kızlar ben dvdsini aldım ama bişeyi anlamadım
ısınma egzersiz,top,lastik böyle devam ediyo
şimdi nasıl yapıcam ben yani ısınma yapıcam sora nasıl devam edicem
vafers bana da bi el at canım ya bazı rahatsızlıklarım var o yüzden şimdiki hareketler ağır geliyo başlangıcı dvdden yapmam lazım ama hiç bişe anlamadım
tatlım ebru şallı nın dvdsini aldın değilmi?orda zaten hergün rütin yapacağın hareketler var nefesle onlarla başlayıp devam eden hareketler var bence her sabah programdan takip edersen daha iyi,sabah 10:20 de var sabah 6da var ve gece 1de var canım,zaten o ilk cd başlangıç cdsi o hareketleri hergün rütin yapabilirsin elli dak.tabi sen ayarla artık biraz lastik hareketi bi gün topla yap dvdyi almadığım için içeriği pek bilemiyorum ama bel fıtığı boyun fıtığı gibi omurga sorunların yoksa gayet rahat yaparsın:)pilates dolu günler....
bende var
dvd deki gibi sırayla devam ediceksin topum yokken tok egzersizlerini atlıyodum lastik yerine eski bi tülbent kullanıyorum onunla gerdiriyorum o yay gibi aletide hiç kullanmadım hareketleri onsuz yapıyorum
Bende her sabah yapıyorum ama top ve lastik yok bende de buralarda da bulamadım hepsi burada da varmış oradan alacağım ama gelene kadar program tatile girecek ne zaman girecek tatile bilen varmı?
oluyo ayol çokta güzel oluyo sırnaşık şey bazı spor programlarında havluyla bile yapıyolar önemli olan gerdirmekAllah iyiliğini versin hemi tülbentle oluyomu sakatlanmıyasın sora canımŞeniz
bende yapcam yrn sabah inşallah :)))) hevesledmm :)
strech cok rahatlatıyo bende bayılıyorum sağolsun ebru şallı valla bravo kadına nasıl yapıcaz nasıl edıcez derken cıktı geldı hepımıze ögretıyo platesi