Ebru Şallı ile her sabah yapanlar buraya.

karar verdim bende başlıycm 1-2 kilo fazlam var onları verebiliyodum ama yazdıklarınızdan anladım ki benim birde plates yapmam gerekiyo bakalım bu gece tekrarından bende izliycem yapıcam topum lastigim hiç bişeyım yok. Eğer yapabilirsem onlarıda alırım erisin göbekler dimi kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

ben pilates yaptım hergün ebru şallı ile her sabah tv den selülitlerimden kurtuldum çok faydasını gördüm herkese tavsiye ederim

kızlar 5-6 aydır pilates yapıyorum.lastik almamıştım.kalın bir opak çorap işimi görmüstü.. şimdi lastik almaya nıyetlıyım. high tension(yüksek sertlık)bir sey almayı düşünüyorum.direnç istesin... ama boyu konusunda tereddütteyim. ebru sallının pilatesını takıp edıyorum. 120cm mı 180cm mı tavsıye edersınız o hareketler ıcın??

ya kızlar siz nereden yapıyorsunuz bu ebrunun pilatesini ben dvdsini aldım ama yeterli olmuyor tv8d yapıyordum hergün kanalda sorunvar sanırım sesi falan yok bazende kesiliy sizdede öylemi

kızlar 5-6 aydır pilates yapıyorum.lastik almamıştım.kalın bir opak çorap işimi görmüstü.. şimdi lastik almaya nıyetlıyım. high tension(yüksek sertlık)bir sey almayı düşünüyorum.direnç istesin... ama boyu konusunda tereddütteyim. ebru sallının pilatesını takıp edıyorum. 120cm mı 180cm mı tavsıye edersınız o hareketler ıcın??

yok ya orta sertlik yeterli..eğer sen ağır sporlar yapıyorsan al derim ama..ebrunun yaptığı o hareketler için orta yeterli..zaten o da bayaa serttttt ..

Kadın orada ciddi bir efor sarfederken, bir yandan da konuşup anlatmaya çalışıyor... Üstüne tüm bunları canlı yayında yapıyor... Biz de takdir edip, sporuna bakıp, uygulayacağımıza, seyredip sinir olmayı tercih ediyoruz, öyle mi sırnaşık şey

Bizim sinir bozucu hallerimiz olmasın ama kocaman popomuz, yağlı karnımız olsun.. Peki :kedi:

ben de aynen katılıyorum...ilk başlarda gerçekten diyordum sus ebru diye ama..şimdi yaa hem konuşup hem de nasıl yapıor diye takdir ediyorum kadını....yaptığı kolay bir şey değil valahi..bence katlanamayanlar pilatesi ciddiye almayanlardır...çünkü ben hareketlere yönelip konsantre olduğumda kadının konuşması beni rahattıyor bazen duymuyorum bilee..canımın sıkılmasını önlüyor bi bakıma..bu da bir görüş açısı tabii

Az önce hepsiburada'dan Ebru Şallı dvd mi aldım topum zaten vardı bir de ip aldım bekliyorum sabırsızlıkla...ınşallah simitlerimden kurtulurum :kedi: :kedi:
bu arada bu dvd muhtemelen yarım saat 45 dakikadır sizce haftada kaç kez yapmalıyım?

hergün çıkan programda zaten ortalama o kadar sürüyo yani 45 dk sen fırsatın varsa hergün yap bence

Programı hiç tamamen izlememiştim her gün yapmaya çalışırım o zaman artık başlayıp başlayıp bırakmaktan ve göbüşümden çok sıkıldım :KK43:

başarmak sitiyorsan sabret tatlım ben bi hafta sadece bi hafta düzenli yapmama rağmen çok güzel şekle girdim biliyo musun tabi devam etmedim çnkü çok fazlam yok görenler ne yaptın ne güzel vücudun olmuş forma girmişsin dedi hep bana azmet gerçekten faydalı bi spor

pilates cd'm dün geldi ilk defa dün yaptım ama azimliyim hergün yapıcam ben yaptığım egzersiz güzelse severek yapıyorum çünkü...Ki cd çok eğlenceli çok yormuyor gibi görünüyor ama hareketlerden sonra kasları hissediyor insan.
Bu arada bişey sorucaktım.Bende Ebru Şallı dvd'sinin yanında bir step aerobic cd'si var o da 50 dk kadar sürüyor.Bir gün pilates bir gün dediğim cd'yle çalışsam faydalı mı olur zararlı mı yoksa farketmez mi?Bir bilen varsa aydınlanmak istiyorum bu konuda kaydirigubbakcemile5

kızlar bende bu pilates dvd si var ama sanki hep aynı bölgelere yoğunlaşıyormuş gibi geldi gerçi sadece bi bölümünü izledim ama onda sadece karın vardı ama programında karışık yapıyor galiba ben nasıl yapıcam acil başlamam lazım en fazla 1 aya kadar toparlanmam lazım fazla kilom yok sadece sıkı değilim ve selülitlerim dizlerimin üstüne kadar gelmiş durumda=(

bu arada kızlar bu pilates insanı odun gibi yapmıyor di mi? madonna çok fazla pilates yapıyor ve bana göre odun gibi yani kıvrımlı değil. benim kıvrımlarım var eğer onlar giderse istemem ben:kedi:

ebru hanim ben belc ikadan sizine her sabah plyates yapmama ramen kilyo veremiyorum az yiyorum 7ay once doum yaptim 63 kiloyum 1.60 boyunda bana yardimci olurmusunuz lutfen 2 cocuk anesiyim

evet arkadaşlar size katılıyorum faydasını bende gördüm düzenli yapmak gerçekten işe yarıyor ama ramazan dolayısıyla şu an program yayında değil üzülüyorum

X