Platesle birlikte yürüyüş yapılması daha uygun oluyor eğer yağ oranı fazlaysa vucutta.
Benim spora gittiğim yerdede bu şekilde söylemişlerdi bize..
Bence plates yapın ; fakat haftada 2- 3 günüde tempolu bir yüryüşe ayırın.
Ben bu kiloda sıkılaşıp kalın bir vücudumun olmasından korktum açıkcası.
O zaman pilates ve walk at home birlikte iyi gider.
Merhaba arkadaşlar. Ben de 1 hafta önce pilates yapmaya başladım ve inanılmaz zevk aldım. Vücudumdaki değişimi şimdiden fark ediyorum ancak nette gezinirken pilatesin eğer fazla kilolar varsa zayıfladıktan sonra yapılmasının daha doğru olacağını duydum. Kilolu değilim balık etli diye tabir edilen bir vücudum var. 3 4 kilo vermek istiyorum. Şimdi ben pilates yapmayayım mı? Yoksa pilates yanında yürüyüş falan mı yapayım. Kafam karıştı :97:
Plates çok zevkli bir spor :) Ebru Şallıyla pilates yapmaya 3 ay önce başladım gelecek ay netten topunu ve diğer pilates ürünlerini ısmarlıyacağım şimdilik yastıkla idare ediyorumTam anlamıyla 15 gündür diyetimle beraber ciddiye alarak yapıyorum ve 10 günde karnımda fazlalık olan şiş indi ve vücudum sıkılaştı.. Platesten sonra yeşilçayımı da mutlaka içiyorum hedefim 1 ay da 1 kilo vermek hadi olmadı gram vermek
ben bi düzene sokamadım bigün yapıyorum bigün yapmıyorumartık düzenli bişekilde hergün yapmaya çalışıcam büyük topum var ama benimde lastiklerim yok nerden alabilirim kızlar nereyi önerirsiniz birde bu lastiklerin 3 çeşidi var sanırım dimi zorluk derecesine göre hafif orta zor diye?ebru küçük topla bacak egzersizleride yapıyor gördünüzmü onu ondanda alsammı ki acaba:26:
ben de ebru şallının dvd sini aldım ve 2 haftadadır yapıyorum ve kendimi müthiş dinç hissediyorum üzerimdeki ağırlık kalkıyor yalnız pilates topum yoktu hızımı alamadım top dvd pompa ve bant da sipariş verdim üstelik sandığımdan daha düşük bir fiyata
ya herşey iyi güzel hoşta şu eren hoca 3 sezondur orda ben kadında hiç incelme görmüyorum.koları göbeği var gibi geliyor dolgun dolgun sanki.
mrh canım bende biraz sonra ilk miladımı atacagım insallah sen ne kadar sürede sıkılasmaya basladın kilon boun kac bua arada benim kılom yok ama kilo verdiğim için sıkılasmam gerekiyor