dün netten kalça hareketlerini yaptım ama yüzüstü yatıp kalçayı yerden kaldıran hareketlerin hiç birini yapamadım çok zor geldi bide ben sadece bel bölgemi inceltmek istiyorum platesde hiç bel yapıldığına rast gelmedim acaba bilenler var mı
saol tatlımmbel inceltmek için twist iyidir..
ayrıca pilates ile obligs kaların calısır
agırlık da bel kaslarını calıstırır..ayakta dur 2kgluk dumbell al aline.bır saga bır sola yandan egıl.
ayrıca ayakta dur yanlara esne.
kolay gelsın
ebru basbas bağırıyor kıs :) yan obligs beli inceltir diye :))) yap ama yılma :))) ilk başlar ben de zorlanıyordum şimdi yapıyorum :) sinir olurdum ebru yaparken :)))) ama oluyor artık ...dün netten kalça hareketlerini yaptım ama yüzüstü yatıp kalçayı yerden kaldıran hareketlerin hiç birini yapamadım çok zor geldi bide ben sadece bel bölgemi inceltmek istiyorum platesde hiç bel yapıldığına rast gelmedim acaba bilenler var mı
kızlar program bittimi?
kızlar ben daha yeni dvd sini aldım siz hangi saatlerde ytapıyorsunuz yemekten önce yada yemekten sonra nezaman daha etkili olur?
Arkadaşlar azminize hayranım..Ben Ebru Şallıya dayanamıorum walla..O plates yaparkenki hareketleri konuşmaları sinir bozucu..