Ebru Şallı ile her sabah yapanlar buraya.

ben ebru şallının tv8 deki videolarını indirmiştim ebruli programının ilk bölümüyle başlamıştım evde kendim yaptım yani. Ebru şallı gerçekten güzel anlatıyor. Yapılan yanlışları falan da gösterdiği için hata yapma riski fazla olmuyor evdede yapılırken. Ama doğumdan sonra bence karınla başlama hiç karın çalışmadığın için belin boynun falan tutulabilir, karın kası kuvvetli olmadığı için. ilk dvd ile 1-2 hafta yap sonra 2. dvdye geç ondan sonra karın yap bence.

haklısın canım ya 1 hafta 1,1 hafta 2 yaparım dediğin gibi

su yan yatip bacak kaldirma egzersizi var ya, onu cok seviyorum. O kadar beynime islemis ki bazen oyle durup dururken icimden point, flex, tekrar point geri döön diyorum :KK70:D

slm 2 gündür başladım yeni sezona ama hamlamışım her yerim ağrıyor ne zaman geçicek bu ağrılar

yani bırakmayı düşünmüyorum hafta sonu da varmış ta sadece 5 gün yapmak istiyorum

başka yapanlar yokmu pilates

teşekkürler cevap verdiğin için Mermaid26 :KK34:

Kizlar benim yaklasik 4-5 kilo kadar fazlam var. 3 haftadir da plates yapiyorum sanki ufaktan bi toparlanma oldu gibi ama acaba o fazla kilolari verip sonra mi devam etsem daha iyi?
cunku yaglarimi kasa donusturerek kalici olmalarindan korkuyorum :KK50:

Herkese merabalar bende 2 yil once ebruyla baslmasitim bir sezon yaptim cok faydasini gordum..gecen yil yoktu tembellkik yaptim marta kadar yapmamasitim temmuzdan itibaren..daha sonra trt 3 de haydi spora programila martta tekrar basladim agustosa kadar yaptim ramazanda birakmistim ebruyla tekrar basladim bir hafta superdi ilk 2 gun agrialrim oldu elbet hamlamsiim ama gecti hafta sonu dinlenicem ins hafta ici tam gaz devam inssssss..
.

Kizlar benim yaklasik 4-5 kilo kadar fazlam var. 3 haftadir da plates yapiyorum sanki ufaktan bi toparlanma oldu gibi ama acaba o fazla kilolari verip sonra mi devam etsem daha iyi?
cunku yaglarimi kasa donusturerek kalici olmalarindan korkuyorum :KK50:
bende öyle düşünmüştüm ama bir ara kilolu olmama rağmen yaptım ve yediklerimden kıstım biraz ve ayda 1 kilo gitti toplamda 6 kilo verdim üstelik kas da oldu baya ama öyle şişman ve kaslı olanlar vardır yaa baya bir içirkin gözükür o şekilde olmadı yani. Benim de 8 kilo fazlam var şimdi ama yine yapıyorum düzenli bir saat de yürüyüş yapıyorum yanına. Ne kadar kilolu olsak da pilates yapınca zayıflamasan bile daralma oluyor genişleme hiç söz konusu değil, kilo vermeden de zayıflamış gibi gözüküyosun pilateste o yüzden ben yine başladım yapıyorum kilolar olmasına rağmen. Zayıflayacağım sonra biliyorum. Üstelik kaslar metabolizmayı hızlandırdığı için zayıflamak daha kolay oluyor pilatesle.

