Ebru Şallı ile her sabah yapanlar buraya.

Bende sana katılıyorum.Kilo derdim yok sadece ileriki yaşlarda kireçlenme olmamak için yapıyorum birkaç yerde bende okudum spor hocaları ona kızıyor 2 günde plates eğitmeni oldu gibi laflar söylüyorlar o çok iyi bilenlerde televizyonlarla anlaşşın bize bu işin madem doğrusunu göstersinler bizde evimizde doğru spor yapalım,ama bunun için girişimde bulunanda yok.Bizim ülkemizde meyve veren ağaç her zaman taşlanır.Ben memnunum evimde bedava spor yapmaktan enazımdan kaslarım açılıyor hamlıktan kurtuluyor. :lepi: :lepi:

evet herkesın spor salonuna gıdecek parasıda olmayabılır vaktıde uzmanlar ancak konusuyor yok hocasız yapmayın dıye haklı olabılırler ama ımkanlar bole ucuz degılkı hocalar

kizlarrrrr pilatessss nasil gidiyorrrr?? bikac gundur bomba gibiyimm...dizlerim catur cutur sesler cikartiyor nasil rahatliyorum sonraaakaydirigubbakcemile2 kanalin kendi sitesinden acilmiyorda indirilmiyorda..bosuna ugrasmayin benimki sinirsizz onunla alakasi yok yani kotu yuklenmis videolar..kac kez mail attim sonuc yine ayni..senağlama

bende başladım iki gündür yapıyorum.. ama platestenmi yoksa ip atlamayada başladım ondanmı bilemiyorum acayıp karın kaslarım agrıyo..
azimliyim bu sefer istediğim kiloya kavuşucam inşallah..

bende başladım iki gündür yapıyorum.. ama platestenmi yoksa ip atlamayada başladım ondanmı bilemiyorum acayıp karın kaslarım agrıyo..
azimliyim bu sefer istediğim kiloya kavuşucam inşallah..

once agri sizi olur amaa sonra gecer..muthis rahatlatiyor...kaydirigubbakcemile2

arkadaşlara benm kablosuz sınırsıızz ve hızlı da, dün 1 videoyu sabahtan akşama kadar indiremedi, kapattım sonunda, indirenler nerden indirdi, paylasabilirmisiniz??

arkadaşlar hareketlerin bir kısmının resmi,dik oturamıyorum diye bir sayfa var imaj topiğinde orada bir arkadaş eklemiş fotoları.

pardon yanlış olmuş.imaj herşeydir de alt forum beni baştan yaratın.orada da dik oturamıyan varmı konusunun 2. sayfasında.bence resimleri kopyalayın sonra büyütün yazıları silik biraz.

arkadaşlar pilates yapanalr paylaşalımmmı konusundada var linkler bakın:)ayrıca karın kaslarının ağrıaması normal yağların eriyor işte bu iyiyye işaret:)))devam yanamya devammm:))))

plates yapalım
göbeklerden kurtulalım
daha güzel olalım
kıskananları çatlatalım...

yenı sloganım nasıl:)

bugun nasil gecti kizlar ben terledimm ebruda ter akiyor ilkkez dedii cidden kalcam yerinden cikacakti cok acidisenağlama
ama oyle bir motive ediyor ki bu hareket selulite birebir diyor ben zatenn gonullu yapiyorummkaydirigubbakcemile3
bu aralar tatli krizinden cikamiyorummm..senağlamabu sorunuda atlatirsam iyi olacak..
yaz sezonu acildi deli gibi kilo vermisim simdi alirsammm cildiririmm:eek:

haydi kızlar :))
yaa azcık daha kontrollü yesem de bu kadar spor işe yarasa bari...

harikasınız kızlar işte bu yanmktan zevk almak:)))bugünde top günü daha feci yanalım endorfin tavan yapsın havalarda uçalım mutluluktan seviyoruz biz pilatesi çünkü bedenimizi seviyoruz çünkü çokk güzeliz pilateste güzelliğimize güzellik sağlığımıza sağlık katıyor:)))

harikasınız kızlar işte bu yanmktan zevk almak:)))bugünde top günü daha feci yanalım endorfin tavan yapsın havalarda uçalım mutluluktan seviyoruz biz pilatesi çünkü bedenimizi seviyoruz çünkü çokk güzeliz pilateste güzelliğimize güzellik sağlığımıza sağlık katıyor:)))

kesinlikle sakın pes etmek yok en güzel şey spor yapmak birazda yemenize dikkat ettinizmi tamamdır kim tutarki bizi dimi kızlarrr:hooray::hooray::teytey::teytey::teytey:kilolar aynen aşağı

bugunn zor yaptim heryerim dunden feci agriyordu...en sevdigim esnemeyi bile zor yaptim bacak arkalarim muthis aciyordu ama yaptim mi yine deee yaptimm:sm_cool:pes ettim mi etmedimm:sm_cool:
yarinda yapacam pazar gunu tatil yapacam:1rolleyes: haftasonu daha gec baslasa guzel olacak duyurulurrr:dilcikar:

gübüşşşşşşş bari zorlama kendini sakın karın hareketlerinde,nekadar oldu senin sezertan olalı???geri kalan kızlar yanmaya devam pazarda durmak yok zaten duramıyorum yapmazsam o günüm mutsuz geçio enerjimi depolıyom pilatesle 4ay oldu:)))devam yazında devam durmak yok yanmaya devam manken gibiyiz kızlar en güzel biziz en sağlıklı biziz neden çünkü pilates yapıyoruz:eek:

benım sırt agrılarım plates le gectı gecen gun doktora gıtmıştım bacak agrılarım ıcın orda broşur vardı fızık tedavı hemen hemen aynı hareketler acaba gunde 1 defadan fazla yapılırmı bunu merak edıyorum bılen varsa cevap verebılırmı acaba (yanı bır kaç saat yapılırmı)

kızlarrr yaaaa nerden yapıonuz bunu.tv denmi izlionuz.iyide benim vaktim olmuyoki.
netten de bölük pörçük oluo hangisini yapcağımı şaşırıom.
napim akıl verin.cd sini alan varmı.
cdsinimi alim.
sizde top falan varmı evde yapanlar???

X