slm kızlar bende plates yapmak istiyorum ama neye nasıl başlayacağımı bilmiyorum çalışıyorum tv den yada netten takip etme şansım yok cd leri nasıl edinebilrim banada yardımcı olun birde ben kalçam kalsın ama göbüşüm gitsin istiyorum yani oda gitmesede olur kalçam küçük dahada küçülmesini istemiyorum plates bana ii gelirmi
mrh arkadaslar ben ebru sallının 2. dvd sinden yapıyorum yaklasık 3 haftadır falan top daha almadım top bölümünde egzersizleri tekrar ediyorum lastiğimde bildiğimiz muz coraplardan :) bu hafta finallerim oldugu için yapmıyorum ama faydasını görmeye basladım ve alısıncada bırakılmıyor yapmayınca kötü hissediyorum kendimi
slm arkadaşlar ben ebru şallının pilates ürünlerini almak istiyorum nerden bulabilirim.internetten alamam.lütfen yardımcı olun.spor malzemeleri satılan yerlerde var diyorlar ama çevremde böyle bi yer yok.mesela bakırköyde varmıdır böyle biyer?
Merhaba kizlar,
ya sizlere biseyler soracagim, gercekten pilatesin cok faydasini gördünüz mü? Bende ebru sallinn ilk cd´si var, ama bir türlü kendimi ikna edip baslayamiyorum, hatta kendime jimnastik icin minderde aldim...
Bana fikir verirseniz sevinirim... tesekkürler sevgiler
Merhaba kizlar,
ya sizlere biseyler soracagim, gercekten pilatesin cok faydasini gördünüz mü? Bende ebru sallinn ilk cd´si var, ama bir türlü kendimi ikna edip baslayamiyorum, hatta kendime jimnastik icin minderde aldim...
Bana fikir verirseniz sevinirim... tesekkürler sevgiler
slm.. Zeytinburnunda olivumda top shop var..canım..herbişeyini ordan alablirisn:))
kızlar ben ebru şallının dvdlerini almak istiyorum.
içinizde dvdlerini kullanarak yapanlar varsa paylaşabilirler mi?
hangisini önerirsiniz, yeni olan selülit savar nasıl?
canm ben 3 dvd sini de denedim eğer sorunun bölgeselse ki o bölgen basen - kalça ise kesnlkle selülitsavar cd si birebir 10 gündür yapıyorum inanılmaz farkettrdi, basenlerimi hiç eritemezdm nekadar spor yapsam da erimiyordu ama şu ana baya bir düzeldiler.. ama yok göbek ağrılıklıysa 1 cd.si yok komple istiyosan 2. cd si uygun ama işte 1 saati geçik sürüyor hepsi hergün düzenli yapmak gerekiyor bilgine..