Yav amma terletıyor bu ebru ya dınlenmeden tam gaz valla sucuk gıbı oluyorum canım cıkıyor ama degıyor tabıı//)):KK52:
aynen :)) Bi de o hareketleri yaparken ben nefesi bile zor alıyorum canım çıkıyor o nasıl o kadar rahat konuşuyor çözemedim ben bir kere konuşmaya çalıştım egzersizleri yaparken kekeliyorum resmen :KK1: Kan ter içinde bir de uzun süre yapınca kaslarım yoruluyor titreme başlıyor bende.

aynen :)) Bi de o hareketleri yaparken ben nefesi bile zor alıyorum canım çıkıyor o nasıl o kadar rahat konuşuyor çözemedim ben bir kere konuşmaya çalıştım egzersizleri yaparken kekeliyorum resmen :KK1: Kan ter içinde bir de uzun süre yapınca kaslarım yoruluyor titreme başlıyor bende.

valla onu bende çok düsündüm:KK9::KK9:
zaten karnimi iceride tutmak icin canim cikiyo o halde nefesi zor aliyorum
birde o kadar cene caliyolar nasil beceriyolar acaba..
bigün bizde o dereceye gelebilcekmiyiz acaba:26:
Ama ben esneme de ilerleme kaydettim baya, artik dizime daha fazla yaklasabiliyorum:KK8:

merhabalar. ben de 2 sene önce yapmıştım ebruyla pilates. çok faydasını görmüştüm. daha sonrasında bıraktım tabii, tembellik işte. bu yayın döneminde tekrar başladım. ilk hafta çok zor geçti hamlaşmışım baya. hatta çok kızdım kendime bıraktığım için. çünkü insan kendini inanılmaz iyi hissediyor pilates yaparken, yaptıktan sonra. bu hafta daha iyi yapabiliyorum hareketleri. ama tabi ebruyu yakalamak ne mümkün. ne kadar hızlı yapıyo öyle :) nefes nefese kalıyorum yaparken :) zamanla daha iyi ayak uydurum herhalde :)

Kızlar bende hamilelik pilatesi yapıyorum haftada en az 3 sefer yapmaya çalışıyorum
inanın 1 günde farkediyor ya yaptığım günün ertesi günü kendimi daha dinç hissederek kalkıyorum yataktan

aynen :)) bi de o hareketleri yaparken ben nefesi bile zor alıyorum canım çıkıyor o nasıl o kadar rahat konuşuyor çözemedim ben bir kere konuşmaya çalıştım egzersizleri yaparken kekeliyorum resmen :KK1: Kan ter içinde bir de uzun süre yapınca kaslarım yoruluyor titreme başlıyor bende.
ay evet ya bende aynı sekılde ne konusması nefes bende zorlanıyorum karın ıcerı sık dıyınce sıkmaktan nefes alırken bıle zorlanıyorum kı nerde oyle konuscam o alısmıs bunyesı artık ona gore kolay kasları guclenmıs ondan oyle gayet rahat terlmıyor bıle kadın yaa ben terden vıcık vıcık oluyorum ama degıyoryaa..

merhaba kızlar bende yaz dönemınde ara verdım beyaz tv ebru dönünce geri başladım.ilk günler acı çektim ama şimdı haftaiçi haftasonu olarak yapıyorum.pilatesle hem ınceltır ama zayıflatmaz ama pilatesın ıçine hem diyet hem de yürüyüş katarsanız işte o zaman kilo kaybıda olur.bizzat ben yaşadım.şimdı yıne beslenmeme dikkat edıyorum ve de yürüyüşümü yapıyorum.ebruyla süper olcazzzzz

ben de katıldım aranıza arkadaşlar selam plates seti ve dvd sipariş ettim gelene kadar da netten başladım hem alışma olur diye, dvd 1 ile başladım 2 doğum yaptım ve hayatımda spor yapmamış biri olarak ikincisinde deforme oldum 21 kg almıştım çünkü, şu an 10 kg fazlam kaldı 7 kg verdim bazı sorularım var
doğum sonrası sarkmış ve buruşmuş bir karnım var :KK43:( gerçekten azimliyimdir her sabah 1 saat tavizsiz yapsam ve ciddi efor sarfetsem bu işe toplanır mı ne dersiniz 2. doğum çünkü işim zor, olmadı ameliyatla kestirip dooğğru çöpe yollarım bu karnı ne dersiniz umut var mı, yoksa direk bıçak altına mı yatayım 163 boy 64 kg ve 5-6 hamile boyutunda gevşek ve jöle kıvamında bir karın, ne dersiniz şansım var mı??

X