- 13 Şubat 2008
- 535
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar yapmak isteyen her türlü yapar ama yapmak istemeyende bir sürü bahaneler bulur kadın tekniğini öğretiyor zaten olağan üstü hareketler değil nefesle yaplıo hergün ana prensibleri veriyor onları söyleyenler biraz çekemeyenler kadın köylerdeki kadınlara bile pilatesi ve spor sevgisini aşıladı yani bizim ülkemizde yermeye bayılırlar zaten o söyleyenler yapmasın ozaaman memnun olanalr yapıolar beceremeyenlerde çamur atıyor işte...valla netten araştırın arkadaşlar her türlü alet edavata dvdye ulaşabilirsiniz yeni başalayanlar ilk dvdyi alsınlar gittigidiyordada setler var dvdli hemde bi bakın araştırın isterseniz herşey olur..sağlıklı kalın spor yapın...
kızlar ben dvdsinden yapmaya başladım bugün ikinci günüm ama daha ne top aldım ne lastik bunları almadan yapsam olur mu top felan zor geldi biraz sanki dengemi kuramıcam üstünde felan sadece topsuz ve lastiksiz olan egzersizleri yapsam olmaz mıı? gerçi hep aynı hareketleri yapmak zorunda kalıcam o zamanda ne kadar bi gelişme sağlarım bilmiyorum...