Ebru Şallı ile her sabah yapanlar buraya.

arkadaşlar benim gönüllü olacak birinden bir ricam olacak. ben tv8 sitesinden pilates videoları indirmeye çalıştım ama bir türlü üyelik yapamadım. sorun ne anlamıyorum. en az 10 kere denedim. kod hatası falan diyor. benim bilgisayar ayarlarımdan kaynaklanıyor olabilir.
şimdi sizden ricam şu: biriniz bana bir üyelik alıp kullanıcı adını ve şifresini mesaj atabilir mi? biliyorum biraz garip bir talep oldu ama yardımcı olana minnettar olurum. şimdiden çok çok çok teşekkürler

ya ben aldım platesi ayda 1 ,:gitme:2 defa yapıyorum ne uyusuk bi kızım ya off off

ben kendım yapıyorum 15 dk suruyo ebru aynı hareketlerı 1 saatte yapıyo arada konusuyo vs
en guzellerınden 10 hareket sectım kartona cızdım sırayla yapıyorum fazdasınıda gördum
ebru sallı bence cok guzel bısey yapıyor insanları guzellestırmek ve saglıgına kavusturmak adına kadın 2 buklum oluyo tv karsısında helal olsun
bı spor ıcın ugrasan bıde sıgarayı bıraktırmaya çalısanlar buyuk sevap ısliyo valla

arkadaşlar benim gönüllü olacak birinden bir ricam olacak. ben tv8 sitesinden pilates videoları indirmeye çalıştım ama bir türlü üyelik yapamadım. sorun ne anlamıyorum. en az 10 kere denedim. kod hatası falan diyor. benim bilgisayar ayarlarımdan kaynaklanıyor olabilir.
şimdi sizden ricam şu: biriniz bana bir üyelik alıp kullanıcı adını ve şifresini mesaj atabilir mi? biliyorum biraz garip bir talep oldu ama yardımcı olana minnettar olurum. şimdiden çok çok çok teşekkürler

aynı sorun bende de var indiremiyorum mecbur oradan izliyorum. bende 1 hafta yaptım sonra hasta oldum şimdi yine başladım resmen bağımlılık yapıyor, öyle bir çalışmış ki karın kaslarım öksürürken acıyor resmen ama bundan mutlu oluyorum :)

bende tv8 artik yok yaasenağlamaguzel oluyordu hergun takip etmek cokta faydasini gordum..ualnizda yapamiyorum..ebru arada cok konussada nasil gecti anlamiyordum..keske her tv de turk kadinlari icin guzel isler yapsalar..sabah tv acamiyorum ya senaryo olaylar yada cinayetler..tv8 sabah ebruyla spor yapiyordum sonrada islerimi hallediyordum iyi oluyordu-tatlicadiarzu-
kizlar kanalin sitesinden indirilmiyor kalitesiz yuklemisler sanirim acilmiyorda mailde attim ama bisey degismedi..

bende tv8 artik yok yaasenağlamaguzel oluyordu hergun takip etmek cokta faydasini gordum..ualnizda yapamiyorum..ebru arada cok konussada nasil gecti anlamiyordum..keske her tv de turk kadinlari icin guzel isler yapsalar..sabah tv acamiyorum ya senaryo olaylar yada cinayetler..tv8 sabah ebruyla spor yapiyordum sonrada islerimi hallediyordum iyi oluyordu-tatlicadiarzu-
kizlar kanalin sitesinden indirilmiyor kalitesiz yuklemisler sanirim acilmiyorda mailde attim ama bisey degismedi..

cnm cd si dışarıda ya da nette satılıyor istersen al...

ben yaptım önce bendede ağrı oluyordu sonra ebru şallı aç karnına yapmayın demişti sonra aç karnına yapmadım ama bel ağrılarım öncelikle onlar geçti sonra kendimi zinde hissettim biraz daha büyüyor uzuyor gibi insan ergen dönemindeki çocuklar yapsa uzarlar herhalde

bende hergün yapmaya çalışıyorum.haftada en az 3 gün yapılması gerekiyomuş ama hergün yapılırsa zenci poposuna daha çok yaklaşıcaz hanımlar :lepi:

2 haftadır yapıorum bende hafta içi hergün kendimi cok rahatlamıs hissediyorum valla :teytey:

plates çok güzel fakat ebru şallıya kıl oluyorum çok güzeel evvveet harika nefeeess aalll veeerr all veerrr evvveeett çok güzell zaten hergün aynı hareketler olduğundan hergün onunla beraber yapmaya gerer yok ben kendi kendime yapıyorum çokta memnunum önemli olan doğru nefes alıp vermeyi öğrenmek

X