Ebru Şallı ile her sabah yapanlar buraya.

bel inceltmek için twist iyidir..

ayrıca pilates ile obligs kaların calısır

agırlık da bel kaslarını calıstırır..ayakta dur 2kgluk dumbell al aline.bır saga bır sola yandan egıl.

ayrıca ayakta dur yanlara esne.

kolay gelsın

saol tatlımm

ebru basbas bağırıyor kıs :) yan obligs beli inceltir diye :))) yap ama yılma :))) ilk başlar ben de zorlanıyordum şimdi yapıyorum :) sinir olurdum ebru yaparken :)))) ama oluyor artık ...

kızlar program bittimi?

haftaya tatile giriyor ancak tekrarları olacakmış :)) bi de 2. dvd si çıkacakmışşşşşşş ..

kızlar ben daha yeni dvd sini aldım siz hangi saatlerde ytapıyorsunuz yemekten önce yada yemekten sonra nezaman daha etkili olur?

kızlar ben daha yeni dvd sini aldım siz hangi saatlerde ytapıyorsunuz yemekten önce yada yemekten sonra nezaman daha etkili olur?

Pilates yapmadan önce en erken 2 saat önce yemeginizi yemis olmaniz gerekiyor...
Dolu bir migdeyle pilates yapmak dogru degildir...
Ama eger cok ac iseniz az miktarda meyve yiyebilirsiniz...

link verilmioo ama sana hepsi burda diyim sen anla :)) gerçekten böyle uygun etrafa göre..

ben orda top ,lastik ve duble aldım 47 tl ye :)) önce her yere gittim araştırdım fiyatları ...pahalıydı .) buraya bak önce ok mi ?

bende 1hafta yapmıştım çok etkisini gördüm gerçektenn

meraba öncelikle ben yeni gördüm buradaki yazıyı bende baslıcam artık yarından itibaren ama bsey

sormak istiyorum ben

boy uzatırmı?

17 yasındayım boyum 155 cm ve cok üzülüyorum plates uzatırmı acaba ???

tabi bide vücüdumun sıkılasması icin yapıcm bu sporu

daha öncede bu soru sorulmuştu ordada arkadaşlar boy uzatmayacağını sadece yapılan hareketle bütün omurlar ve kemiklerin açıldığını söylemişti o yüzden insan daha düzgün vücuda sahip olduğu için tabi daha gösterişli ve uzun gözüküyomuş

bende hep ebruyla yaptım pilates bide dvd sini aldım yeni ama sanki umduğum gibi çıkmadı hareketler az gibi geldi ama topla olanlar iyi gibi ama topum yok lastiklerim varda bende top almayı düşünüyorum netten dediğinz yerden teşekkürlerr :)))

Arkadaşlar azminize hayranım..Ben Ebru Şallıya dayanamıorum walla..O plates yaparkenki hareketleri konuşmaları sinir bozucu..

Kadın orada ciddi bir efor sarfederken, bir yandan da konuşup anlatmaya çalışıyor... Üstüne tüm bunları canlı yayında yapıyor... Biz de takdir edip, sporuna bakıp, uygulayacağımıza, seyredip sinir olmayı tercih ediyoruz, öyle mi sırnaşık şey

Bizim sinir bozucu hallerimiz olmasın ama kocaman popomuz, yağlı karnımız olsun.. Peki :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…