriği pek bilemiyorum ama bel fıtığı boyun fıtığı gibi omurga sorunların yoksa gayet rahat yaparsın:)pilates dolu günler....

kızlar ben dvdsini aldım ama bişeyi anlamadım
ısınma egzersiz,top,lastik böyle devam ediyo
şimdi nasıl yapıcam ben yani ısınma yapıcam sora nasıl devam edicem
vafers bana da bi el at canım ya bazı rahatsızlıklarım var o yüzden şimdiki hareketler ağır geliyo başlangıcı dvdden yapmam lazım ama hiç bişe anlamadım

bende var
dvd deki gibi sırayla devam ediceksin topum yokken tok egzersizlerini atlıyodum lastik yerine eski bi tülbent kullanıyorum onunla gerdiriyorum o yay gibi aletide hiç kullanmadım hareketleri onsuz yapıyorum

canım çok şükür fıtık falan yok da kan rahatsızlığı var çok yorucu sporlar yasak benim programdaki bayağı ilerletmiş biraz ağır geldi şimdilik hafif hafif başlıyım dedim azar azar programa da yetişcem inşallah
tatlım ebru şallı nın dvdsini aldın değilmi?orda zaten hergün rütin yapacağın hareketler var nefesle onlarla başlayıp devam eden hareketler var bence her sabah programdan takip edersen daha iyi,sabah 10:20 de var sabah 6da var ve gece 1de var canım,zaten o ilk cd başlangıç cdsi o hareketleri hergün rütin yapabilirsin elli dak.tabi sen ayarla artık biraz lastik hareketi bi gün topla yap dvdyi almadığım için içeriği pek bilemiyorum ama bel fıtığı boyun fıtığı gibi omurga sorunların yoksa gayet rahat yaparsın:)pilates dolu günler....

Allah iyiliğini versin hemi tülbentle oluyomu sakatlanmıyasın sora canımŞeniz
bende var
dvd deki gibi sırayla devam ediceksin topum yokken tok egzersizlerini atlıyodum lastik yerine eski bi tülbent kullanıyorum onunla gerdiriyorum o yay gibi aletide hiç kullanmadım hareketleri onsuz yapıyorum

Bende her sabah yapıyorum ama top ve lastik yok bende de buralarda da bulamadım hepsi burada da varmış oradan alacağım ama gelene kadar program tatile girecek ne zaman girecek tatile bilen varmı?

Bende her sabah yapıyorum ama top ve lastik yok bende de buralarda da bulamadım hepsi burada da varmış oradan alacağım ama gelene kadar program tatile girecek ne zaman girecek tatile bilen varmı?

ya ben bugun arkadaşımdan duydum lastık yerıne ince kılotlu corap kullanıyolarmış şok oldum hiç aklıma gelmez dı yarın denıycem bakalım nasıl olacak topum var da lastık bulamadım ben cok terlıyorum plates yaparken sızde de öylemı oluyo arkadaslar

evet kızlar terlemek normal terledikçe toksin ve yağ atıtyoruz yuppi:)şekerim leylekçim biz 8aydır yaptığımız için her geçen gün ilerliyor zorlaşıyor ama bize zor gelmio tabi vucut esnedi,sende o ilk başalngıç dvdiyle başal yeni sezona kadar yeni sezonda bizle devam edersin ne güzel yaaa kızlar yanıyoruzzzzzzzzzzz:))))delikafadulden

bende yapcam yrn sabah inşallah :)))) hevesledmm :)

:)))

merhaba kızlar ; bi başka topik de var bu konuyla ilgili gerçi oraya yazıyordum ama sanırım buraya da yazmalıyım :)))
ben de yapanlardanım ,öyle moda girdim ki ben lastik ve topu aldım :) nette daha ucuz arkadaşlar eğer bunlarsız yapanlar varsaa alsın derim ben ..,çünkü ben de aletsiz yapıyordum evde düzenli olarak ama inanın lastik ile daha zorlanıyorsunuz ve daha da yorucu oluyor yani ..yağlar daha çabuk gider :)) ama inanın çok ama çok rahatlıyorum kim ne derse desin ..hele streçe bayılıyorum ...
alıyorum pozitifi veriyorum negatifi :)))
kaydirigubbakcemile2

strech cok rahatlatıyo bende bayılıyorum sağolsun ebru şallı valla bravo kadına nasıl yapıcaz nasıl edıcez derken cıktı geldı hepımıze ögretıyo platesi

bıttım ben bugun süper terledım yuzumden bıle ter cıktı atıyoruz toksınlerı . çok güzeldı kalça günü

aynen harika bir gündü kanter içinde kaldım akşam üstüde 45dk taktım ıpodumu yaptım yürüyüşümü ohhh deymeyin keyfime amanın amanın yanıyoruz ya gitti benimde 3kg o h oh daha 3kg daha attıkmı işte yaza ve denize hazırım ya benim dört ay doldu pilateste dört ay sonunda anca verdim işte kg ama acayip inceldim yaaa belim var artık gitar gibi oldum:))))))))yuppiiiiii yarın top günü amanın kızlar boğazıda kestinizmi yani öle hamur işleri çörekler börekleri kastediom valla verilio çatır çatır:)))))))

vafers süpersın valla yuruyuş falan ohhhhhhhhh kendımıze deger verıyoruz en onemlısı bu bence kendımızı seversek hayat daha da guzel gıdıyor. top gunu de eglencelı oluyor benım cok hoşuma gıdıyo sabah yıne ter atarız bol bol. yazında börek çörek yenmıo zaten kavun karpuz ıdare ederız işte

yaa ben dün kaçırdım ama eski bölümlerinden yaptım :) kalça gününü kaçırdııııııııııım netten bakayım bakalım :))

X